Smilerynker

Sådan fjerner du smilerynker ved øjne og mund

Smilerynker opstår, når vi smiler, griner og taler – for her arbejder ansigtets muskler, og huden lægger sig derfor i folder. Gennem livet kommer vi forhåbentlig til at bevæge vores ansigter en del, når vi taler og ler. Men at de bevægelser sætter sig permanente spor, der har det modsatte udtryk – sur, lukket og træt – behøver vi ikke sætte lige så stor pris på. Smilerynker er nemlig også et signal om, at hudens elasticitet er dalet i takt med alderen. Rynkerne kan derfor få dig til at se ældre ud, end du føler dig. Læs med på siden her, når vi forklarer nærmere om smilerynker, og hvordan du kan forebygge og behandle dem!

smilerynker

Hvordan kan jeg fjerne mine smilerynker?

Ansigtets smilerynker kommer også helt naturligt med alderen, når fugtniveau og elasticitet daler. I forhold til deres dybde og mængde kan de dog variere af årsager, som man faktisk ofte kan påvirke selv gennem forebyggende kosmetiske behandlinger og klinisk hudpleje.

Den mest effektive måde at komme sine smilerynker og furer til livs på er ved at få foretaget kosmetiske behandlinger. Faktisk kan du også forebygge smilerynker ved eksempelvis Botulinum Toxin! Med klinisk hudpleje kan du derudover forebygge rynker og vedligeholde dit resultat.

Første step er dog altid at booke en gratis konsultation hos N’AGE for at finde ud af, hvad der giver bedst mening for dig og din hud.

Behandlinger mod smilerynker

Selvom alle får smilerynker med alderen, er det langt fra alle, der ønsker at beholde dem. Hos N’AGE tilbyder vi kosmetiske behandlinger, der let og effektivt udglatter smilerynkerne på en måde, der stadig ser naturlig ud. Læs mere om, hvilke behandlinger vi anbefaler, og hvorfor det er en god idé at kombinere dem!

Botox udglatter smilerynker ved øjnene

Smilerynker ved øjne og furer fra næse til mund, der kun opstår mimisk – altså ved bevægelse – har større sandsynlighed for at blive permanente i ansigtet, fordi øjen- og mundområdet er de områder af ansigtet, hvor vi bevæger vores muskler mest.

Et af de mest oplagte valg af behandling for mimiske rynker ved øjnene er Botulinum Toxin. En injektion med botox afslapper musklerne, og det gør, at uønskede smilerynker bliver udglattet, fordi musklerne ikke trækker sig lige så kraftigt sammen.

En behandling med botox i øjenområdet fungerer derfor både behandlende og forebyggende, da huden ikke gentagende gange folder sig på samme måde.

Mange er nervøse for, at botox vil få dem til at se kunstige ud, men hos N’AGE sætter vi en dyd i at skabe naturlige og æstetisk smukke resultater. Det betyder, at vi har for øje at bevare så meget af din ansigtsmimik, som du ønsker, så du stadig kan smile med hele ansigtet – blot med færre mimiske og dermed permanente rynker!

Restylane udfylder dybe rynker og furer ved munden

De nasolabiale folder og nedadvendte mundvige bliver som regel behandlet med en Restylane-behandling. Restylane er en filler, der består af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre, som er et vandbindende sukkerstof.

Restylane-behandlingen er en af vores mest populære behandlinger, fordi den giver fylde i huden de steder, hvor der er gået noget tabt, og den er derfor exceptionelt effektiv til de nasolabiale folder.

Hyaluronsyre er en naturlig fugtmagnet, der allerede findes i huden. Den kan binde 1.000 gange sin egen vægt i vand, og så er den med til at genoprette elasticiteten i huden. Og det får huden til at se friskere, fyldigere og yngre ud!

Få det hele med en kombinationsbehandling

Som oftest giver det bedst mening at få en kombination af botox og filler, hvis du har smilerynker ved øjnene og dybe furer fra næse til mund. Det giver nemlig det mest harmoniske og naturlige resultat, når rynkerne reduceres i hele ansigtet frem for få områder.

Hos N’AGE har vi over 20 års erfaring med botox og filler, og vi ser altid dit ansigt som en helhed. Det er derfor, at vi kan garantere smukke og naturlige resultater, så du kan føle dig tryg og sikker. Derfor tilbyder vi som regel en kombination af de to behandlinger, for både at løfte ansigtet og give ungdommelig fylde – og på den måde kan vi sætte hudens aldringsproces på pause.

 Forebyg smilerynker med klinisk hudpleje

For at bevare behandlingernes resultat længst muligt er det vigtigt at fokusere på, hvordan du plejer din hud i forhold til fugt og beskyttelse. Med klinisk hudpleje kan du nære huden gennem effektive cremer og sera, der opstrammer huden og stimulerer kollagen- og elastindannelsen. Læs mere om, hvad vi hos N’AGE anbefaler her!

Dermaroller

Vores bedste skincare-hack er at bruge en Dermaroller, inden du påfører dine hudplejeprodukter. Den optimerer øvrig hudplejes indtrængen i huden med op til 200 %! På den måde kan du for alvor booste din hudplejerutine ved at lade huden optage ingredienserne bedre.

Firming Complex

Firming Complex fra iS Clinical er en opstrammende natcreme, der særdeles effektivt giver resultater – både hurtige og langsigtede. Cremen indeholder en nøje udvalgt blanding af naturlige frugtsyrer og antioxidanter, der både virker fornyende, beskyttende og udglattende.

