5 tips til glowy hud – også dem til 0 kr!

5 tips til glowy hud – også dem til 0 kr!

Vi drømmer alle om flawless og glowy hud. Derfor giver vi dig i denne uges blogindlæg fem tips til smuk og strålende hud. Læs videre for at finde ud af, hvilke produkter du ikke kan leve uden, og hvad du kan klare med det, du allerede har derhjemme!

1. Brug resten på kroppen!

Du har helt sikkert prøvet at købe en ansigtscreme, som overhovedet ikke er rigtig til din hudtype, og du har formodentlig også nogle rester her og der, som er blevet efterladt, fordi du ikke kunne vente med at tage din nye, lækre creme i brug. I stedet for at lade dine rester og fejlkøb gå til spilde, anbefaler vi, at du bruger de lækre cremer på kroppen. Ansigtscremer indeholder typisk flere aktive og plejende ingredienser end din almindelige kropspleje, så det ville være synd at lade de gode sager gå til spilde!

Vil du gerne undgå fejlkøb i fremtiden? Så skriv endelig til N’AGE på info@nage.dk for hjælp og vejledning til at finde den helt rigtige creme til din hudtype. Du kan også booke en uforpligtende hudanalyse hos os som en gratis konsultation.

2. Eksfolier din hud, og vink farvel til døde hudceller

Vi taber 50 millioner hudceller hver dag, og hvis ikke vi hjælper dem på vej, så risikerer vi, at de bliver hængende lidt for længe, efter at festen er slut. Døde hudceller kan få din hud til at se både mat, grå og tør ud, så der er altså ikke tale om nogen sørgelig afsked.

Korrekt eksfoliering fjerner laget af døde hudceller, der tilstopper huden og dækker for de friske nye celler nedenunder. Eksfoliering hjælper til at fugtighedsgivende produkter trænger dybere ind i huden, hvilket gør dem mere effektive. Kort sagt: En regelmæssig eksfolierende rutine vil efterlade din hud frisk og sund!

Hos N’AGE anbefaler vi disse lækre eksfolianter:

  • Exfoliating Polish fra ZO Skin Health: En absolut favoritscrub til alle hudtyper. Så skånsom mod huden, at du kan bruge den 2-5 gange om ugen – resultatet er en glowy og silkeblød hud!
  • Tri-Active Exfoliating Masque fra iS Clinical: Mild og effektiv kombination af kemisk og fysisk peeling. Tip: Brug den sammen med Hydra-Intensive Cooling Masque for en hjemmeansigtsbehandling!
  • Dual Action Scrub fra ZO Skin Health: Ideel ansigtsscrub til fedtet eller kombineret hud med tendens til urenheder. Efterlader huden glat, opfrisket og blød!

Du skal naturligvis også huske at eksfoliere kroppen. På den måde opnår du frisk hud uden tørre områder, og du undgår samtidig at blive plettet, når først solen begynder at farve din hud til sommer. Du kan nemt og hurtigt eksfoliere din hud i badet med en handske eller en body scrub.

3. Kosmetiske behandlinger

Hos N’AGE har vi flere behandlinger, der tilfører masser af glød og vitalitet til huden. Langt de fleste folk, der får kosmetiske behandlinger, ved, at du ikke kommer sovende til en strålende hud. Det kræver både nærende kost, en stærk hudplejerutine og kosmetiske behandlinger – og de sidste to kan vi hjælpe dig med. Disse kosmetiske behandlinger giver dig masser af glød:

  • Restylane Skinbooster: En injektionsbehandling, der giver fugt og let fylde til huden i de områder, hvor huden er tør og mangler volumen.
  • Fraxel: En laserbehandling, der forfiner hudstrukturen og hjælper huden med at reparere sig selv.
  • IPL: Anvendes ofte i kombination med Fraxel til at ensarte hudtonen – især i forhold til rødme og pigmentering. Kombinationen mellem Fraxel og IPL giver en smuk, jævn og glowy hud!
  • Profhilo: En patenteret kombination af hyaluronsyre og aminosyrer, der giver masser af fugt og stimulerer hudfornyelsen – uden at tilføre fylde til huden.

4. Drik masser af vand. Glow starter indefra!

Vand er måske den vigtigste ingrediens til din hud. Hvis du ikke holder dine celler hydreret, vil de ikke være sunde, og du vil have en meget kedelig og træt hud. At drikke mindst 2 liter vand om dagen hjælper ikke kun med at holde din hud fugtig, men skyller også toksiner ud af dit system, så de ikke ophobes i dine celler.

Hvis du ikke kan lide at drikke almindeligt vand, så prøv en frugtinfusion. Du kan bruge forskellige frugter, såsom jordbær, citroner og æbler, som alle tilføjer smag til dit vand. Vitaminerne og antioxidanterne fra disse frugter er også strålende for din hud.

Vil du gøre det endnu bedre, kan du tilføje kollagenpulver til dit vand. Hos N’AGE anbefaler vi Skingain Plus, som bidrager til naturlig dannelse af kollagen, der forynger huden indefra og mindsker aldringstegn. Produktet har en unik patenteret blanding af type I kollagen og type II kollagen, samt vitamin C, hyaluronsyre og antioxidanter. Skingain Plus er også ideel til at forlænge dine resultater efter kosmetiske behandlinger!

5. Brug solcreme 365 dage om året – selv i regnvejr

Husker du at bruge solcreme hver dag? Solen er den største synder for din hud, fordi uv-strålingen er skyld i alt fra rynker til misfarvede pletter på huden.

Mange mennesker synes kun, de behøver at bruge solcreme, når solens stråler brager ind gennem vinduerne, og der står stranddag i kalenderen. Men sandheden er, at vi er nødt til at beskytte vores hud hver dag, både når vi kører bil, er ude at flyve eller cykler på arbejde. 

Heldigvis er der ingen grund til at gå i panik, for solcreme findes i alverdens varianter. Har du endnu ikke prøvet en klinisk solcreme udviklet specielt til ansigtet, så er du i den grad gået glip af den hellige gral.

Hos N’AGE kan du både få solcreme til tør hud, aldrende hud, pigmentering og til kombineret hud med tendens til urenheder. Find dem alle på N’AGE SHOP her!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh