Book tid

Tre skønne sommerbehandlinger

Sommertid er tiden, hvor færre ønsker at dække sin hud til med makeup, men stadig ønsker en smuk og strålende hud – helt naturligt. Er du en af dem? Så har vi i dette blogindlæg samlet vores tre mest populære sommerbehandlinger, der giver friskhed, glød og naturligt smuk hud!

1. Smuk glød og sund hud: Skinbooster

Restylane Skinbooster er en helt fantastisk behandling til at fugte huden indefra, mens den samtidig reducerer tørhedsrynker og andre fine linjer ved at give en let fylde. Skinbooster er en ikke-permanent filler, der består af 2 % stabiliseret hyaluronsyre og 98 % vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden, men som produceres mindre af, som vi aldres. På den måde er Restylane en naturlig fugtgivende gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af cirka 12 måneder.

Skinbooster injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og dermed giver en intens hydrering indefra. Ikke nok med at huden ser friskere og yngre ud med det samme, så forbedres også både hudens spændstighed og struktur på længere sigt – derfor er Restylane Skinbooster også en ideel behandling til dig, der ønsker både at forebygge eller reducere aldringstegn.

Restylane Skinbooster anvendes typisk som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger mellem.

Et før og efterbillede af Skinbooster.

2. Til solrynken: Botox

Når rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene sætter sig fast, skyldes det kombinationen af, at de små muskler i ansigtet ofte trækker sig sammen og får huden til at folde, og at hudens elasticitet og spændstighed daler med alderen. Især er mange kede af de rynker, der får ansigtet til at se vredt, stresset og bekymret ud – eksempelvis den famøse solrynke, der kommer mellem brynene, når vi misser med øjnene. Den slags rynker kan slet reduceres med Botulinum Toxin, som typisk omtales som botox.

Vi ved, at der findes mange myter og misforståelser om botox, der ofte stammer fra mediernes skrækeksempler på personer, som er blevet fuldstændigt mimikløse af behandlingen. Denne type resultat er dog aldrig muligt at få, når du bliver behandlet hos N’AGE – du kan faktisk selv vælge, hvor meget rynke du vil have reduceret. Hos N’AGE handler det om det naturlige resultat og at skabe balance i ansigtet, så du er altid i trygge hænder!

En behandling med botox tager kun 15-30 minutter og holder i cirka 4-6 måneder.

Et før og efterbillede af en botox-behandling mellem brynene.

3. Stærk og spændstig hud: eDermastamp

 eDermastamp er en miconeedling-behandling, der er velegnet til at reducere blandt andet ar, dyne linjer og grov hud. Den kontrollerede skade, eDermastamp laver i huden, sætter gang i kroppens egen helingsproces, hvilket booster kollagenproduktionen og dermed hudfornyelsen. Denne hudfornyelsesproces fortsætter faktisk i op til 10 uger efter behandlingen!

De mikroskopiske huller, der laves under behandlingen lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Den øgede kollagenproduktion gør desuden huden tykkere, stærkere og mere elastisk. Resultatet er altså en mere ensartet, sund og strålende hud!

Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat – du kan blive behandlet med eDermastamp året rundt.

Et før og efterbillede af en behandling med eDermastamp.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen