Dermaroller-behandling af strækmærker, rynker, ar, pigmentering og mere

Medicinsk Dermaroller, Derma Stamp og eDermastamp

Hos N’AGE kan du opleve effekten af den fantastiske og yderst populære Dermaroller-behandling. En behandling med medicinsk Dermaroller er for dig, som døjer med (akne-)ar, grov hud, pigmentering, rynker, fine linjer eller som bare ønsker at booste din hud, gøre den stærkere og mere elastisk.
Hos N’AGE arbejder vi med tre teknikker: Dermaroller, Derma Stamp og eDermastamp. Du kan læse mere om behandlingerne herunder. Hvilken metode der anvendes vurderes ud fra det enkelte tilfælde.

Før behandlingen

For at opnå det bedste resultat med din Dermaroller-behandling hos N’AGE, er det vigtigt, at du bruger et Dermaroller-hjemmekit tre uger før din første behandling. Du kan købe de originale Dermaroller-produkter her.

Professionel behandling med Medicinsk Dermaroller™ og Derma Stamp

Den professionelle behandling med Dermaroller™ reducerer ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter.
En rulle med 1-1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagenproduktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).
Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling med Dermaroller™.
Behandlingen er uden risiko for skade på huden, og man mærker kun lidt ubehag ved særligt følsomme områder såsom i panden og rundt om munden, idet huden påføres bedøvelsescreme 45 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør de følgende dage. Her vil SkinCeuticals’ Hydrating B5 serum hjælpe til væv-reparationen og til at genopfylde huden med næringsstoffer, mens SkinCeuticals’ Epidermal Repair lindrer rødme og følsom hud efter behandlingen.
Den øgede kollagenproduktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Ved akne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (Derma Stamp™).
Behandling med Medical Dermaroller og Derma Stamp udføres udelukkende af N’AGEs kosmetiske sygeplejersker og hudterapeuter. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

eDermastamp

Den nyeste innovation inden for microneedling fra Dermaroller®
Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk microneedling. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger per sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stål. eDermastamp® anvendes sammen Dermaroller®.

Den originale Dermaroller™ er udviklet i Tyskland og er ISO-certificeret, CE-mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller™ er repræsenteret i 55 lande.

Andre behandlinger: Botox – Fedtfrysning – Ultherapy – Filler i læberne

Medicinsk Dermaroller, Derma Stamp og eDermastamp kan anvendes til følgende:

Kurven er tom