Kundehistorie: En ny start for Stine

Stine var træt af at se træt ud, når hun ikke var det – og N’AGE havde løsningen. Vi er nemlig eksperter i at få vores kunder til at se mere friske, åbne og imødekommende ud. De resultater, vi leverer, er også grunden til, at vi har 4,9 stjerner på Trustpilot. Og se lige Stines smukke resultat med kombinationsbehandling!

I dette blogindlæg kan du læse mere om Stines oplevelse, og hvilke behandlinger der fik hende til at gå fra at se træt ud til at blive glad, hver gang hun ser sig i spejlet.

Hvorfor valgte Stine N’AGE?

– Jeg havde fået en behandling for 3 år siden hos N’AGE, som jeg har været glad for, men inden for det sidste halve år, begyndte jeg at se træt ud, selvom jeg ikke var det, siger Stine.

Stine så et opslag fra N’AGE på Facebook, som talte til hende. Hun ville nemlig gerne have reduceret sine rande og poser under øjnene.

– Til konsultationen blev jeg anbefalet en full-face-behandling, da det ville give mig den ønskede effekt – et friskere udseende. Jeg følte mig tryg, og behandlerne virkede utroligt kompetente, fortæller Stine.

Stines kombinationbehandling bestod af Restylane og botox. Restylane har hun fået ved øjnene, kinder, hage og mund, hvilket skaber en smuk harmoni og med færre linjer om munden. Botox har hun fået i panden og mellem brynene. Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus ligger altid på dine ønsker, behov og forventninger. Det giver en tryghed og fortrolighed, som i sidste ende blot giver endnu flottere resultater.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 2 % hyaluronsyre og 98 % vand. Behandlingen fugter huden indefra, hvilket gør huden mere spændstig, og så anvendes den til at give fylde og form til ansigtet. N’AGE har som den eneste kosmetiske klinik arbejdet med Restylane i 21 år.

Botox er en rynkereducerende injektionsbehandling, der mindsker mimiske rynker – altså rynker, der kommer ved bevægelse. Injektionen afslapper musklen, der skaber rynken, og resultatet er derfor et mere afslappet og friskt udtryk!

Fokus på tryghed og luksus

Til både konsultation og behandling vil du derfor også mærke, at du er i centrum. Det var især noget, Stine lagde mærke til:

– Jeg kan mærke, at det er en kosmetisk klinik med fokus på luksus, og personalet er søde og rare. Jeg er blevet taget godt af og om, og det hele føles bare lækkert. Der er ro og stille musik, og det hele føles bare trygt og rart.

Vores kosmetiske sygeplejersker er uhyre grundige perfektionister, der gerne tager sig ekstra tid til både at lade dig komme på plads og til at lytte og vurdere. Den grundighed er også din garanti for et resultat, du bliver glad for.

Fornyet livskvalitet

– Jeg har været sygemeldt og været i en tung periode i mit liv, men nu begynder det at vende og behandlingen er med til at give mig en ny start, fortæller Stine.

Vores ambitioner, kerneværdier og faglighed er netop grunden til, at Stine fremover har valgt at holde sit resultat ved lige hos N’AGE. Hun er blevet behandlet med både Botulinum Toxin og Restylane.

– N’AGE er jo kendt for, at du kan genkende dig selv, og at du på en naturlig måde har fået gjort noget. Folk kan ikke præcist sige, hvad jeg har fået lavet, men helhedsindtrykket er, at jeg ser mere frisk ud, siger Stine.

Netop det naturligt smukke resultat er N’AGEs grundlæggende æstetik. Vores kosmetiske sygeplejersker har derfor altid retten til at sige nej til dine ønsker, hvis de ikke mener, at det ville give et harmonisk udtryk. Vi giver i stedet dit naturlige udseende et løft, der gør dig til en friskere og mere ungdommelig udgave af dig selv.

Lige præcis friskheden er noget, Stine fremhæver ved sit resultat, og selv Stines datter, som var uvidende om hendes behandling, bed mærke i forskellen:

– Min datter på 8 år vidste ikke, at jeg skulle have behandlingen, og hun sagde med det samme til mig: “Mor, du ser slet ikke så træt ud mere.”, siger Stine.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic