Tre skønne sommerbehandlinger

Sommertid er tiden, hvor færre ønsker at dække sin hud til med makeup, men stadig ønsker en smuk og strålende hud – helt naturligt. Er du en af dem? Så har vi i dette blogindlæg samlet vores tre mest populære sommerbehandlinger, der giver friskhed, glød og naturligt smuk hud!

1. Smuk glød og sund hud: Skinbooster

Restylane Skinbooster er en helt fantastisk behandling til at fugte huden indefra, mens den samtidig reducerer tørhedsrynker og andre fine linjer ved at give en let fylde. Skinbooster er en ikke-permanent filler, der består af 2 % stabiliseret hyaluronsyre og 98 % vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden, men som produceres mindre af, som vi aldres. På den måde er Restylane en naturlig fugtgivende gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af cirka 12 måneder.

Skinbooster injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og dermed giver en intens hydrering indefra. Ikke nok med at huden ser friskere og yngre ud med det samme, så forbedres også både hudens spændstighed og struktur på længere sigt – derfor er Restylane Skinbooster også en ideel behandling til dig, der ønsker både at forebygge eller reducere aldringstegn.

Restylane Skinbooster anvendes typisk som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger mellem.

Et før og efterbillede af Skinbooster.

2. Til solrynken: Botox

Når rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene sætter sig fast, skyldes det kombinationen af, at de små muskler i ansigtet ofte trækker sig sammen og får huden til at folde, og at hudens elasticitet og spændstighed daler med alderen. Især er mange kede af de rynker, der får ansigtet til at se vredt, stresset og bekymret ud – eksempelvis den famøse solrynke, der kommer mellem brynene, når vi misser med øjnene. Den slags rynker kan slet reduceres med Botulinum Toxin, som typisk omtales som botox.

Vi ved, at der findes mange myter og misforståelser om botox, der ofte stammer fra mediernes skrækeksempler på personer, som er blevet fuldstændigt mimikløse af behandlingen. Denne type resultat er dog aldrig muligt at få, når du bliver behandlet hos N’AGE – du kan faktisk selv vælge, hvor meget rynke du vil have reduceret. Hos N’AGE handler det om det naturlige resultat og at skabe balance i ansigtet, så du er altid i trygge hænder!

En behandling med botox tager kun 15-30 minutter og holder i cirka 4-6 måneder.

Et før og efterbillede af en botox-behandling mellem brynene.

3. Stærk og spændstig hud: eDermastamp

 eDermastamp er en miconeedling-behandling, der er velegnet til at reducere blandt andet ar, dyne linjer og grov hud. Den kontrollerede skade, eDermastamp laver i huden, sætter gang i kroppens egen helingsproces, hvilket booster kollagenproduktionen og dermed hudfornyelsen. Denne hudfornyelsesproces fortsætter faktisk i op til 10 uger efter behandlingen!

De mikroskopiske huller, der laves under behandlingen lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Den øgede kollagenproduktion gør desuden huden tykkere, stærkere og mere elastisk. Resultatet er altså en mere ensartet, sund og strålende hud!

Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat – du kan blive behandlet med eDermastamp året rundt.

Et før og efterbillede af en behandling med eDermastamp.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF