Emilia van Hauen: Den lille behandling med den store effekt

Vores smukke ambassadør Emilia van Hauen er kultursociolog, foredragsholder, debattør og forfatter – og realist: “Jeg ved, at forfaldet kommer. Jeg vil bare gerne have, det kommer lidt langsommere”. Hun vil med andre ord gerne se ud, som hun føler sig. Det handler ikke om at se yngre ud, bare friskere. Ingen ønsker at se træt og slidt ud. Den lille linje ved mundvigene, som mange får pga. tyngdekraften og af at sove på siden, og 11-talsrynken mellem brynene, er to af de områder i ansigtet, som Emilia van Hauen får behandlet hos N’AGE. Især gør det en kæmpe forskel at fylde en dråbe Restylane i de to små linjer lige ved mundvigene. Så kommer der lidt fylde lige der. Ligesom den gamle folkelære: den korteste vej mellem to mennesker er et smil er det vigtigt, at hun faktisk ser ud, som hun oftest føler sig – glad og imødekommende.

Emilia van Hauen

Mundvigene og 11-talsrynken

Emilia van Hauen får reduceret sin bekymringsynke med Botulinum Toxin – også kendt under varemærket Botox, som afslapper musklen, der får én til at rynke: “Det er ingen hemmelighed, at jeg bruger Botulinum Toxin mellem øjnene for at reducere en koncentrationsrynke og i øvrigt slappe mere af i panden, når jeg netop koncentrerer mig. Det første er dejligt og gør mig gladere, når jeg ser mig i spejlet, fordi jeg ikke længere ser gal ud, når jeg ikke er det”.

For nyligt har hun også været inde hos os og få en dråbe Restylane i mundvigene. Med alderen mister vi vores naturlige fylde, og vores væv bliver mindre elastisk og mindre fugtet – og så virker tyngdekraften jo nedad. Derfor opstår de små linjer, der kan få en til at se lidt mere sur end man er. Man kan behandle dem ved at lægge en smule Restylane ind i selve området, hvorefter mundvigene rettes ud. Det er et meget populært område at få behandlet, fordi man kommer til at se betydeligt friskere og gladere ud. Netop derfor valgte Emilia van Hauen behandlingen: “Jeg bliver ganske enkelt gladere, når jeg ser mig i spejlet, hvis jeg ser frisk og sund ud”.

Emilia van Hauen: ”Små behandlinger gør bare en kæmpe forskel”

Emilia van Hauen holder mange foredrag. Som foredragsholder udtrykker hun sig både gennem ord, mimik og kropssprog. Netop derfor er det vigtigt for hende at se imødekommende ud – og ikke afvisende, fordi “det er små tegn, vi mennesker alligevel opfanger. Det kan godt være, at vi ikke bevidst tænker ‘hun har… han har…’, men vi fanger det”. Som Emilia van Hauen selv siger: ”Små behandlinger gør bare en kæmpe forskel. Det er dejligt, når ens ydre afspejler ens indre og jeg føler mig faktisk mere levende i dag end for 10 år siden. Det er dejligt, at jeg kan hjælpe udseendet samme vej, som jeg føler mig.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette