Hemmeligheden bag Uffe Buchards sunde hud

Kreativ direktør og N’AGE ambassadør Uffe Buchard kan i en alder af 57 år bryste sig af en frisk og stærk hud. I dagens blogindlæg fortæller han om den behandling, som han har fået i 10 år og ikke vil være foruden!

UFFES SKØNHEDSFILOSOFI

– Det fede ved N’AGE er, at det er et samarbejde mellem dig og din behandler – eller skønhedskonsulent, som jeg jo kalder Ida Bille Brahe efterhånden, siger Uffe og fortsætter:

– Folk spørger ofte, hvor gammel jeg er – og så spørger de i den forbindelse, hvad jeg så gør for min hud.

For Uffe er kosmetiske behandlinger en del af en hans helhedsorienteret skønhedsrutine, der inkluderer en sund livsstil og god hudplejerutine. Derfor er det naturligt for Uffe at forvalte det, han er født med.

– Derfor er der ingen tvivl om, at den behandling, jeg taler mest om til andre, er Ultherapy, siger Uffe.

Ultherapy er en naturligt opstrammende ultralydsbehandling, der primært anbefales til personer mellem 30 og 60 år. Behandlingen er dog god til de fleste, da den både kan være forbyggende og behandlende.

Ultherapy reducerer løs hud i ansigtet, på halsen, décolleté, arme og mave – og der er ingen nedetid. Efter behandlingen kan man nemlig nemt vende tilbage til sine daglige gøremål.

uffe buchard ultherapy

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

– Mange har berøringsangst over for Ultherapy – og det skyldes som regel to ting: Det ene er, at den jo ikke er den billigste behandling i porteføljen, og det andet er, at mange tror, at den gør ondt, siger Uffe. 

Behandlingen er ikke helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Du kan enten tage lidt smertestillende hjemmefra, eller du kan komme i god tid inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken. Smertetærskler er individuelle, men for Uffe slår smerten ham ikke ud, hvorfor han har gentaget behandlingen i mange år efterhånden.

– Jeg kan afmystificere Ultherapy lidt – for jeg har jo fået behandlingen i 10 år, siger Uffe

Uffe har fået mange forskellige behandlinger gennem årene, men Ultherapy skiller sig ud for ham, da den får huden til selv at arbejde. Ultherapy er en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, der foruden Uffe tæller bl.a. supermodel Helena Christensen, tennisstjerne Caroline Wozniacki og sangerinde Lina Rafn!

EN HELHEDSORIENTERET TILGANG

– Jeg har gennem årene fået mange forskellige behandlinger, og jeg er ret glad for kombinationsbehandlinger, hvor flere små ting bliver til noget godt sammen.

Hos N’AGE er vi eksperter i kombinationsbehandlinger, da vi på den måde opnår det bedst mulige resultat. Alle behandlinger kan noget forskelligt, og det er netop ved at kombinere dem, at du får det mest harmoniske udtryk. Vi skræddersyer altid den rette behandling til lige præcis dig og dit ansigt. Og ligesom Uffe tror vi på, at det gode resultat er en kombination af både livsstil, hudpleje og kosmetiske behandlinger. 

– Jeg har jo en meget helhedsorienteret tilgang til at vedligeholde en sund hud. Selvom jeg kommer sent hjem fra en aften ude – klarer jeg min hudplejerutine, siger Uffe.

Hos N’AGE kan du få rådgivning i klinisk hudpleje i alle vores klinikker. Du kan også købe professionelle kliniske hudplejeprodukter på N’AGE SHOP.

– Bottom line er egentlig at passe på sin hud hver dag så godt som muligt, og med Ultherapy én til to gange om året, fungerer det bare så godt!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh