Mød din behandler: Anne Rohden

Hos N’AGE er vi meget stolte af at have kosmetisk sygeplejerske Anne Rohden i netop vores klinik i Risskov. Annes faglige stolthed er tydelig i alt, hvad hun gør, og især hendes tilgang til kosmetiske behandlinger er præget af ordentlighed og nærvær, hvilket repræsenterer en komplet N’AGE-oplevelse. I blogindlægget her kan du lære hende bedre at kende, læse om hendes favoritbehandlinger og -produkter, samt få Annes allerbedste råd.

Anne Rohden

Alder: 33 år

Klinik: N’AGE Risskov

Børn: To drenge

Hudtype: Overvejende tør hud med tendens til let rødme og forstørrede porer. 

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“En behandling, der holder min hud sund og smuk! Der findes heldigvis flere behandlingsmuligheder, men hvis jeg skal fremhæve én, vil være Profhilo. Det ultimative fugtboost til min hud!

Profhilo er en meget naturlig behandling, hvor kroppens egen kollagenproduktion stimuleres. Udover at fugte huden indefra, forbedrer behandlingen også hudens elasticitet og fasthed. Profhilo kan med fordel kombineres med SkinPen, som jeg også er meget begejstret for. SkinPen forbedrer hudstrukturen, gør huden ensartet og giver en smuk glød.  

Profhilo og SkinPen er to behandlinger, der føles som et kærligt og nærende boost til huden for at få den til stråle af sundhed.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Giv dig selv en god vane med en hudplejerutine både morgen og aften! En rutine med klinisk hudpleje, der er sammensat til lige netop dig, dine behov og ønsker! Oplev på egen krop hvor stor en forskel det kan gøre. Klinisk hudpleje er ikke hokus-pokus. Det er videnskab!

Tro mig – det kræver næsten ingen tid dagligt at passe godt på huden. I hvert fald ikke sammenlignet med, hvor meget du vil glædes over dine resultater både her og nu, men helt sikkert også på den lange bane. Det er uanset din alder – velplejet og sund hud er for alle.”

Annes hudplejerutine

Morgen

  1. Simply Clean  
  2. Exfoliating Polish
  3. Equalising Toner
  4. CE Ferulic 
  5. Phyto Corrective 
  6. Retexturing Activator
  7. Triple Lipid
  8. Ultra Facial SPF

Aften

  1. Simply Clean
  2. Equalising toner
  3. P-TIOX
  4. Reservatrol
  5. Triple Lipid Restore 2:4:2
  6. A.G.E. Advanced Eye
  7. Retinol 0.5 et par gange i ugen

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Den er svær, men jeg går med Triple Lipid Restore 2:4:2. En helt vidunderlig ansigtscreme til min tørre hud hver dag, året rundt. Ansigtscreme giver huden en masse fugt og glød, den understøtter hudens naturlige evne til at reparere og regenerere og forebygger tørhed, irritation og for tidlig aldring.

Selvom produktet giver en masse fugt, efterlader det ikke en fedtet fornemmelse på huden. Cremen trænger hurtigt ned i huden, og gør huden dejlig blød og smidig. Den er særligt uundværlig efter behandlinger og efter brug af retinolprodukter. 

Men hele min hudplejerutine har bidraget til, at min hud er meget mere i balance. Min hudstruktur er meget finere, porerne mindre, og jeg føler, at jeg har en velplejet, sund hud. Og det er virkelig en dejlig følelse!” 

Annes bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Hvis du overvejer, om kosmetiske behandlinger er noget for dig, skal du huske på, at kosmetiske behandlinger ikke drejer sig om at lave om på dig, men derimod handler om at passe på dig selv og din hud.  

Kosmetiske behandlinger kan bidrage til en sundere hud, der får dig til at se friskere ud og fremhæver din naturlige skønhed, så du kan fremstå som den bedste udgave af dig selv.

Når du skal vælge en klinik, er det vigtigt at vælge et sted, hvor de gode behandlinger følges tæt af høj sikkerhed, kvalitet og god æstetik. 

Vælg et sted, hvor du oplever høj faglighed og tillid, og et sted, hvor du føler dig set, hørt og vejledt. Et sted, hvor du får grundig, individuel vejledning. Ikke bare før din første behandling, men hele vejen gennem dit behandlingsforløb. 

Gå ikke på kompromis, når det handler om din hud og din sundhed.” 

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
N’AGE Risskov
Mine varmeste anbefalinger går til dygtige Ussa🙏 ...
Runa Enevoldsen
5
13. okt 2024
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld…
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld og et produkt som er Fantastisk altid...
Henrik Frederiksen
5
12. okt 2024
Super god oplevelse med god service😊
Super god oplevelse med god service😊 ...
maria
5
12. okt 2024
Personaler er meget professionelle og…
Personaler er meget professionelle og søde og meget hjælpsomme. De er gode til rådgivning og...
Alma
5
10. okt 2024
N’age springer alle grænserne for hvad…
N’age springer alle grænserne for hvad en god og personlig service er! Jeg giver min...
Signe
5
08. okt 2024
Fantastisk vejledning og behandling
Fantastisk, professionel og samtidig personlig service. Et meget opmærksomt personale. God vejledning. Virkelig god og...
H. Nielsen
5
01. okt 2024
Altid en vidunderlig oplevelse ved…
Altid en vidunderlig oplevelse ved Nage. Jeg bliver behandlet ved Emma, og hun giver bare...
Mie Kristine Jeppesen
5
30. sep 2024
Dejlig oplevelse
Behagelige, rolige og pæne lokaler. Sød velkomst af receptionisten. Sidst men ikke mindst, kyndig guidance...
Pia
5
29. sep 2024
Jeg fik en god forklaring på
Jeg fik en god forklaring på, hvad jeg ønskede at få gjort. ...
Sanne Rasmussen
5
29. sep 2024
Som altid MEGET tilfreds
Som altid MEGET tilfreds. Resultatet ses først efter et par uger. Hvis resultatet ikke er...
Nausikaa Tanne P.