Behandlinger med Restylane

Restylane er en yderst veldokumenteret filler, som bruges til reduktion af rynker og linjer, samt til volumen og konturering. Rynker kan være smukke og give ansigtet karakter. Men de kan også få dig til at se ældre ud, end du er og føler dig, og de kan få dit ansigt til at se vredt, bekymret, træt eller afvisende ud. En Restylane-behandling hos N’AGE fremhæver dine smukke træk og reducerer de rynker, som tynger ansigtet og får dig til at se træt ud.

Restylane – når rynkerne får dig til at se ældre ud, end du føler dig…

Med alderen mister dit ansigt sin naturlige fylde, og hudens fugtniveau og produktionen af de kollagene fibre og hyaluronsyre falder. Dermed trækkes huden nedad og kan få rynkerne til at træde frem som furer, indsunkne kinder eller nedadvendte mundvige. Også læberne mister med alderen den naturlige volumen, så læbekanten virker udvisket, og de små rynker over læberne bliver fremtrædende. Med alderen mister man også fedtvæv i kinder og ved tindingerne, så ansigtet ser mere indsunkent ud, mens mange også oplever mørke rande eller indsunkethed under øjnene.

Alt dette kan være med til at få dig til at se mere træt og ældre ud, end du føler dig. Men der kan faktisk meget let gøres noget ved disse problemer med Restylane.

Et håndværk, som man kun skal betro de dygtigste

I N’AGE har vi arbejdet med Restylane siden 1998. Vi er en af de største klinikker i Norden, som udfører flest Restylane-behandlinger. Vi mener, at Restylane er den bedste filler på markedet, og vi udfører hvert år flere tusinde behandlinger og arbejder konstant med videreuddannelse inden for de bedste og sikreste teknikker inden for blandt andet Restylane-behandlinger.

Udover at være et fantastisk, men enkelt middel til rynkereduktion, så er Restylane også ideelt til at give ekstra volumen i eksempelvis læber eller kinder samt til skulpturering af en mere markeret hage eller kæbelinje.

 

Din hudkvalitet bliver mærkbart forbedret med Restylane

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Restylane er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af cirka 12 måneder, dog 6 måneder for læbebehandlinger. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes. Det har endvidere vist sig, at Restylane forynger huden og får den til at danne mere naturlig kollagen. Derfor ser vi ofte, at rynkerne er mindre året efter, når Restylane-behandlingen skal fornyes.

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi, fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Teosyal til mørke rande under øjnene

Smukke og friske øjne gør meget for ansigtets æstetiske helhed. Derfor er de fleste kede af de mørke rande, der kan opstå under øjnene. Faktisk er mørke rande en af de mest udbredte hudproblemer, og det kræver erfaring og den rigtige behandling at reducere det mørke område under øjet. Hos N’AGE anvender vi bl.a Teosyal til at behandle dette område. Teosyal er en filler med en unik kombination af stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre, og så er den særligt udviklet til at reducere mørke rande under øjnene.

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden behandling med Restylane. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for behandlinger med Restylane inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her

Download samtykkeerklæring for med behandlinger med Teosyal her

Områder - rynkebehandling:

Bekymringsrynken

Kan give et vredt og træt udseende. Det er derfor en rynke, de fleste gerne vil undvære. Ofte kombinerer vi også Restylane-behandlinger med andre behandlingsformer for at opnå endnu bedre resultater.

Rande under øjnene

Nogle er født med rande under øjnene, andre får mørke rande med alderen. Det giver et uoplagt og træt udseende, hvis randene er for dybe. Derfor er denne behandling blevet meget populær. Hos N’AGE har vi gode erfaringer med at behandle rande under øjnene med Restylane og Teosyal. Selve behandlingen laves med en meget skånsom teknik.

Akne-ar

De fleste ønsker en glat og fin hud. Har man tidligere lidt af akne og fået ar som følge deraf, så kan disse reduceres effektivt ved at lægge en tynd Restylane Skinbooster ind i arret, hvorved fordybningen jævnes ud.

Rynker på kinderne

Når huden mister sin naturlige fylde og elasticitet med alderen, opstår ofte de mange små eller større vertikale rynker på kinderne. Disse kan meget let behandles. Vi skaber virkeligt smukke resultater med enten Restylane eller Restylane Skinbooster-kur. En Skinbooster-kur kan bedst sammenlignes med en effektiv fugtmaske indvendigt lagt over én eller flere gange, og man kan behandle store områder ad gangen med meget overbevisende resultater.

Næse-til-mund-rynke

Næse-til-mund-rynke (nasolabial fure): Furen fra næsen ned mod munden kan få ansigtet til at se ”tungt” ud, og man kommer ofte til at se mere alvorlig ud, end man føler sig. Denne fure kan let behandles med Restylane eller løftes ved at konturere kinderne.

Nedadvendte mundvige

Vi får næsten alle nedadvendte mundvige med årene. Disse får os til at se sure ud. Man kan behandle nedadvendte mundvige ved at lægge en smule filler ind i selve området, hvorefter mundvigene rettes ud. Hvis man har fået så dybe rynker, at der går en linje fra mundvigene ned til kæben, kan man enten behandle med Restylane i selve linjen, eller man kan løfte konturerne ved kinderne og dermed løfte hele kæbepartiet. Det er et meget populært område at få behandlet, fordi man kommer til at se betydeligt friskere og gladere ud.

Rygerrynker

Uanset om man har røget eller ej, så kan de mange små rynker rundt om munden og specielt mellem munden og næsen være meget generende. Hos N’AGE har vi flere behandlinger til denne type rynker, og Restylane Skinbooster bruges hyppigt, da vi med denne type Restylane kan lave en generel udglatning. Går rynkerne ned i læberne, kan disse også glattes meget smukt ud, eller man kan lave en mere glat og markeret læbekant. Ønsker man samtidigt lidt fyldigere læber, så kan det også let laves. Såfremt man er tilfreds med sin nuværende størrelse, kan man blot glatte læbekanten fint ud uden at forstørre.

Rynker på halsen

Rynker på kinder, hals, bryst og hænder: Man kan med meget fine resultater behandle rynker på kinder, hals, bryst og hænder. Restylane Vital og Restylane Vital Light er Skinboosters, der forynger og hydrerer huden, så den bliver mere fyldig og samtidigt reducerer de fine linjer. I N’AGE anvender vi gerne Restylane Skinboosters som et kurforløb over 3 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. Restylane Skinboosters anvendes til ansigt, hals, bryst og hænder, men kan også bruges til rynker over knæ, acnear samt til øreflipper.

Før- og efter behandling – billeder

Denne kunde har fået full-face Restylane-behandling.

Botox ml bryn, pande, kragetæer, rygerynker og brynløft. Reduktion af rynker med Restylane

Kunden er blevet behandlet med Teosyal for rande under øjnene.

Kurven er tom