Dermaroller behandling af strækmærker, rynker, ar, pigmentering og mere

Medicinsk Dermaroller, Dermastamp og eDermastamp

Hos N’AGE kan du opleve effekten af den fantastiske og yderst populære Dermaroller behandling. En behandling med medicinsk Dermaroller er for dig, som døjer med ar, acne-ar, grov hud, pigmentering, rynker, fine linjer eller som bare ønsker at booste din hud, gøre den stærkere og mere elastisk.
Hos N’AGE arbejder vi med tre teknikker; Dermaroller, Dermastamp og eDermastamp. Du kan læse mere om behandlingerne herunder. Hvilken metode der anvendes, vurderes ud fra det enkelte tilfælde.

Før behandlingen

For at opnå det bedste resultat med din Dermaroller behandling hos N’AGE, er det vigtigt, at du bruger et Dermaroller hjemmekit 3 uger før din første behandling. Du kan købe de originale Dermaroller produkter her.

Professionel behandling med Medicinsk Dermaroller™ og Dermastamp

Den professionelle behandling med Dermaroller™ reducerer ar, fine linier, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter.
En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).
Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling med Dermaroller™.
Behandlingen er uden risiko for skade på huden, og man mærker kun lidt ubehag ved særligt følsomme områder såsom i panden og rundt om munden, idet huden påføres bedøvelsescreme 45 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør de følgende dage. Her vil SkinCeuticals’ Hydrating B5 serum hjælpe til væv-reparationen og til at genopfylde huden med næringsstoffer, mens SkinCeuticals’ Epidermal Repair lindrer rødme og følsom hud efter behandlingen.
Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Ved acne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (Derma Stamp™).
Behandling med Medical Dermaroller og Derma Stamp udføres udelukkende af N’AGEs kosmetiske sygeplejersker og hudterapeuter. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

eDermastamp

Den nyeste innovation inden for Micro-needling fra Dermaroller®
Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk Micro-needling. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stål. eDermastamp® anvendes sammen Dermaroller®.

Den originale Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og er ISO certificeret, CE mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

Andre behandlinger: Botox – Fedtfrysning – Ultherapy – Filler i læberne

Medicinsk Dermaroller, Dermastamp og eDermastamp kan anvendes til følgende:

Kurven er tom