5 tips til glowy hud! – også dem til 0 kr.

5 tips til glowy hud! – også dem til 0 kr.

Vi drømmer alle om flawless og glowy hud. Derfor giver vi dig i denne uges blogindlæg fem tips til smuk og strålende hud. Læs videre for at finde ud af, hvilke produkter du ikke kan leve uden, og hvad du kan klare med det, du allerede har derhjemme!

1. Brug resten på kroppen!

Du har helt sikkert prøvet at købe en ansigtscreme, som overhovedet ikke er rigtig til din hudtype, og du har formodentlig også nogle rester her og der, som er blevet efterladt, fordi du ikke kunne vente med at tage din nye, lækre creme i brug. I stedet for at lade dine rester og fejlkøb gå til spilde, anbefaler vi, at du bruger de lækre cremer på kroppen. Ansigtscremer indeholder typisk flere aktive og plejende ingredienser end din almindelige kropspleje, så det vil være synd at lade de gode sager gå til spilde.

Vil du gerne undgå fejlkøb i fremtiden? Så skriv endelig til N’AGE på info@nage.dk for hjælp og vejledning til at finde den helt rigtige creme til din hudtype.

2. Eksfolier din hud, og sig farvel til døde hudceller

Vi taber 50 millioner hudceller hver dag, og hvis ikke vi hjælper dem på vej, så risikerer vi, at de bliver hængende lidt for længe, efter at festen er slut. Døde hudceller kan få din hud til at se både mat, grå og tør ud, så der er altså ikke tale om nogen sørgelig afsked.

Korrekt eksfoliering fjerner laget af døde hudceller, der tilstopper huden og dækker for de friske nye celler nedenunder. Eksfoliering hjælper til at fugtighedsgivende produkter trænger dybere ind i huden, hvilket gør dem mere effektive. Kort sagt: En regelmæssig eksfolierende rutine vil efterlade din hud frisk og sund. Hos N’AGE anbefaler vi, at du prøver den milde og eksfolierende Tri-Active Exfoliating Masque fra iS CLINICAL. Køb den her!

Du skal naturligvis også huske at eksfoliere kroppen. På den måde opnår du frisk hud uden tørre områder, og du undgår samtidig at blive plettet, når først solen begynder at farve din hud til sommer. Du kan nemt og hurtigt eksfoliere din hud i badet med en kessa-handske eller en body scrub.

3. Drik masser af vand. Glow starter indefra!

Vand er måske den vigtigste ingrediens til din hud. Hvis du ikke holder dine celler hydreret, vil de ikke være sunde, og du vil have en meget kedelig og træt hud. At drikke mindst 2 liter vand om dagen hjælper ikke kun med at holde din hud fugtig, men skyller også toksiner ud af dit system, så de ikke ophobes i dine celler.

Hvis du ikke kan lide at drikke almindeligt vand, så prøv en frugtinfusion. Du kan bruge forskellige frugter, såsom jordbær, citroner og æbler, som alle tilføjer smag uden grimme ingredienser. Vitaminerne og antioxidanterne fra disse frugter er også strålende for din hud. Vil du gøre det endnu bedre, kan du tilføje kollagenpulver til dit vand. Hos N’AGE anbefaler vi Skingain Plus, som bidrager til naturlig dannelse af kollagen, der forynger huden indefra og mindsker aldringstegn. Produktet har en unik patenteret blanding af type I kollagen og type II kollagen, samt vitamin C, hyaluronsyre og antioxidanter.

4. Brug solcreme 365 dage om året – selv i regnvejr

Husker du at bruge solcreme hver dag? Solen er den største synder for din hud, fordi uv-strålingen er skyld i alt fra rynker til misfarvede pletter på huden.

Mange mennesker synes kun, de behøver at bruge solcreme, når solens stråler brager ind gennem vinduerne, og der står stranddag i kalenderen. Men sandheden er, at vi er nødt til at beskytte vores hud hver dag, både når vi kører bil, er ude at flyve eller cykler på arbejde. 

Heldigvis er der ingen grund til at gå i panik, for solcreme findes i alverdens varianter. Har du endnu ikke prøvet en klinisk solcreme udviklet specielt til ansigtet, så er du i den grad gået glip af den hellige gral 🏆

Hos N’AGE kan du både få solcreme med og uden tint, med mat og med blank finish og den helt klassiske SPF50, som holder hele dagen. Køb de lækre solcremer her!

5. Mini Fire & Ice-behandling derhjemme

Hvordan lyder ”professionel ansigtsbehandling til hjemmebrug”?

Du kan udføre en mini Fire & Ice-behandling, også kendt som en “red carpet treatment”, helt selv derhjemme! Med iS CLINICALs Tri-Active Exfoliating Masque og Hydra-Intensive Cooling Masque kan du fjerne døde hudceller, forny din huds glød, udjævne og udglatte hudens struktur og sidst – men ikke mindst – sørge for ordentlig hydrering af huden. Tri-Active Exfoliating Masque stimulerer blodcirkulationen, så huden føles varm, når produktet påføres. Efter denne varmende følelse er Hydra-Intensive Cooling Masque et perfekt kølende modspil. Ved brug af disse to vidunderprodukter kan du øge dit velvære og tilføre din hud optimal fugt og en flot glød. Køb kittet her! 😍

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Nage Frederiksberg
Nage Frederiksberg er bare så god! Jeg fik en restylanebehandling ved Astrid, som var super...
Freja
5
14. nov 2021
Botox, Restylane, mm
Jeg er en fast kunde hos N'age og her især vil jeg rose Anne Neergaard,...
Consumer
5
10. nov 2021
Trygt sted at gå hen- samt få sparring og behandling.
Jeg har fået lavet laser behandling under mine øjne, og efter d 3. Behandling kan...
Lizette-Matricha Ranild
5
10. nov 2021
Filler behandling
Mit første indtryk af N'AGE ved Kongens Nytorv var meget positivt fra starten. Man mærker...
Mette
5
04. nov 2021
Så skete det igen!!!
Så skete det igen!!! Efter mange års kemoterapi, ligner jeg mildest talt,et meget gammelt Gråsteneræble!...
Line Palmer Lund
5
01. nov 2021
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse ...
Amalie
5
30. okt 2021
Ved hvert besøg kan man altid regne med…
Ved hvert besøg kan man altid regne med jordnært professionel behandling og rådgivning, der er...
Tina
5
28. okt 2021
Rart sted at komme
Jeg var inde til min 1. behandling for at få fjernet mine karspræninger på næse...
Pernille Nielsen
5
27. okt 2021
Det er altid en udsøgt fornøjelse at…
Det er altid en udsøgt fornøjelse at træde ind til N'AGE. Alle medarbejderne er så...
Maria A
5
27. okt 2021
Imødekommende personale
Imødekommende personale, og med indlevelse i ens problematik. ...
Sanne