Filler i læberne

Få naturlig filler i læberne

Det er ingen hemmelighed, at læberne betyder utroligt meget for dit ansigt. Det er derfor ikke underligt, at flere og flere efterspørger filler i læberne for mere fylde og symmetri. N’AGE garanterer et naturligt og smukt resultat hver gang, og vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker forbeholder sig altid retten til at sige nej, hvis de ikke mener, at resultatet vil passe til dit ansigt. På den måde er du altid i de bedste hænder hos os.

Så hvis du ønsker smukke og naturlige læber, der passer til dit ansigt, er første step at booke en gratis konsultation hos N’AGE her!

filler i læberne

Filler i læberne med Restylane

Hos N’AGE anvender vi Restylane, som er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent stabiliseret hyaluronsyre – et fugtbindende sukkerstof, der allerede findes i huden. Restylane er derfor i gelkonsistens, og den injiceres med en meget fin nål i læberne. Filler i læberne nedbrydes over de næste 6-9 måneder efter behandlingen, og det skal derfor fornyes, hvis man gerne vil bevare sine smukke læber.

Fordi hyaluronsyre er fugtbindende, giver Restylane også et plejende fugtboost til læberne, så de fremstår sundere og friskere. Faktisk anvender vi også Restylane til vores populære Skinbooster-behandling, der giver fugt og masser af glød til hele ansigtet. Du kan faktisk også få en Skinbooster-behandling til læberne, hvis du blot ønsker mere fugtede og sunde læber!

De kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE har lavet læber siden 2003, og vi er faktisk den klinik i hele Danmark, der har den største erfaring med Restylane. Vi ser altid på ansigtet som en helhed og er trænede i at kunne forstå dit ansigts proportioner. Det er din sikkerhed for det bedste resultat!

filler læberne

Læbeforstørrelse eller mere symmetri?

Smukke læber kommer ikke kun an på størrelsen, men også symmetri og form. Mange mennesker har asymmetriske læber i større eller mindre grad, og det har betydning for ansigtets samlede udtryk og helhed.

Fyldige læber er blevet mere og mere populært det seneste årti, men faktisk ønsker mange af vores kunder ofte blot at få rettet deres asymmetri, vendt deres nedadvendte mundvige eller at få indrammet læberne mere med en smule fylde i læbekanten med Restylane.

Derudover kan du også bruge Restylane til at reducere rynker på læberne eller til at få fjernet de såkaldte ’rygerrynker’ rundt om munden.

Vores kosmetiske sygeplejersker er eksperter i at lave naturlige læber og gennemfører årligt både kurser og træninger i teknik inden for læbebehandlinger. Et ’andenæb’ eller en ’fiskemund’ er skrækeksempler på filler og et udtryk for manglende erfaring og dårlig teknik.

Myter om filler i læberne

Det er ingen hemmelighed, at der kan være fordomme forbundet med at få filler i læberne. Det forholder sig dog sådan, at mange af de fordomme faktisk er baseret på myter. Vi har derfor bedt vores kosmetiske sygeplejerske Anne Neergaard om at kommentere på tre af de myter, vi oftest møder.

1. Filler er permanent

Det korte svar er nej. Filler er ikke permanent. Restylane nedbrydes naturligt i kroppen, og derfor er filler noget, du skal vedligeholde.

– Vi bruger kun filler, som nedbrydes løbende. Det er ulovligt at brugte permanent filler i Danmark, forklarer Anne Neergaard.

Det lidt længere svar er, at Restylane som nævnt stimulerer huden til at producere mere kollagen i de behandlede områder, end den gjorde før.

Det betyder, at hvis du har fået lavet læber flere gange, vil dine læber bevare sin volumen og form helt naturligt i et længere stykke tid – også efter at filleren i sig selv er helt nedbrudt.

2. Du mister følelse og bevægelighed i læberne med filler

Det er en udbredt misforståelse, at filler og botox er det samme. Men faktisk har de to vidt forskellige funktioner: Botox afslapper musklen, så den ikke kan trække sig lige så kraftigt sammen, og filler giver fylde til huden. Derfor anvendes botox aldrig til læberne.

Når det er sagt, mister du heller ikke følelse eller al bevægelighed ved at få botox hos N’AGE. Vi udfører kun naturlige resultater, og det gælder selvfølgelig både for botox og filler i læberne.

