Fedtfrysning med CoolSculpting

FJERN GENSTRIDIGE FEDTDEPOTER

Vi er født forskellige, og fedt sætter sig forskelligt fra person til person. Samtidigt er vi arveligt disponerede og har dermed tendens til at lagre fedt generelt eller på specifikke områder. Det er ikke alt fedt, som man kan træne væk. Uanset hvor veltrænet du er, kan du have irriterende fedtdepoter, som virker umulige at komme af med. Men med de teknologier, som er udviklet i dag, er det faktisk muligt at komme af med fedtet. Permanent!

Hos N’AGE tilbyder vi den verdenspatenterede, ikke-kirurgiske teknologi CoolSculpting, hvor man relativt enkelt kan fjerne fedtdepoter fra forskellige steder på kroppen: mave, lår, knæ, hage, overarme, bh-delle med mere.

Inden din behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores erfarne kosmetiske sygeplejersker vil vurdere, om dit problemområde er egnet til behandling med CoolSculpting.

Fedtreducering – helt uden kirurgi

Fordelen ved en ikke-kirurgisk behandling er, at den er risikofri, da du ikke bedøves, og der ikke skæres. Har du flere fedtdepoter fordelt rundt på kroppen, kan du relativt let få dem behandlet – det kræver ikke flere operative indgreb.

Efter fedtfrysning med CoolSculpting kan du gå direkte tilbage til dagens gøremål.

Antal påsætninger

Til CoolSculpting bruger vi forskellige håndtag, når vi behandler et område. Håndtaget har samme placering under hele behandlingen, og når vi sætter ét håndtag på din krop, regnes det derfor som én påsætning.

Det individuelle behov for påsætninger er svært at generalisere, da det blandt andet hænger sammen med det specifikke områdes størrelse. Typisk ser vi dog, at et område som ‘sidedellen’ kræver to påsætninger per side, mens ‘mormorarmene’ kræver én påsætning per arm. For at få et estimat på, hvor mange påsætninger du har behov for, anbefaler vi altid, at du booker en gratis og uforpligtende konsultation.

Hvordan virker fedtfrysning?

Fedtfrysning fryser helt simpelt uønskede fedtdepoter væk. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er altså god nok. Fedtceller krystalliserer og ødelægges, når de udsættes for hård kulde – det er det, der sker ved en fedtfrysning. Hos N’AGE anvender vi den eneste FDA-godkendte teknologi indenfor fedtfrysning: CoolSculpting. CoolSculpting er udstyret med det patenterede Freeze Detect, som hele tiden overvåger huden, så den ikke bliver for kold. Det er din sikkerhed for at undgå frostskader.

Efter en fedtfrysning vil fedtcellerne i det behandlede område ikke komme tilbage. Mange tror, at det er en øgning i fedtceller, der sker, når man tager på i vægt. Det er det ikke. Fedtceller vokser, når vi tager på, og de bliver mindre, når vi taber os. Faktisk producerer vi ikke flere fedtceller efter puberteten – fedtfrysning med CoolSculpting er derfor en oplagt behandling til at skulpturere og komme de genstridige fedtdepoter til livs én gang for alle.

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Sundhedsstyrelsens regler konsulteres inden din behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

Download samtykkeerklæring for CoolSculpting-behandling her

Efter behandlingen

Nogle oplever en vis hævelse og blå mærker samt lidt stikken og prikken i 1-2 uger efter behandlingen. Få kan føle sig lidt sløje dagen efter. Man kan eventuelt tage 600 mg Ibuprofen ved smerter. Du kan også kontakte klinikken.

Inden behandlingen skal du altid til en konsultation med en kosmetisk sygeplejerske, som vurderer området og lægger en behandlingsplan, så du på forhånd ved, hvordan forløbet bliver.

Vi behandler ikke, hvis du er:

Meget overvægtig eller gravid, eller hvis du har Raynauds syndrom, brok i området, pacemaker eller nedsat leverfunktion.

 

Områder:

Mave

Dansehåndtag

Inderlår

Knæ

Overarme

Bh-delle

Mandebryster

Dobbelthage

Før- og efter behandling – billeder

Før og 16 uger efter 2 Coolsculpting behandlinger

Før og efter Coolsculpting behandling af dobbelthage

Kurven er tom