Kundehistorie: Katrine fik et vildt resultat og fornyet motivationKundehistorie: Katrine fik et vildt resultat og fornyet motivation

Kundehistorie: Katrine fik et vildt resultat og fornyet motivation

Mange af vores kunder døjer med fedtdepoter forskellige steder på kroppen: mave, lår, knæ, hage, overarme, bh-delle med mere. I dagens blogindlæg kan du læse om vores kunde Katrine, der er blevet behandlet hos N’AGE. Vi har fået lov at vise hendes før- og efterbilleder, og lad os lige starte med det vilde resultat:

BH-DELLEN SOM TRÆNING IKKE KAN REDUCERE

Katrine har flere år prøvet at træne hendes fedt øverst på maven væk uden held. Så hvad skulle der til, for at hun endelig kunne reducere fedtet på maven?

– Jeg har altid døjet med lavt stofskifte, hvilket gør det næsten umuligt for mig at komme ned i vægt og specielt reducere fedt specifikke steder, siger Katrine.

Fedt lagrer sig forskelligt fra person til person. Mange af vores fedtdepoter er arveligt betingede og kan derfor ikke trænes eller spises væk.  

Derfor tyede Katrine til andre midler og fik en behandling med CoolSculpting. CoolSculpting er en ikke-kirurgisk behandling, hvor man fryser fedtcellerne i et bestemt område. Efter bare en enkelt behandling reduceres fedtcellerne med mindst 20 til 25 procent. Behandlingen krystalliserer fedtcellerne, som herefter ødelægges, og så udskilles de helt naturligt gennem lymfesystemet i op til fire måneder efter behandlingen – og de kommer aldrig igen.

Fedtceller vokser nemlig i størrelse og ikke i antal, når vi tager på, og de bliver mindre, når vi taber os. Faktisk producerer vi ikke flere fedtceller efter puberteten – fedtfrysning med CoolSculpting er derfor en oplagt behandling til at skulpturere og komme de genstridige fedtdepoter til livs én gang for alle.

DERFOR FIK KATRINE COOLSCULPTING 

– Jeg fik CoolSculpting, da jeg gerne ville tabe mig på maven og komme af med mit genstridige fedt, som heller ikke blev reduceret ved vægttab, siger hun.

Fordelen ved CoolSculpting er, at du risikofrit uden kirurgi kan reducere uønskede fedtdepoter på hele kroppen – og at du direkte efter behandlingen kan fortsætte med dagens gøremål.

– Behandlingen var egentlig meget behagelig, på få sekunder bliver det meget koldt, men derefter slappede jeg bare af i 35 minutter, fortæller Katrine.

De fleste synes ikke, behandlingen gør ondt. Når applikatoren kommer på, kan man mærke et sug fra vakuummet i applikatoren. De første 5-8 minutter kan man mærke en prikkende/stikkende fornemmelse i vævet, men man kan ikke mærke ubehag. Når applikatoren fjernes efter 35-45 minutter, masseres området i 2 minutter. Det kan godt give lidt ubehag, fordi varmen strømmer tilbage i det behandlede område.

SÅDAN OPLEVER KATRINE RESULTATET

Behandlingen gør ikke ondt og er samtidigt uden kirurgi – det var første gang, at Katrine så en reducering af sit mavefedt!

– Jeg er rigtig glad for resultatet! En ting er, at jeg virkelig kan se en forskel under bh-dellen, men mit kejsersnit-ar er også markant flottere, da fedtet også er reduceret der, fortæller Katrine.

Hos N’AGE laver vi udelukkede naturlige og proportionelle resultater, som passer til netop dig. Det gælder også CoolSculpting, der skulpturerer kroppen naturligt og uden kirurgi. På den måde slipper du for både nedetid og nye ar.

CoolSculpting er ikke en slankekur, men kan for mange være en motivation til at bevare og fremme resultatet. Det var det for Katrine.  

–  Efter behandlingen kunne jeg absolut mærke en større motivation for et vægttab og har nu rundet 22 kilo, siger Katrine taknemligt.

Det er altså en frihed, Katrine mærker i sin hverdag. Hun har nemlig førhen brugt både tid og energi på at vælge tøj. Nu er hun meget tilfreds og føler sig tilpas i alt!

Ønsker du også at reducere nogle genstridige fedtdepoter? Så er det første skridt at booke en indledende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Tak til vores mange glade kunder

5
13. okt 2024
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld…
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld og et produkt som er Fantastisk altid...
Henrik Frederiksen
5
12. okt 2024
Super god oplevelse med god service😊
Super god oplevelse med god service😊 ...
maria
5
12. okt 2024
Personaler er meget professionelle og…
Personaler er meget professionelle og søde og meget hjælpsomme. De er gode til rådgivning og...
Alma
5
10. okt 2024
N’age springer alle grænserne for hvad…
N’age springer alle grænserne for hvad en god og personlig service er! Jeg giver min...
Signe
5
08. okt 2024
Fantastisk vejledning og behandling
Fantastisk, professionel og samtidig personlig service. Et meget opmærksomt personale. God vejledning. Virkelig god og...
H. Nielsen
5
01. okt 2024
Altid en vidunderlig oplevelse ved…
Altid en vidunderlig oplevelse ved Nage. Jeg bliver behandlet ved Emma, og hun giver bare...
Mie Kristine Jeppesen
5
30. sep 2024
Dejlig oplevelse
Behagelige, rolige og pæne lokaler. Sød velkomst af receptionisten. Sidst men ikke mindst, kyndig guidance...
Pia
5
29. sep 2024
Jeg fik en god forklaring på
Jeg fik en god forklaring på, hvad jeg ønskede at få gjort. ...
Sanne Rasmussen
5
29. sep 2024
Som altid MEGET tilfreds
Som altid MEGET tilfreds. Resultatet ses først efter et par uger. Hvis resultatet ikke er...
Nausikaa Tanne P.
5
29. sep 2024
Professionel perfektion
Jeg elsker de rolige omgivelser og professionelle, men venlige attitude hos N'age. Jeg har kunnet...
Annemette Islin Øvlisen