Alt du skal vide om læbebehandlinger

Alt du skal vide om læbebehandlinger

Vidste du, at en læbebehandling ikke kun er til for at skabe voluminøse kyssemunde? Hos N’AGE udfører vi rigtig mange forskellige læbebehandlinger, typisk med Restylane, og tilpasser os altid kundens behov og ønsker, hvad enten det er skabe mere fylde, definition, korrigere symmetri eller for at fjerne aldersrelaterede rynker, som opstår omkring læberne.

Mulighederne er mange, og vi har derfor samlet alt, du behøver at vide læbebehandlinger:

Den første læbebehandling

Nogle af vores kunder kan blive lidt nervøse inden deres første behandling. Vi bad en af vores kunder, Christina, om at dele hendes oplevelser i forbindelse med sin første læbebehandling med Restylane for at skabe mere volumen:

“Jeg var en smule nervøs, da jeg har en skræk for nåle,” fortæller Christina og forsætter:

“På behandlingsdagen ankom jeg til N’AGE en halv time før for at få bedøvende creme på mine læber. Da den kosmetiske sygeplejerske kaldte mig ind og mærkede efter, om bedøvelsen virkede, kunne jeg faktisk ikke mærke noget, selvom hun prikkede mig i læben med en nål. Selve behandlingen gik stærkt, og jeg følte mig i de allerbedste hænder hos sygeplejersken. Jeg kunne tydeligt mærke, at hun har et skarpt øje for, hvad der klæder ansigtet efter mange års erfaring med Restylane-behandlinger, hvilket var enormt betryggende.”

Her er Christina umiddelbart før og efter sin behandling med Restylane.

“Resultatet er fantastisk” 

Christina er meget glad for resultatet, som har bibeholdt hendes smukke, naturlige læbeform, men blot tilføjet en anelse mere fylde særligt i overlæben:

“Resultatet er fantastisk. Jeg oplevede selvfølgelig lidt hævelse de første dage efter, men det var ikke slemt, og jeg kunne fortsætte min dag som normalt,” fortæller hun.

Christina har fået 1 ml. Restylane i læberne. Behandlingen vil holde 4-6 måneder.

Hvad kan en læbebehandling gøre?

Volumen i læberne

Den mest åbenlyse funktion, som en læbebehandling har, er mere volumen. Fyldige læber virker både mere sensuelle, ungdommelige og feminine, og så kan de være med til at give et mere harmonisk udseende i dit ansigts helhed. Mange er bange for at få for meget fylde i deres læber og holder sig derfor helt fra filler i læberne – og det forstår vi godt! Der er nemlig mange skrækeksempler på læbefiller, hvor resultatet er unaturligt og for voldsomt for personens ansigtsproportioner.

Hos N’AGE laver vi udelukkende minimalistiske og naturligt udseende læbebehandlinger – og vi siger hellere nej end at overbehandle. Vores faglighed og ekspertise er vores varemærke, og det viser sig i høj grad i en af de mest berygtede behandlinger, nemlig læbebehandlinger.

Korrigering af asymmetri 

De færreste af os er født med perfekt symmetri i ansigtet, og læberne er ingen undtagelse. Vi udfører rigtig mange Restylane-behandlinger på asymmetriske eller skæve læber. Der kan både vise sig asymmetri, når vi smiler eller slapper af i læberne, og mange har derfor en “god” eller “dårlig” side på grund af det. Med lipfiller kan vi diskret udligne og korrigere – også uden at tilføre synderlig volumen til læberne overordnet set.

Rynkeredukton

Restylane i læberne er ikke kun til at give ekstra fylde. Mange af vores kunder er også fuldstændig tilfredse med deres læbestørrelse, men ærgerlige over de rynker omkring og på læberne, som opstår med alderen på grund af mistet volumen eller rygning for eksempel. De fortæller, at det især kan være problematisk, når de skal have læbestift på, da den kan ‘kravle op’.

Derudover sætter læbestiften sig ofte i de rynker på læberne, som opstår i takt med, at hudens evne til at finde fugt reduceres med alderen. Her kan Restylane også anvendes til at fugte læberne indefra og dermed fjerne rynkerne på læberne.

Smuk og naturlig lipfiller er ikke en tilfældighed

Der er stadig mange fordomme mod læbebehandlinger. Det vil vi gerne gøre op med! Som en nem huskeregel bliver din behandling aldrig bedre end din behandlers færdigheder. For når du bliver behandlet korrekt og af en dygtig og specialuddannet kosmetisk sygeplejerske med god teknik, vil du også få et smukt resultat. Vor erfaring er din tryghed!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh