Behandling af ar

Generelt om ar

Ar er for mange til daglig kosmetisk gene, og de kan have stor indflydelse på ens selvtillid og udstråling. Hvis du har ar, hvad enten det er akne-ar, eller det er ar fra en skade på huden, så kan de i de fleste tilfælde reduceres – dog sjældent fjernes 100%.

Fraktioneret Co2 laser

Fraktioneret Co2 laser behandlingen er den absolut mest effektive behandling til ar og akne-ar. Laseren skaber mikrohuller i huden på kontrolleret vis, og den specialuddannede hudlæge kan nøjagtigt styre, hvor mange huller, der skal laves, og hvor dybe de skal være. Huden stimuleres dermed til at reparerer sig selv, og de kollagene fibre, som gør huden fleksibel og elastisk, boostes og repareres.

Medicinsk Dermaroller

Medicinsk Dermaroller behandlingen er effektivt til behandling af ar og akne-ar. Ved denne ar-behandling påføres en kontrolleret skade på huden med mikronåle, så huden stimuleres til at reproducere og reparere sig selv. Du kan på den måde mindske synligheden af arret eller arrene.

IPL

IPL kan ikke fjerne eller reducere ar direkte, men ved at lysne røde ar, kan de synes mindre og finere. Dette vil typisk være en behandling af aktive ar, så slutresultatet bliver pænere. Jo ældre arret er desto mindre effekt, vil ar-behandlingen derfor have. Med denne metode kan tydelige røde strækmærker også lysnes.

Restylane Skinbooster

Den populære Skinbooster-kur kan reducere synligheden af akne-ar. De fleste ønsker en glat og fin hud. Har man tidligere lidt af akne og fået ar som følge deraf, så kan disse reduceres effektivt ved at lægge en tynd Restylane Skinbooster ind i arret, hvorved fordybningen jævnes ud.

Kurven er tom