Lisbeth Østergaard: “CoolSculpting er ikke et quick-fix – men det virker!”

Lisbeth Østergaard: “CoolSculpting er ikke et quick-fix – men det virker!”

Influencer, tv-vært og N’AGE-ambassadør Lisbeth Østergaard har længe ærgret sig over, at hendes fedtdepoter sætter sig på hendes flanker – eller “dansehåndtag”, som hun også kalder dem. Fedtdepoter, der ifølge hende blandt andet påvirker, hvad hun vælger at tage på af tøj.

– Der meget tøj, hvor jeg bare tænker: “Uh, det kunne altså godt sidde bedre!”. Men uanset hvor meget jeg træner, og hvor sundt jeg spiser, kan jeg ikke komme af med det her fedt ude på siderne!, forklarer Lisbeth.

Desværre er det sådan, at man ikke selv kan bestemme, hvor på kroppen ens fedt lagrer sig først og mest – det er genetisk bestemt og forskelligt for alle. Men fælles for mange kvinder er, at fedtceller ofte lagrer sig mest ved hofter og lår. I den forbindelse kan man tale om genstridigt fedt, der ikke synes at kunne reduceres, selv hvis man lever et generelt sundt og aktivt liv – og det kan være frustrerende.

Hos N’AGE tilbyder vi fedtfrysningsbehandlingen CoolSculpting, der kan reducere mængden af fedtceller i et område med mellem 20-27 % – permanent. Det betyder, at du med CoolSculpting kan bestemme, hvor på kroppen du gerne vil lagre mindre fedt, end du plejer, og skulpturere dine fedtdepoter.

– Da jeg fandt ud af, at N’AGE laver CoolSculpting, tænkte jeg bare: “Jeg er klar!” – og det virker!, fortæller Lisbeth.

“Det handler om proportioner”

Selvom CoolSculpting er en behandling, der permanent destruerer fedtceller i et bestemt område, er det ikke en slankekur. Der er mange fordomme om fedtfrysninger – at det er den lette løsning og et uholdbart quick-fix. I virkeligheden adresserer CoolSculpting-behandlingen, at fedt lagrer sig forskelligt fra krop til krop, og at det for nogle kan synes enten usymmetrisk, disproportionalt eller ligefrem være til gene, f.eks. hvis man får gnidesår på inderlårene. Det kan Lisbeth i høj grad genkende:

– For mig handler det ikke om at skulle være tynd. Det handler om, at jeg skal føle mig sund og stærk, og at det hele ligesom passer sammen. Det handler mere om, at min krops proportioner passer sammen, og her kan jeg virkelig se og mærke forskel efter CoolSculpting!

At få en CoolSculpting-behandling er derfor ikke ensbetydende med, at du ikke længere kan tage på i området, og at du ikke længere behøver træne og spise sundt og nærende. Fedtceller vokser nemlig ikke i antal efter puberteten, men kun i størrelse. Det vil sige, at du efter en behandling med CoolSculpting blot har færre fedtceller, der kan vokse i størrelse.

– Det der med at få CoolSculpting lyder som et quick-fix, og det er det måske også til en vis grad – men det er jo faktisk noget, man skal vedligeholde. Fedtcellerne kommer ikke igen, men de kan jo godt vokse sig større, hvis du tager på, forklarer Lisbeth.

Det ideelle resultat ser du derfor, hvis du som minimum holder din livsstil og din vægt efter behandlingen. Tager du på, ville du se en mindre forskel i dit resultat.

Hvordan føles CoolSculpting?

Fedtfrysning kan lyde både invasivt og smertefuldt – men med det rette udstyr vil du faktisk udelukkende kunne mærke behandlingen i de første 5 minutter og til slut, når de krystalliserede fedtceller skal masseres. Ligesom så mange andre forberedte Lisbeth sig på at skulle bide tænderne sammen, men hun blev alligevel overrasket:

Jeg havde jo hørt, at det var virkelig koldt at få CoolSculpting, så jeg havde forberedt mig på at sidde og fryse i 30-40 minutter – men nej! Jeg kunne bare sidde og hygge mig, høre podcast og slappe af imens. Det var slet ikke så slemt, fortæller hun.

Kulden fra CoolSculpting, når applikatoren påsættes med sine -11 grader, kan mærkes som let og kold prikken i 5 minutter, indtil huden bliver følelsesløs. Resten af tiden kan du nyde en kop kaffe, se et afsnit serie, læse, arbejde eller tage en lur, mens dine fedtceller for altid destrueres. Lisbeth Østergaard er i hvert fald blevet svært glad for behandlingen, da hun i dag oplever, at tøjet sidder bedre til.

Det er en sjov fornemmelse, når maskinen bliver taget af, og man er lidt følelsesløs – men det går jo væk, og nu kan jeg slet ikke mærke noget længere. Til gengæld føler jeg, at jeg både kan se og mærke forskel!, forklarer Lisbeth.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias