N’AGE NYT: Vi åbner vores 9. klinik!

Vi har simpelthen glædet os sådan til at annoncere den glædeligste nyhed: N’AGE åbner sin 9. klinik i smukke Risskov. Klinikken bliver dermed vores tredje klinik i Jylland, og vi kunne ikke være gladere for en skøn lokation, der både er centralt i Risskov og tæt på havet på adressen Nordre Strandvej 39D. Klinikken slår dørene op 3. januar 2024, men du kan allerede nu booke tid til behandling som en af de første kunder i de fine lokaler.

risskov

Hvem er N’AGE?

Som den eneste kosmetiske klinik i Danmark har N’AGE over 20 år på bagen. Faktisk var det N’AGEs stifter Ida Bille Brahe, der bragte Restylane til Danmark, hvilket skulle vise sig at være begyndelsen på en helt ny branche, der var kommet for at blive. I dag findes der nemlig flere kosmetiske klinikker, end der findes Matas-butikker – men det hele startede med N’AGE i 2003 på Kongens Nytorv.

Udviklingen er et billede på, hvordan flere og flere har fået øjnene op for kosmetiske behandlingers mange muligheder. Langt de fleste ved, at du sagtens kan få både botox og Restylane uden at se overbehandlet ud, hvis du bliver behandlet hos en kompetent klinik. Kosmetiske behandlinger kan gøre meget for din huds generelle sundhed og dit ansigts harmoni – helt uden at se unaturligt ud.

At denne bevidsthed er gjort almen, har betydet, at vi med stolthed har kunnet udvide kæden med klinikker i hele landet: København K, Aarhus, Vejle, Odense, Kgs. Lyngby, Frederiksberg, Østerbro, Charlottenlund og nu Risskov. Vi har længe drømt om at få flere klinikker i Jylland, så vi er simpelthen på månen over at kunne præsentere de smukke lokaler i den fineste klinik i Risskov.

ida bille brahe
Kosmetisk sygeplejerske og stifter af N’AGE Ida Bille Brahe.

Vælg sikkerheden – vælg N’AGE

Ligesom med vores nyeste klinik i Charlottenlund har vi til denne klinik valgt en placering, der er mindre diskret, end hos mange af vores andre klinikker. For selvom N’AGE Risskov befinder sig på 1. og 2. sal, ligger bygningen lige ud til den travle Nordre Strandvej, hvor det karakteristiske blågrønne N’AGE-skilt vil hænge synligt. Den nye synlighed skyldes både, at kosmetiske behandlinger ikke i lige så høj grad som tidligere er omgivet af tabu, men i stedet opfattes som eksklusiv selvforkælelse, og fordi vi faktisk også er ret stolte af vores udvikling. Vores placering har dog som altid ingen betydning for vores professionelle diskretion.

Vi ved, at det kan føles grænseoverskridende at få en kosmetisk behandling for første gang. Derfor slår vi gang på gang et slag for, at du vælger en klinik, hvor din sikkerhed er topprioritet – og det er den selvsagt hos N’AGE. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi har derfor dermatologer tilknyttet alle vores klinikker, erfarne kosmetiske sygeplejersker uddannet efter N’AGEs egne høje standarder, det bedste udstyr på markedet og mange årlige træninger i behandlingsteknikker. Vores ekspertise, erfaring og standard er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat.

Det er derfor ikke for sjov, når vi proklamerer os selv de bedste i branchen: Vi er den klinik i Danmark med størst erfaring inden for kosmetiske behandlinger med mange vundne priser for vores behandlinger, certificeringer og en Trustpilot-score på 4,9 som den eneste i branchen baseret på over 3.200 anmeldelser – og en masse skarpe, ambitiøse og højtprofilerede ambassadører såsom supermodel Helena Christensen og tennisstjerne Caroline Wozniacki, der begge sværger til N’AGEs behandlinger for at holde deres hud smuk, sund og spændstig.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig og din hud? Så book din tid hos N’AGE i dag – vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye klinik i Risskov på Nordre Strandvej 39D!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF