Hemmeligheden bag Uffe Buchards sunde hud

Kreativ direktør og N’AGE ambassadør Uffe Buchard kan i en alder af 57 år bryste sig af en frisk og stærk hud. I dagens blogindlæg fortæller han om den behandling, som han har fået i 10 år og ikke vil være foruden!

UFFES SKØNHEDSFILOSOFI

– Det fede ved N’AGE er, at det er et samarbejde mellem dig og din behandler – eller skønhedskonsulent, som jeg jo kalder Ida Bille Brahe efterhånden, siger Uffe og fortsætter:

– Folk spørger ofte, hvor gammel jeg er – og så spørger de i den forbindelse, hvad jeg så gør for min hud.

For Uffe er kosmetiske behandlinger en del af en hans helhedsorienteret skønhedsrutine, der inkluderer en sund livsstil og god hudplejerutine. Derfor er det naturligt for Uffe at forvalte det, han er født med.

– Derfor er der ingen tvivl om, at den behandling, jeg taler mest om til andre, er Ultherapy, siger Uffe.

Ultherapy er en naturligt opstrammende ultralydsbehandling, der primært anbefales til personer mellem 30 og 60 år. Behandlingen er dog god til de fleste, da den både kan være forbyggende og behandlende.

Ultherapy reducerer løs hud i ansigtet, på halsen, décolleté, arme og mave – og der er ingen nedetid. Efter behandlingen kan man nemlig nemt vende tilbage til sine daglige gøremål.

uffe buchard ultherapy

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

– Mange har berøringsangst over for Ultherapy – og det skyldes som regel to ting: Det ene er, at den jo ikke er den billigste behandling i porteføljen, og det andet er, at mange tror, at den gør ondt, siger Uffe. 

Behandlingen er ikke helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Du kan enten tage lidt smertestillende hjemmefra, eller du kan komme i god tid inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken. Smertetærskler er individuelle, men for Uffe slår smerten ham ikke ud, hvorfor han har gentaget behandlingen i mange år efterhånden.

– Jeg kan afmystificere Ultherapy lidt – for jeg har jo fået behandlingen i 10 år, siger Uffe

Uffe har fået mange forskellige behandlinger gennem årene, men Ultherapy skiller sig ud for ham, da den får huden til selv at arbejde. Ultherapy er en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, der foruden Uffe tæller bl.a. supermodel Helena Christensen, tennisstjerne Caroline Wozniacki og sangerinde Lina Rafn!

EN HELHEDSORIENTERET TILGANG

– Jeg har gennem årene fået mange forskellige behandlinger, og jeg er ret glad for kombinationsbehandlinger, hvor flere små ting bliver til noget godt sammen.

Hos N’AGE er vi eksperter i kombinationsbehandlinger, da vi på den måde opnår det bedst mulige resultat. Alle behandlinger kan noget forskelligt, og det er netop ved at kombinere dem, at du får det mest harmoniske udtryk. Vi skræddersyer altid den rette behandling til lige præcis dig og dit ansigt. Og ligesom Uffe tror vi på, at det gode resultat er en kombination af både livsstil, hudpleje og kosmetiske behandlinger. 

– Jeg har jo en meget helhedsorienteret tilgang til at vedligeholde en sund hud. Selvom jeg kommer sent hjem fra en aften ude – klarer jeg min hudplejerutine, siger Uffe.

Hos N’AGE kan du få rådgivning i klinisk hudpleje i alle vores klinikker. Du kan også købe professionelle kliniske hudplejeprodukter på N’AGE SHOP.

– Bottom line er egentlig at passe på sin hud hver dag så godt som muligt, og med Ultherapy én til to gange om året, fungerer det bare så godt!

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic