Roland Møller

Roland Møller

Roland Møller er skuespiller og er især kendt for sine roller i danske film som ‘Under Sandet’, som han i 2016 vandt en Bodilpris for, ‘Nordvest’, ‘Skammerens Datter’ og ‘Kapringen’. På den udenlandske scene har han blandt andet spillet over for store Hollywood-stjerner som Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Liam Neeson og Michael Caine.

Derudover har han medvirket som rapper på album med Den Gale Pose, og med en fortid som kriminel er han i dag også flittig deltager i samfundsdebatten og i arrangementer, som har til formål at holde unge drenge fra den kriminelle løbebane.

Roland er med sin historie en stor inspiration for mange, og vi ser derfor på hans nye ambassadørskab hos N’AGE med stolthed. Roland Møller er en travl mand med store drømme og høje ambitioner, og han beskæftiger sig derfor hverken med noget, der ikke giver mening for ham, eller han ikke vil stå op for. Rolands ambassadørskab med N’AGE er af samme grund indgået med stor integritet.

– Jeg har ikke noget problem med at være den første, der tager skridtet, fortæller Roland.

Roland Møller bliver behandlet med CoolSculpting og fraktioneret CO2-laser hos N’AGE. Læs mere om hans behandlinger her.

Roland Møllers behandlinger

6 ud af 10 mænd er generet af genstridigt mavefedt – altså det fedt, der ikke synes at gå væk gennem træning og sund kost. CoolSculpting er en patenteret fedtfrysningsteknologi, der kan permanent destruere fedtceller i et givent område. På den måde kan behandlingen skulpturere dine fedtdepoter.

I Rolands arbejde handler det ofte om at være adræt og stå skarpt. Han ønsker, ligesom langt de fleste af vores kunder, ikke at ændre ved sit udseende, men blot optimere. Derfor er CoolSculpting en helt ideel behandling, idet den naturligt reducerer 20-27 % af fedtcellerne i det behandlede område uden kirurgi, restitutionstid eller efterfølgende ar.

N’AGE vælger sikkerheden – altid

Til forskel fra andre fedtfrysningsbehandlinger er CoolSculpting den absolut sikreste på markedet, da den som den eneste fedtfrysningsteknologi er FDA-godkendt. FDA er den højeste globale sikkerhedsgodkendelse. CoolSculpting er sikkerhedsgodkendt, fordi den har den tilhørende Freeze Detect-tekonologi, som overvåger huden og sikrer dig en behandling uden risiko for frostskader. N’AGE vælger kun de allermest sikre teknologier til kosmetiske behandlinger, og sikkerheden er en af grundene til, at Roland har valgt at blive behandlet hos os:

– N’AGE har jo været her i 20 år og leverer høj kvalitet. Hvis man skal have lavet noget, skal det være her. Det er meget professionelt, forklarer han.

Selve behandlingen tager kun 35-60 minutter, hvor fedtcellerne køles ned til -11 grader, hvor de krystalliserer. Herefter bliver de naturligt udskilt gennem lymfesystemet i op til tre måneder efter. Fedtcellerne kommer ikke igen, da kroppen ikke danner flere fedtceller efter puberteten. Når du tager på, vokser dine fedtceller i størrelse – ikke antal.

Roland Møller
roland møller

Fraktioneret CO2-laser

CO2-laser er en af vores allermest effektfulde laserbehandlinger, der både reducerer farveforskelle, linjer og rynker, løs hud og grov hudstruktur. Behandlingen foregår på den måde, at laseren giver en mild forbrænding af huden i små punkter, hvorefter den heler op fra den omkringliggende ubehandlede hud.

Skønhed og velvære er ikke kun forbeholdt kvinder. Flere og flere mænd får kosmetiske behandlinger, og det er ifølge Roland Møller helt naturligt:

– Man vil jo gerne se ordentlig ud. Jeg tror, at det bliver mere og mere normalt for mænd at have det sådan, forklarer han og fortsætter:

Når det kommer til spørgsmålet om, hvordan kosmetiske behandlinger og mandighed går sammen, er svaret for Roland derfor simpelt:

– Der går intet af min mandighed at få en skønhedsbehandling. Men hvis jeg skal have lavet noget, skal jeg have det lavet af de bedste – sådan har jeg det bare, siger Roland.

– Det hele kommer an på, hvordan du bærer det at få en behandling. Du bliver nødt til at være ligeglad med, hvad andre synes. Jeg har aldrig nogensinde mødt nogen succesfulde mennesker, der spilder tiden ved at kritisere andre, slår han fast.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh