Roland Møller

Roland Møller

Roland Møller er skuespiller og er især kendt for sine roller i danske film som ‘Under Sandet’, som han i 2016 vandt en Bodilpris for, ‘Nordvest’, ‘Skammerens Datter’ og ‘Kapringen’. På den udenlandske scene har han blandt andet spillet over for store Hollywood-stjerner som Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Liam Neeson og Michael Caine.

Derudover har han medvirket som rapper på album med Den Gale Pose, og med en fortid som kriminel er han i dag også flittig deltager i samfundsdebatten og i arrangementer, som har til formål at holde unge drenge fra den kriminelle løbebane.

Roland er med sin historie en stor inspiration for mange, og vi ser derfor på hans nye ambassadørskab hos N’AGE med stolthed. Roland Møller er en travl mand med store drømme og høje ambitioner, og han beskæftiger sig derfor hverken med noget, der ikke giver mening for ham, eller han ikke vil stå op for. Rolands ambassadørskab med N’AGE er af samme grund indgået med stor integritet.

– Jeg har ikke noget problem med at være den første, der tager skridtet, fortæller Roland.

Roland Møller bliver behandlet med CoolSculpting og fraktioneret CO2-laser hos N’AGE. Læs mere om hans behandlinger her.

Roland Møllers behandlinger

6 ud af 10 mænd er generet af genstridigt mavefedt – altså det fedt, der ikke synes at gå væk gennem træning og sund kost. CoolSculpting er en patenteret fedtfrysningsteknologi, der kan permanent destruere fedtceller i et givent område. På den måde kan behandlingen skulpturere dine fedtdepoter.

I Rolands arbejde handler det ofte om at være adræt og stå skarpt. Han ønsker, ligesom langt de fleste af vores kunder, ikke at ændre ved sit udseende, men blot optimere. Derfor er CoolSculpting en helt ideel behandling, idet den naturligt reducerer 20-27 % af fedtcellerne i det behandlede område uden kirurgi, restitutionstid eller efterfølgende ar.

N’AGE vælger sikkerheden – altid

Til forskel fra andre fedtfrysningsbehandlinger er CoolSculpting den absolut sikreste på markedet, da den som den eneste fedtfrysningsteknologi er FDA-godkendt. FDA er den højeste globale sikkerhedsgodkendelse. CoolSculpting er sikkerhedsgodkendt, fordi den har den tilhørende Freeze Detect-tekonologi, som overvåger huden og sikrer dig en behandling uden risiko for frostskader. N’AGE vælger kun de allermest sikre teknologier til kosmetiske behandlinger, og sikkerheden er en af grundene til, at Roland har valgt at blive behandlet hos os:

– N’AGE har jo været her i 20 år og leverer høj kvalitet. Hvis man skal have lavet noget, skal det være her. Det er meget professionelt, forklarer han.

Selve behandlingen tager kun 35-60 minutter, hvor fedtcellerne køles ned til -11 grader, hvor de krystalliserer. Herefter bliver de naturligt udskilt gennem lymfesystemet i op til tre måneder efter. Fedtcellerne kommer ikke igen, da kroppen ikke danner flere fedtceller efter puberteten. Når du tager på, vokser dine fedtceller i størrelse – ikke antal.

Roland Møller

Fraktioneret CO2-laser

CO2-laser er en af vores allermest effektfulde laserbehandlinger, der både reducerer farveforskelle, linjer og rynker, løs hud og grov hudstruktur. Behandlingen foregår på den måde, at laseren giver en mild forbrænding af huden i små punkter, hvorefter den heler op fra den omkringliggende ubehandlede hud.

Skønhed og velvære er ikke kun forbeholdt kvinder. Flere og flere mænd får kosmetiske behandlinger, og det er ifølge Roland Møller helt naturligt:

– Man vil jo gerne se ordentlig ud. Jeg tror, at det bliver mere og mere normalt for mænd at have det sådan, forklarer han og fortsætter:

Når det kommer til spørgsmålet om, hvordan kosmetiske behandlinger og mandighed går sammen, er svaret for Roland derfor simpelt:

– Der går intet af min mandighed at få en skønhedsbehandling. Men hvis jeg skal have lavet noget, skal jeg have det lavet af de bedste – sådan har jeg det bare, siger Roland.

– Det hele kommer an på, hvordan du bærer det at få en behandling. Du bliver nødt til at være ligeglad med, hvad andre synes. Jeg har aldrig nogensinde mødt nogen succesfulde mennesker, der spilder tiden ved at kritisere andre, slår han fast.

Se, hvordan Rolands indledende samtale og behandling hos en kosmetisk sygeplejerske foregik i videoen her.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
2 dage siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier