IPL pigmentforandringer

FÅ FJERNET SOLSKADER OG PIGMENTPLETTER MED IPL

Pigmentpletter i huden kan både være et resultat af solskader og hudens naturlige aldringsproces, der resulterer i ”leverpletter”, men også af hormonelle forandringer i kroppen. Solskader i form af pigmentpletter kan ses som alt fra små fregnelignende pletter og mindre uensartede farver i huden til større områder med misfarvning. Vi ved efterhånden alle sammen, at det er vigtigt at beskytte sig mod solen for bedst at bevare sin unge, friske hud. Dog er der stadig mange af os, der ser de første og vedvarende aldringstegn i form af solskader som pigmentpletter, uensartethed, rynker og fine linjer. Hos N’AGE behandler vi typisk disse aldringstegn med IPL.

ER IPL DEN RETTE BEHANDLING TIL DINE PIGMENTPLETTER?

IPL er især velegnet til behandling af pigmentpletter og tidlige aldringstegn som fine linjer og rynker, der skyldes for meget eksponering for sol over tid. Har du store pigmentforandringer og markante aldringstegn i form af rynker og slap hud, kan en fraktioneret CO2-laserbehandling være et bedre alternativ.

Hos N’AGE kan vi også behandle pigmentpletter med kemiske peelings som eksempelvis salicylsyre eller TCA eller medicinsk Dermaroller afhængigt på din hudtype og dit udgangspunkt. I mange tilfælde kan disse behandlinger også kombineres med IPL for at forbedre resultatet yderligere.

Hvis dine pigmentpletter skyldes hormonforandringer såsom melasma, skal du undersøges af en speciallæge i klinikken, inden et behandlingsforløb er planlagt.

Book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, og hør, hvilken behandling der passer bedst til din hud og dine ønsker.

Vi rådgiver, inden vi behandler

Hvad er IPL til pigmentpletter?

IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, som med lysenergibølger søger og absorberes i ujævne farver i huden såsom pigment eller hæmoglobinet i røde karsprængninger. Når lysbølgen rammer det farvede element, udvikles energien til en varme, som destruerer elementet. Det vil sige, at ved behandling af pigmentpletter absorberes lysbølgerne i selve pigmentet i huden, hvorved pigmentet samler sig og reduceres.

Hos N’AGE benytter vi det bedste, sikreste og mest effektive IPL-apparat på markedet: Ellipse Nordlys. Ellipse Nordlys har en klinisk dokumenteret effekt på behandling af solskader som pigmentforandringer. Vi kan behandle på hele kroppen, men oftest får man solskader på hals, hænder, décolleté og i ansigtet.

HVILKE RESULTATER KAN DU FORVENTE?

IPL er en særlig effektiv behandlingsform til pigmentpletter, der er forårsaget af solskader eller din aldringsproces og vil give synlige resultater. Se vores før- og efterbilleder nederst på siden for eksempler.

HVORNÅR VIL DU SE DET ENDELIGE RESULTAT?

Typisk vil et behandlingsforløb af pigmentpletter med IPL kræve 2-4 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Efter din første behandling vil du kunne se en forandring i din hud, men det endelige resultat af din behandling vil først være synligt efter din sidste behandling i forløbet.

Inden din behandling med IPL mod pigmentpletter:

Inden din behandling med IPL skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler til en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske eller en hudlæge, som kan vurdere, hvilken form for pigmentforandring du har. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om vejledningen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for IPL.

Selve behandlingen:

Behandlingen fortages altid af erfarne N’AGE-hudlæger. Ved din første behandling undersøges pigmentpletterne med et dermatoskop, og behandlingsforløbet planlægges.

Efter din IPL-behandling:

I dagene efter behandlingen kan man se, at pigmentet trækker sig sammen i huden, og pigmenteringen vil derfor umiddelbart synes mørkere. I løbet af de følgende 1-2 uger vil du mærke en lettere afskalning af de pigmenterede hudceller, og din hudtone vil være synligt forbedret.

Din hud vil være mere lysfølsom end normalt i op til 4 uger efter din behandling. Derfor er det vigtigt at beskytte sin hud med både høj solbeskyttelse og rigeligt fugt for at beskytte og bevare resultatet, samt undgå yderligere solskader. Vores dygtige personale kan rådgive dig om, hvilke produkter der er bedst for dig.

HVOR MANGE IPL-BEHANDLINGER KRÆVER DET at komme pigmentpletter til livs?

For det bedste resultat skal behandlingen gentages 2-4 gange med en måneds interval mellem hver behandling.

VIGTIG INFO INDEN BEHANDLINGSOPSTART

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning eller selvbruner, kan der opstå pigmentpletter ved brug af IPL. Derfor skal din hud have sin naturlige farve, når du får foretaget dine behandlinger. Vi kan godt behandle dig, hvis du har naturlig mørk hud.

Vi udfører ikke behandlingen på gravide eller ammende.

Download samtykkeerklæringen for IPL-behandling her

Resultater med IPL mod pigmentforandringer

IPL mod pigmentpletter
Før
Efter
IPL mod pigmentpletter
Kunden er behandlet tre gange med IPL mod pigmentforandringer.
IPL mod pigmentpletter
Før
Efter
IPL mod pigmentpletter
Kunden er behandlet fire gange med IPL mod pigmentforandringer.
IPL mod pigmentpletter
Før
Efter
IPL mod pigmentpletter
Kunden er behandlet tre gange med IPL mod pigmentforandringer.
IPL mod pigmentforandringer
Før
Efter
IPL mod pigmentforandringer
Kunden er behandlet en gang med IPL mod pigmentforandringer.

Dit behandlingsforløb med IPL

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og dit ansigt og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Efter 4-5 dage kan du se det endelige resultat
4-5 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
Behandling med IPL mod pigmentpletter er permanent
Permanent

Andre behandlinger vi bruger IPL-teknologien til

Hårfjerning

Med IPL kan du vinke farvel til uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet.

Karsprængninger og rødme i ansigtet

IPL Ellipse Nordlys kan reducere både karsprængninger og generel rødme i ansigtet. Med teknologien opvarmes karret til 70 grader, hvorefter blodet koagulerer og nedbrydes. Metoden er den sikreste på markedet og er specielt egnet til alle former for karsprængninger i ansigtet og på øvre del af kroppen. Har du større blå eller lilla karsprængninger på benene, så anvender vi i stedet mikrosklerosering.

Ar

Med IPL er det også muligt at lysne røde ar og akne-ar, så de synes finere og mindre synlige. Behandlingen foregår ved, at lysbølgerne absorberes af det røde pigment i arret, hvorved karrene i arret opvarmes og destrueres. Metoden kan også anvendes til at lysne røde og meget tydelige strækmærker.

Rejuvenation (generel hudforyngelse)

IPL Rejuvenation er en mild hudforyngende behandling, som styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den fjerner små karsprængninger og korrigerer lette ujævnheder i pigmenten. Huden boostes indefra og vil efter behandlingen fremstå friskere, glattere og mere jævn i farven. Perfekt til dig, der synes, at din hud trænger til en generel opfriskning eller som supplement til andre af vores kosmetiske behandlinger.

Videoer om solskader og pigmentpletter

Ida fortæller om solskader

Ida fortæller om solskader

Hør Ida Bille Brahe fortælle om solskader.
Hvad er første step?

Hvad er første step?

Det første step er, at du kommer ind til en gratis konsultation. Vi kan allerbedst vejlede dig i dine pigmentforandringer eller solskader, når du sidder foran os.

Priser på IPL mod pigmentforandringer

Konsultation i forbindelse med eventuel behandling
GRATIS
Hele ansigtet
2.450 DKK
Kind
1.550 DKK
Pande
1.550 DKK
Enkelte pletter
950 DKK
Hals
2.050 DKK
Bryst
2.050 DKK
Hals + bryst
3.050 DKK
Arme
5.050 DKK
Underarme
3.050 DKK
Hænder
1.850 DKK
Bestil gratis konsultation

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
I gode hænder
God oplevelse ...
Henriette Lund
5
5 timer siden
Dejlig klinik
Dejlig klinik. Bliver budt velkommen med et smil samt god vejledning i hvilke produkter der...
Charlotte Johansson
5
5 timer siden
Jeg fik præcis det resultat jeg drømte…
Jeg fik præcis det resultat jeg drømte om :) ...
Louise Toft
5
21 timer siden
Professionelle og dygtige behandlere…
Professionelle og dygtige behandlere som får dig til at føle dig tryg og i gode...
Heloise
5
2 dage siden
Skøn oplevelse
Skøn oplevelse. Da jeg gik ud efter min første restylane/Botox behandling kunne jeg nærmest flyve...
Tina Møller
5
3 dage siden
God og behagelig oplevelse ..
God og behagelig oplevelse .. ...
Susanne Beck Petersen
5
4 dage siden
Jeg havde en super oplevelse
Jeg havde en super oplevelse. Havde forinden været lidt nervøs men hun skabte en god...
Lena
5
4 dage siden
Trygt og naturligt
Man føler en fantastisk tryghed, behandlingen er yderst professionel, og resultatet naturligt. ...
lotte
5
4 dage siden
Kan varmt anbefale Patricia og N'age.
Går fast hos Patricia. Hun er dygtigt til at rådgive og sørger altid for, at...
Mette
5
4 dage siden
1000 tak 😁
Rigtig professionel service, følte mig godt tilpas og tryg, vigtigt at når man skal behandles....
Jeanette Flodin