Behandling af ar

Generelt om ar

Ar er for mange til daglig gene og kan have stor indflydelse på både ens selvtillid og udstråling. Hvis du har ar, hvad enten det er ar fra akne eller ar fra en skade på huden, så kan de i de fleste tilfælde reduceres markant – dog sjældent fjernes 100%.

Der er flere muligheder for behandling af ar. Du er altid velkommen til at komme ind til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores dygtige kosmetiske sygeplejersker og dermatologer vurderer, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Nedenunder finder du en kort gennemgang af de forskellige behandlingsmuligheder.

Fraktioneret Co2 laser

Fraktioneret Co2 laser behandlingen er den absolut mest effektive behandling til ar og akne ar. Laserbehandlingen af arrene skaber mikrohuller i huden på kontrolleret vis, og den specialuddannede hudlæge kan nøjagtigt styre, hvor mange huller, der skal laves, og hvor dybe de skal være. Huden stimuleres dermed til at reparere sig selv, og de kollagene fibre, som gør huden fleksibel og elastisk, boostes og repareres.

Fraxel

Fraxel er vores nyeste og meget effektive behandling mod bl.a. ar og strækmærker. Fordelene ved behandlingen er, at du opnår en meget stor effekt uden langvarig downtime. Fraxel 1550nm er en sikker behandlingsmetode, der laver minimal indgriben i hudoverfladen. Det betyder, at behandlingen kan målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden.

Medicinsk Dermaroller

Medicinsk Dermaroller behandlingen er effektivt til behandling af ar og akne ar. Ved denne ar behandling påføres en kontrolleret skade på huden med mikronåle, så huden stimuleres til at reproducere og reparere sig selv. Du kan på den måde mindske synligheden af arret eller arrene.

IPL

IPL kan ikke fjerne eller reducere ar direkte, men ved at lysne røde ar, kan de synes mindre og finere. Dette vil typisk være en behandling af aktive ar, så slutresultatet bliver pænere. Jo ældre arret er desto mindre effekt, vil ar-behandlingen derfor have. Behandlingen kan også reducere strækmærker.

Restylane Skinbooster

Den populære Skinbooster-kur kan reducere synligheden af akne ar. De fleste ønsker en glat og fin hud. Har man tidligere lidt af akne og fået ar som følge deraf, så kan disse reduceres effektivt ved at lægge en tynd Restylane Skinbooster ind i arret, hvorved fordybningen jævnes ud.

Kurven er tom