Hvis du får lavet dine læber ordentligt, bør du derfor under alle omstændigheder både kunne føle dem, fuldstændig som du plejer, og bevæge dem normalt. Det kan dog være mere vanskeligt at bevæge dem helt som normalt, hvis du får meget filler i læberne.

3. Filler kan aldrig komme til at se naturligt ud

Anne Neergaard har en simpel forklaring på, hvorfor især denne myte er udbredt:

Det er, fordi man ser alle skrækscenarierne ude i verden, hvor folk får ’andenæb’ af filler.

Men faktisk skyldes dette resultat ifølge Anne Neergaard enten, at kunden selv har ønsket et lidt overdrevet resultat, at der er kommet for meget filler i, eller at læberne simpelthen er lagt forkert.

Hos N’AGE laver vi udelukkende læber, der ser naturlige ud. Vores kosmetiske sygeplejersker er trænede i at kigge på ansigtet som helhed, og så forbeholder de sig retten til at sige nej til at lave læber, de som behandlere ikke kan stå inde for.

Det betyder, at du aldrig vil få et resultat, der ikke passer til resten af dine proportioner, og som Anne Neergaard siger:

Vores kunder bliver altid så glade for deres resultater.

Hvorfor ønsker mange læbeforstørrelse?

Anne Neergaard fortæller også, at behovet for filler som regel afspejles i alder. Hun forklarer, at vores yngre kunder som oftest ønsker at få lavet læber, fordi det er oppe i tiden at have smukke, voluminøse læber:

Man ser oftest mere feminin, blød og blid ud, når man har lidt større læber, forklarer Anne Neergaard.

Der er også forskellige trends inden for læbefiller, som vi hos N’AGE selvfølgelig er trænede i at udføre – eksempelvis XO-teknik, Russian Lips eller Heart Lips.

Vores lidt ældre kunder ønsker som regel at få genskabt tabt volumen i læberne eller reduceret rynker omkring munden. Årsagen til de såkaldte ’rygerynker’ er nemlig, at mængden af hyaluronsyre i læberne falder med alderen. Du vil derfor kunne se tydelig forskel på læbernes størrelse, definition og struktur. Derfor handler det for disse kunder ikke om at ændre på sine læber, men i stedet genoprette – og det kan let gøres med Restylane.

De forskellige typer filler kan både give fyldige, fugtede eller mere definerede læber, og det er meget individuelt, hvad vores kunder ønsker. Uanset hvad du ønsker, kan du være helt sikker på, at du er i de bedste hænder hos N’AGE, og at du ikke går herfra med et resultat, der ikke passer til dig.

Efter læbefiller kommer læbepleje

Efter en behandling kan læberne godt føles stramme, og her er det vigtigt, at sørger for at pleje og fugte dem. Fugtede, sunde læber er også med til at yde det smukke resultat efter en Restylane-behandling retfærdighed. Læs her, hvilke produkter vi anbefaler til læbepleje!

Lip Duo for dobbelt pleje

På vores webshop kan du finde flere forskellige læbeplejeprodukter. En sikker vinder hos både sygeplejersker og kunder er dog iS Clinicals Lip Duo! Sættet indeholder både den eksfolierende Lip Polish og den fugtende Youth Lip Elixir.

Lip Polish fjerner med formulering af sukkerkorn, antioxidanter og kakaosmør døde hudceller og gør læberne glatte og velplejede.

Youth Lip Elixir giver et intenst fugtboost til dine læber, samtidig med at den også giver synlig fylde. Eliksiren både fugter og beskytter med sin blanding af hyaluronsyre, sheasmør og antioxidanter.

Lip Repair beskytter læberne

Endnu en læbefavorit hos N’AGE er Antioxidant Lip Repair fra SkinCeuticals! Denne læbekur reparerer effektivt huden på læberne, mens den også beroliger og fugter læberne. Kuren indeholder også antioxidanter, der beskytter mod miljømæssige påvirkninger.

Find mere læbe- og hudpleje på N’AGE SHOP!

Sådan foregår læbebehandlingen

Skal du have filler i læberne, skal du først have læst og underskrevet samtykkeerklæringen efter konsultationen med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Når du kommer hen til en af vores klinikker, får du en bedøvende creme på dine læber. Vores kosmetiske sygeplejerske Anne Neergaard forklarer, at antal minutter, hvor cremen skal sidde på læberne, afhænger af, hvor sensitive dine læber er.