A.G.E. Advanced Eye

A.G.E. Advanced Eye fra SkinCeuticals er et tredimensionelt plejeprodukt til øjenområdet. Den indeholder blåbærekstrakt og peptider, der fugter og beskytter huden og mindsker forekomsten af rynker. Gennem optiske pigmenter tilfører cremen glød til øjenområdet ved at lysne øjenområdet betydeligt.

Youth Serum

Youth Serum fra iS Clinical er et ekstraordinært serum, hvis patenterede dråber effektivt modvirker fine linjer og rynker. Serummet opstrammer huden både øjeblikkeligt og på den lange bane. Serummets Extremozyme-teknologi indeholder en blanding af beskyttende antioxidanter, der tilfører glød og medvirker til en jævn hudstruktur.

Solbeskyttelse

Den bedste måde, hvorpå du kan passe på din hud, er ved at bruge solbeskyttelse – hele året rundt, og også selvom du har fået en kosmetisk behandling. UV-strålerne arbejder nemlig ikke kun, når der er godt vejr. Derfor er det supervigtigt, at du som et step i din hudpleje sørger for at beskytte din hud.

Vi anbefaler især den lette og fugtgivende Ultra Facial UV Defense SPF50 fra SkinCeuticals som det afsluttende step i din hudplejerutine. Den giver bredspektret UV-beskyttelse uden at virke tung eller fedte.

Forlæng resultatet af din behandling

Hos N’AGE kan vi hjælpe dig med effektivt at reducere og forebygge smilerynker gennem både behandlinger og rådgivning inden for klinisk hudpleje. De allerbedste resultater opnår du, hvis du kombinerer dine behandlinger med en god hudplejerutine.

Mange af de rynkereducerende og plejende hudplejeprodukter, som du kan finde på vores webshop, indeholder nemlig ingredienser, der stimulerer hudens cellefornyelse, mens de også fugter, styrker og beskytter huden. Det får dine resultater med botox og Restylane til at holde længere. Produkterne kan derfor i det lange løb være en besparelse!

Priser på behandlinger mod smilerynker

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Botox til smilerynker
2.400 DKK
Botox til rynker ved mundvige
1.400 DKK
Restylane til nabolabiale folder
Fra 2.800 DKK
Bestil gratis konsultation

Hvordan opstår smilerynker?

Huden ved øjnene tyndere end huden i resten af ansigtet, fordi den skal kunne håndtere mere bevægelse. Det vilkår gør den dog ekstra følsom over for folderne – ligesom silkepapir lettere får folder, end et stykke karton gør.

Helt grundlæggende opstår rynker, fordi huden lægger sig i folder gentagne gange over længere tid, samtidig med at huden i sig selv over tid mister fugt, fylde og elasticitet, hvilket får rynkerne til at sætte sig fast.

Frie radikaler

Så helt fundamentalt handler det om bevægelser og elasticitet – og det er kun, hvis smilerynkerne altså skal opstå helt uden påvirkninger udefra. Dog er det sjældent tilfældet, at din hud ikke møder nogle miljømæssige påvirkninger, der kan fremskynde aldringsprocessen. Miljømæssige påvirkninger kaldes også frie radikaler, og de indbefatter alt fra forurening til solens stråler. De kan nedbryde de kollagene fibre og dermed spændstigheden i din hud.

Det vil altså sige, at det især er din livsstil, der spiller ind på, hvordan din hud ser ud; søvnmangel, rygning, alkohol og dårlig kost vejer tungt i den forbindelse. Mens du sover, regenererer din hud, så den reparerer sig selv og rynkerne. Færre timers søvn betyder derfor færre timers reparation af skader i huden, herunder rynker.

Det, der kan beskytte din hud mod frie radikaler, er antioxidanter i din hudpleje. Rynker ved øjnene har nemlig ekstra gode forudsætninger, hvis huden er tynd og skrøbelig. Nogle af vores mest populære antioxidanter er:

AOX+ Eye Gel

AOX+ Eye Gel fra SkinCeuticals, der indeholder en effektiv kombination af antioxidanter formuleret til at styrke den tynde hud ved øjnene.

C E Ferulic

C E Ferulic fra SkinCeuticals, som både beskytter, plejer og lysner huden.

Find dem og flere andre effektive antioxidanter på N’AGE SHOP.

Solens stråler

Og så har du sikkert hørt det før: Solen er hudens værste fjende. Hvis du ikke beskytter dig med solfaktor hver dag, vil det kunne ses i din hudstruktur i form af rynker, pigmentforandringer og andre solskader. Med alderen bliver huden mere tør og skrøbelig, fordi produktionen af hyaluronsyre, kollagen og elastin falder. Huden bliver derfor mere disponeret for aldringstegn som rynker, fordi den ikke længere kan bounce tilbage som før.

Faktisk begynder produktionen af hyaluronsyre, kollagen og elastin allerede at falde i den sidste halvdel af 20’erne. Så det handler om at komme processen i forkøbet ved at huske at fugte og pleje sin hud godt – også mens man er ung.

Man kan derfor som ung med fordel begynde med forebyggende kosmetiske behandlinger som Botulinum Toxin eller vores fugtgivende og udglattende Restylane Skinbooster-behandling for et mere holdbart og naturligt resultat.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh