Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger

Din hudtone og hudstruktur betyder meget i forhold til at se frisk og velplejet ud. Hos N’AGE er det derfor essentielt at kunne tilbyde en fuld palet af muligheder, så du både kan vedligeholde dine kosmetiske behandlinger, samt pleje dit friske udseende hos os og derhjemme. Ansigtsbehandlinger er en optimal pleje både op til en kosmetisk behandling og som vedligeholdelse.

Ansigtsbehandlinger tilbydes på klinikken i Odense.

Derfor tilbyder vi en række produkter, peelings og ansigtsbehandlinger, som booster, forbedrer og plejer din hud, hvad enten du har eller ikke har fået foretaget kosmetiske behandlinger. Vores dygtige hudterapeuter har mange års erfaring og er specialiserede i pleje før og efter kosmetiske behandlinger.

Med ansigtsbehandlinger og peelings får huden hurtigt en frisk udstråling. Der er i alle behandlinger stort fokus på individuel tilpasning af hudtype og struktur.

En ansigtsbehandling starter derfor altid med en hudanalyse, så behandlingen tilpasses din hud, og du opnår det optimale resultat.

Vi tilbyder to traditionelle ansigtsbehandlinger à henholdsvis 45 minutter og 75 minutter:

Ansigtsbehandling à 45 minutter indeholder:

Afrensning
Peeling – fjernelse af døde hudceller og reduktion af dehydrering
Dybderens af urenheder
Maske tilpasset hudtype
Afsluttende creme og serum efter behov

Ansigtsbehandling à 75 minutter indeholder:

Afrensning
Peeling – fjernelse af dødehudceller og reducering af dehydrering
Dybderens af urenheder
Stimulering af blodcirkulationen via  massage af ansigt nakke og skuldre
Maske tilpasset hudtype
Afsluttende creme og serum efter behov

 

Microdermabrasion/hudslibning

Ved anvendelse af laserskårne diamantspidser eksfolierer microdermabrasion hudens overflade, imens en mild vakuum øger blodgennemstrømningen og derved stimulerer produktionen af kollagen. Kollagen er et protein, som vi danner mindre og mindre af, jo ældre vi bliver. Dette resulterer i, at huden mister sin spændstighed.

Med årene vil huden være længere tid om at regenerere. Det vil sige, at huden er langsommere om at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske. Det er blandt andet derfor, at en ældre hud ofte kommer til at se mat, trist og tør ud. Med microdermabrasion øges celleregenereringen betydeligt, og huden vil derved blive mere jævn, ensartet og frisk at se på.

Derudover vil optagelsen af virkestoffer fra ens daglige hudpleje øges betydeligt, da store dele af de dødehudceller er fjernet og derfor ikke ligger og blokerer.

Ved anvendelse af forskellige diamantspidser og den justerbare vakuum kan microdermabration forbedre en lang række problematikker, herunder:

  • Akne-ar
  • Store porer
  • Forekomsten af urenheder
  • Hyperpigmentering
  • Uensartet hudstruktur
  • Grå og trist hud
  • Fine linjer
  • Fedtet hud
  • Tør/dehydreret hud
  • Sart hud

 

Pigmentbehandling/pigmentkur:

Denne behandling fungerer både enestående, men optimalt set som en kur à 3 behandlinger, hvis din hud er præget af solskader/pigmentering. I kuren anvendes en Pigment Balancing Mask, som indeholder vitamin C, emblica og glykolsyre, og som går fokuseret ind og arbejder med pigmenterne i huden, så du opnår en mere jævn og ensartet kulør samt en frisk glød.

Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlinger mod pigment. Du kan læse mere om medicinsk Dermaroller og IPL her.

Kurven er tom