Hvis høj sensitivitet på forhånd er noget, du er klar over, anbefales det, at du kommer ind tidligere, så cremen kan sidde i længere tid. Dette er noget, du vil tale med en kosmetisk sygeplejerske om til din gratis konsultation.

Det varierer også, hvor mange injektioner en kunde skal have ved en læbebehandling. Anne Neergaard fortæller, at hun som udgangspunkt gerne vil stikke så få gange som muligt – det mindsker nemlig risikoen for, at læberne får blå mærker efter behandlingen.

Efter behandlingen bliver du tilbudt at få is på også, fordi læberne kan være ømme efter stikkene. På den måde trækker blodkarrene sig sammen, og det vil også reducere risikoen for blå mærker.

Fra start til slut varer en læbebehandling maksimalt 30 minutter, og der er som regel kun få dages downtime. Resultatet holder i omkring seks måneder.

Behandlingstid
Behandlingstid
Cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
Cirka 6 måneder
Cirka 6 måneder

Priser på filler i læberne

Prisen for en læbebehandling kan variere, men starter som udgangspunkt på 3.800 kroner. Variationen i pris skyldes, at alle mennesker har unikke læber og behov, når de ønsker filler.

Har man eksempelvis små læber og ønsker meget fylde, kommer det oftest til at foregå over flere behandlinger. Det koster selvfølgelig mere, end hvis du blot ønsker fugt og definition med Restylane. Der er nemlig forskellige typer af Restylane, der anvendes, alt efter hvilket behov du har. Ønsker man et helt bestemt udtryk i læberne, som kræver en bestemt teknik, kan det også få prisen til at variere.

Alt dette er noget, der gennemgås sammen med en kosmetisk sygeplejerske til den indledende og gratis konsultation.

Spørgsmål til filler i læberne

Det er ikke mærkeligt, at vi får en del spørgsmål til filler i læberne. Læberne har nemlig enorm betydning for dit ansigt som helhed – det giver derfor god mening, at man ønsker at være så oplyst som muligt omkring behandlingen.

Vi har derfor samlet nogle af de tre hyppigste spørgsmål til filler i læberne her.

Hyppigt stillede spørgsmål om filler

Gør det ondt at få filler i læberne?

Det er af naturligvis ikke smertefrit at få en læbebehandling, men du vil blive bedøvet, inden vi starter. Læberne er et af de mest sensitive områder i ansigtet, og det er derfor også det ømmeste at behandle.
Hvor ondt man synes det gør, afhænger af personlig smertetærskel, og det er også noget, der drøftes til den indledende konsultation.

Kan jeg få filler, hvis jeg er bange for nåle?

Igen er det meget individuelt, om det kan lade sig gøre at få fillerinjektion, hvis man er bange for nåle. Det er nemlig vigtigt, at du sidder stille, når du skal have din behandling, og det kan ekstrem nervøsitet naturligvis påvirke.

Vi vil til din indledende konsultation vejlede dig grundigt omkring behandlingen trin for trin, så du føler dig tryg og i gode hænder. Det er også rart for vores kosmetiske sygeplejersker at vide på forhånd, om du er nervøs for behandlingen på grund af nåle!

Til selve behandlingen har vi også stressbolde og andet udstyr, som virker beroligende. Vores fornemste opgave er at få dig til at føle, at du er i trygge hænder hos N’AGE.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder min læbeforstørrelse?

Det hører til sjældenhederne, at en kunde fortryder sin læbeforstørrelse, da vi både inden, under og efter behandlingen er meget opmærksomme på ønsker og proportioner. Du får desuden også en grundig skriftlig og mundtlig gennemgang over, hvad du kan forvente i forhold til hævelse efter din læbebehandling.

Alligevel er der ingen grund til at være bange for at fortryde; der er nemlig mulighed for at opløse filleren ved at injicere hyalase i læberne.

Hyalase indeholder enzymet hyaluronidase, som nedbryder fillerproduktet i løbet af få timer. Enzymet påvirker ikke din egen produktion af hyaluronsyre i huden.

Det er dog vigtigt at huske på, at filler jo helt naturligt nedbrydes over 6-12 måneder, og at dine læber som regel vil være hævede i starten og dermed ikke viser det endelige resultat.

Start med at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, som vil vejlede dig igennem hele forløbet – både inden, under og efter behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
18 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
19 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen