Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger

Din hudtone og hudstruktur betyder meget i forhold til at se frisk og velplejet ud. Hos N’AGE er det derfor essentielt at kunne tilbyde en fuld palet af muligheder, så du både kan vedligeholde dine kosmetiske behandlinger samt pleje dit friske udseende hos os og derhjemme. Ansigtsbehandlinger er en optimal pleje både op til en kosmetisk behandling og som vedligeholdelse.

Ansigtsbehandlinger tilbydes på klinikken i Odense.

Derfor tilbyder vi en række produkter, Peelings og ansigtsbehandlinger, som booster, forbedrer og plejer din hud, hvad enten du har eller ikke har fået foretaget kosmetiske behandlinger. Vores dygtige hudterapeuter har mange års erfaring og er specialiserede i pleje før og efter kosmetiske behandlinger.

Med ansigtsbehandlinger og peelings får huden hurtigt en frisk udstråling. Der er i alle behandlinger stort fokus på individuel tilpasning af hudtype og struktur.

En ansigtsbehandling starter derfor altid med en hudanalyse, så behandlingen tilpasses din hud, og du opnår det optimale resultat.

Vi tilbyder to traditionelle ansigtsbehandlinger à henholdsvis 50 minutter og 80 minutter:

Ansigtsbehandling à 50 minutter indeholder:
Hudanalyse, så behandlingen og produkterne tilpasses din hudtype
Peeling valgt ud fra hudtype
Damp, som åbner porerne og gør huden klar til dybderens
Dybderens og detoxing af huden
Maske tilpasset din hudtype

Ansigtsbehandling à 80 minutter indeholder:
Hudanalyse, så behandlingen og produkterne tilpasses din hudtype
Peeling valgt ud fra hudtype
Damp, som åbner porerne og gør huden klar til dybderens
Dybderens og detoxing af huden
Ansigts- og skuldermassage
Maske tilpasset din hudtype

Pigmentbehandling/Pigmentkur:

Denne behandling fungerer både enestående, men optimalt set som en kur à 3 behandlinger, hvis din hud er præget af solskader/pigmentering. I kuren anvendes en pigment balancing mask, som indeholder Vitamin C, Emblica og glycolsyre, og som går fokuseret ind og arbejder med pigmenterne i huden, så du opnår en mere jævn og ensartet kulør samt en frisk glød.

Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlinger mod pigment. Du kan læse mere om Medicinsk Dermaroller og IPL her.

Kurven er tom