Sunekos – kom mørke rande og fine linjer om øjnene til livs

Træt af at se træt ud? Måske er det de mørke rande, pigmentforskelle og synlige kar i huden eller de kedelige linjer hele vejen langs øjet, der gør, at du ser kronisk træt ud. Det kan du nu komme til livs med den banebrydende injektionsbehandling: Sunekos – behandlingen, der giver en meget fin og total foryngelse omkring øjnene i én og samme behandling.

Derudover kan Sunekos anvendes til linjer og generel hudforyngelse i panden, i underansigtet, hals, décolleté og hænder. Sunekos er en injektionsbehandling, der består af hyaluron og aminosyrer.

Veldokumenteret hudforyngende behandling – det forpligter at være branchens bedste

Som den mest erfarne klinik i branchen byder vi naturligvis kun veldokumenterede behandlinger velkommen i vores behandlingsportefølje. Udover den videnskabelige evidens har vi også selv testet Sunekos-behandlingen. Resultat? Behandlingen formår at få cellerne til at arbejde igen på en effektiv måde, der skaber synlige og naturlige resultater. Vores faglighed og erfaring er altid din garanti for det smukke, naturlige resultat.

Sådan arbejder Sunekos

Allerede fra vi passerer de 25 år, begynder vores egenproduktion af kollagen og elastin at falde. Kollagen holder huden stærk, hvor elastin sørger for, at huden er smidig og spændstig. Det er derfor ofte de to fibre, man forsøger at påvirke ved hudforyngende behandlinger – det gør Sunekos også med en unik, patenteret sammensætning af hyaluronsyre og aminosyrer. Kombinationen af de to hjælper hudcellerne til at regenerere sig selv, således at de stimuleres til at producere nyt kollagen og elastin, der reparerer og genopbygger huden. Det er en naturlig stimulation af hudens processer. For at påvirke cellerne tilstrækkeligt anbefaler vi 3 behandlinger med 2 ugers interval til øjenområdet. Til de øvrige områder anbefales 4 behandlinger med 2 ugers interval.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor Sunekos?

Vi har valgt Sunekos, fordi den er unik til behandling af rande under øjne og generelt området omkring øjnene. Derudover er den også eminent til linjer i panden, hvor vi normalt kun behandler med Botulinum Toxin – oplagt til de kunder, der ikke ønsker Botox eller ikke er egnet til det.

Hvor mange behandlinger?

Til behandling af øjenområdet og pande anbefales 3 behandlinger med 2 ugers interval. Til de øvrige områder anbefales 4 behandlinger med 2 ugers interval.

Sunekos og downtime

Umiddelbart efter din behandling kan du opleve hævelse og lidt rødme i det behandlede område. Det forsvinder typisk inden for en dag. Du må lægge makeup 4 timer efter din behandling.

Hvornår kan jeg se resultatet?

Du kan forvente at se det fulde resultat af din Sunekos-behandling en måned efter afsluttet behandlingsforløb.

Hvor lang tid holder Sunekos?

Efter 6 måneder skal du have en ny behandling – men kun én behandling og ikke et behandlingsforløb.

Sunekos Body – løsningen til løs og kreppet hud på kroppen

Løs og kreppet hud på arme, inderlår eller mave er utroligt frustrerende for mange, fordi det hverken kan trænes eller spises væk. Derfor er vi glade for at tage Sunekos Body ind som nogle af de første i Danmark. Sunekos Body har samme patenterede formel som Sunekos, bare i mængder, der kan løfte hængende og kreppet hud – f.eks. på arme, inderlår eller mave.

Dit Sunekos-behandlingsforløb

Før behandlingen

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden din Sunekos-behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Sunekos inden din behandling. Download samtykkeerklæring for Sunekos her.

Selve behandlingen

Sunekos er en injektionsbehandling, hvor produktet injiceres med en tynd nål lige under huden. Sunkekos injiceres i punkter i det behandlede område. Selve behandlingen tager omkring 30 minutter, og smerteniveauet er mildt.  Du får også bedøvelse på, inden vi starter behandlingen.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen med Sunekos vil der være hævelse og let rødme i det behandlede område. Det forsvinder for de fleste i løbet af den efterfølgende nat, og du kan lægge makeup allerede 4 timer efter behandlingen. 14 dage efter din første Sunekos-behandling kommer du ind til din næste behandling. Dit Sunekos-behandlingsforløb afsluttes med en kontroltid 14 dage efter din sidste behandling.

Før- og efter behandling – billeder

Kurven er tom