Restylane filler-behandling til contour og volumen

Konturering foregår med Restylane. Dette er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, som er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Restylane-filler er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af ca. 12 måneder (dog typisk 6-9 måneder ved læbebehandlinger). Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes.

N’AGE Contour

En N’AGE Contour-behandling er overordnet set en genskabning af de unge og bløde konturer i ansigtet. Det er ikke alle, som er født med flotte høje kindben, og selv hvis man har dem fra naturens side, så vil man med alderen opleve, at man mister fedtvæv i kinderne, så de bliver fladere. Samtidigt indsætter tyngdekraften, så den volumen, som man har øverst i kinden, når man er ung, falder ned til kæberanden, når man bliver ældre. Det betyder, at man får en lidt mere firkantet og tung ansigtsform. Og det er faktisk i meget højere grad konturerne end blot rynkerne, som får et ansigt til at se gammelt ud.

Med en N’AGE Contour-behandling løftes konturerne på plads igen, så man får den ungdommelige facon tilbage. Da vi alle har et forskelligt udgangspunkt og ældes forskelligt, tilpasses N’AGEs Contour-behandling den enkelte.

Dog er der en række fællestræk i behandlingen, som er løftede kindben, lidt spidsere hage og genskabning af fylde ved tindingerne. Endeligt kan det for nogle give et smukt løft af konturerne at ”forlænge” kæberanden, som også udviskes med tiden.

Hos mænd er de mest populære kontureringer en markeret kæbelinje, skarpere hage eller volumen ved tindingerne.

3 Contour-behandlingsstørrelser:

N’AGE Contour behandling tilbydes på 3 forskellige niveauer. Men da netop udgangspunkt og ønsker er forskellige, er det vigtigt at understrege, at man får en helt individuel plan og pris ved konsultationen inden behandling.

  1. Prisen for en let behandling til den yngre kvinde, som søger fylde i kinderne og eventuel markering af hage, er 6.200-8.400 kr.
  2. Hvis man skal have et lidt større løft, hvor der eksempelvis også skal genskabes volumen ved tindingerne, skal man regne med en pris på cirka 12.400 kr
  3. Har man også brug for definition af kæberanden vil prisen ligge på cirka 16.800 kr.

Resultatet ses umiddelbart efter behandlingen. Dog kan det være nødvendigt ved de store behandlinger at dele den op over flere omgange.

N’AGE Contour-behandling holder cirka et år. Hvis man vælger at få den gentaget, når effekten begynder at aftage, vil man typisk kun have brug for en mindre behandling, da hyaluronsyren i Restylane også får ens egne celler til at booste cellefornyelsen – så typisk er det første år det dyreste år.

Hos N’AGE arbejder vi ud fra ansigtets helhed:

I dag er konturering og volumen et ligeså stort område som rynkebehandlinger.

I N’AGE har vi arbejdet med Restylane siden 1998, og vi er en af de største klinikker i Norden og foretager hvert år flere tusinde Restylane-behandlinger. Vores mange års erfaring er også din garanti for et smukt og naturligt resultat. Alle vores dygtige kosmetiske sygeplejersker har et trænet æstetisk øje, som ser helheden i dit ansigt og vurderer, hvilken behandling der passer til netop dit ansigt. Mimik, personlighed og karakteristiske ansigtstræk bevares.

Områder – Konturering og Volumen

N’AGE Contour

Med en perfekt konturering lægges skånsomt Restylane-filler ind i de områder i ansigtet, hvor der mangler volumen. Herved skabes et hjerteformet ansigt. Ved en grundig konsultation vurderes det hvilke Restylane-typer, der skal bruges, så huden løftes smukt og naturligt, uden at resultatet ser overdrevet eller kunstigt ud. Læs mere om denne signaturbehandling i ovenstående afsnit.

Skulpturering af kindben og kinder

Hvis du ønsker mere markerede kindben, har mistet fylden i kinderne eller ønsker et mere hjerteformet ansigt, kan dette skabes. Denne behandling vil også meget ofte medføre en reduktion af rynker i ansigtet.

Næsekorrektion

Er du ked af formen på din næse, eller har du et ”bump” på næseryggen, så kan vi ved hjælp af Restylane-filler rette og udglatte formen på næsen. Du skal være opmærksom på, at vi med filler ikke kan gøre næsen mindre – dog kan den i mange tilfælde synes mindre, hvis formen ændres en smule.

Hagekorrektion

Hvis du har vigende hage, kan hagen rettes op, så profilen bliver mere lige. Rynker på hagen kan også reduceres, og hvis du er mand og ønsker en mere markeret hage, kan hagen og kæben få mere fylde, så kæberanden bliver bredere.

Indsunkethed ved tindingerne

Med tiden mister vi volumen – også ved tindingerne. Ved at behandle med Restylane i tindingerne, giver det ansigtet et løft og en mere ungdommelige form.

Markering/løft af kæbelinje

Mange af vores mandlige kunder ønsker en mere markeret kæberand – en bredere kæbe. Vi markerer også kæberanden, hvis huden er blevet lidt løs, og kæberanden dermed har fået et lille ”bump”. Derudover er en markering af kæberanden også en del af vores ”N’AGE-løft”, hvor vi forlænger kæberanden.

Fyldigere læber

Hos N’AGE kan du få mere fylde i læberne eller justere din læbeform med Restylane. Behandlingen er skånsom og laves altid med stor respekt for din ansigtsform samt dit ansigts helhed. Du går aldrig fra N’AGE med kæmpe læber eller andenæb, men med et æstetisk og symmetrisk look, som passer til dig, dine ønsker og dit ansigt.

Læs mere om dine muligheder her

Markering af læbekant

Vores mange års erfaring, æstetiske sans og individuelle vurderinger sikrer dig, at dine læber matcher dit ansigt og giver dig et naturligt og sundt udseende. Vi gør meget ud af, at læberne har de rette proportioner, således at resultatet ser æstetisk og naturligt ud.

Vores yngre kunder ønsker gerne mere læbefylde og at få rettet op på eventuelle asymmetrier, mens vores lidt ældre kunder typisk ønsker at få genskabt den fylde, de tidligere har haft eller blot at få lidt mere fugt i læberne. Til at fugte og give dine læber fylde, uden at de bliver større, anvender vi Restylane Skinbooster.

Mange ønsker at få ”indrammet” deres læber. Her markerer vi læbekanten rundt om læben. En uklar læbekant kan komme med årerne, og kan blandt andet skyldes for meget direkte sol i området.

Læs mere om dine muligheder her

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden behandling med Restylane. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for behandlinger med Restylane inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her

Før- og efter behandling – billeder

Botox ml. bryn og i pande. Fylde i læber, kinder og hage, korrektion af næse m. Restylane

Botox ml. bryn og i pande. Reduktion af mørke rande og fylde i læber og hage m. Restylane.

Kurven er tom