Gæsteblogger Silke Grane: Kultserummet og multiproduktet fra SkinCeuticals

Før sommerferien havde jeg, i forbindelse med mine skønhedsevents hos klinik N’AGE, fået lov til at teste nogle hudplejeprodukter fra Skinceuticals. Det var en meget spændende og lidt anderledes oplevelse, da produkterne er det, som hedder cosmoceuticals, som er en blanding af ordene cosmetics og pharmaceutical. 

Og hvad betyder cosmoceuticals så? Det betyder, at produkterne ligger et sted mellem almindelig kosmetik og medicin, men uden at være godkendt som medicinsk. Til gengæld har produkterne et højere indhold af koncentrerede ingredienser, end de mere gængse hudplejemærker, du finder i butikkerne. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale at købe Skinceuticals hos en skønhedsklinik, da det er meget potente produkter, der måske kræver lidt guidning, inden du kaster sig ud i det.

Hvis du elsker smukke, feminine, pyntede produkter med dejlige dufte, er det måske ikke Skinceuticals, der står først i køen – men nu skal man jo ikke dømme på det ydre. ???? Eller jo, for produkterne ser faktisk meget effektive og apoteksagtige ud. Derimod er indholdet så potent og effektivt, at jeg godt kan leve med udseendet. Her er to af produkterne, som jeg er særligt glad for.  

Kultproduktet

Det første produkt er Skinceuticals absolutte kultprodukt Serum C E Ferulic, som er baseret på  koncentreret, ren Vitamin C og E samt de såkaldte ferulic-syrer. Og netop kombinationen af disse tre ingredienser er mere effektiv end Vitamin C alene, da de tre stabiliserer hinanden. Du får dermed en meget høj og ren koncentration på hele 15% af Vitamin C, som er med til at gøre serummet til en ren antioxidantbombe.

Forebygger skaderne

Flere af mine kollegaer i branchen, som arbejder som skønhedsredaktører eller kosmetologer, sværger til dette serum. Og efter jeg selv har prøvet det, er jeg også med i heppekoret. Det dufter af rene, aktive ingredienser, som har sådan en lidt metallisk duft, når det kommer på huden, men jeg synes på en eller anden måde, at det dufter effektivt. ????

Sådan virker serummet

Serummet er super godt til at forebygge skader i huden fra stress, rygning, sol og forurening – med andre ord de frie radikaler. Det betyder, at f.eks. de solstråler som måtte slippe igennem solcremen, er antioxidanterne i serummet med til at neutralisere, og det giver en mega god beskyttelse til dagligt. 

Af de mere synlige ting jeg kunne se på min hud, er det en mere klar hudtone, mere glød og udstråling, og at min hud i det hele taget synes mere ensartet og glat. Og det giver mening, for serummet stimulerer også kollagenproduktionen i huden.

Jeg bruger cirka 4-5 dråber både morgen og aften, lader den trænge ind et øjeblik og så kommer jeg min normale creme ovenpå. Og det smarte er, at når først den er trængt ned i huden, kan den hverken vaskes eller gnubbes af igen. Det er ikke verdens billigste serum, men hver en dråbe værd, meget drøj i brug og holder ca. 4-6 måneder. 1.280 kr. 

Beskyttelse og fugt

Det andet produkt er Mineral Radiance UV Defense spf 50, som fungerer som et lille multifunktionelt produkt, der fugter, beskytter og udjævner huden diskret. Den har en meget let farve og også indbygget 100 % mineralske solfiltre, dog uden at huden bliver hvid.

Den ultralette lotion fedter ikke og kan ikke mærkes på huden bagefter. Den kan bruges direkte ovenpå serummet, men jeg har selv brug for lidt ekstra fugt, så jeg bruger en creme først. 

Da den indeholder en smule farve, skal man lige huske at ryste flasken inden brug. Farven er let og tilpasser sig hudtonen, så den får en fin, frisk og naturlig glow. Det er også en super makeupbase og beskytter samtidig huden med det mikrofine, fysiske filter mod UV-strålerne.

En sidste vigtig ting, som jeg elsker ved Mineral Radiance UV Defense spf 50 er, at den har været rigtig, rigtig god til at berolige min sensitive hud. Jeg har tendens til rosacea på kinderne og varme og sol kan være med til at trigge det hos mig. Og når jeg husker at bruge denne lotion, så har min hud det godt fordi den får en meget effektiv beskyttelse fra UV-strålerne. 325 kr. 

Iøvrigt så kan du købe mine fire favoritprodukter fra Skinceuticals med 10% rabat her >> 

 

 

Tak til vores mange glade kunder

5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag