Alt om antioxidanter – hvilken passer til dig?

Alt om antioxidanter – hvilken passer til dig?

Du har sikkert hørt om antioxidanter før uden helt at vide, hvad de egentlig er for en størrelse, og hvad de kan gøre. Og selv hvis du kender til antioxidanter, kan det føles som en jungle at finde ud af, hvilken type antioxidant der passer til lige præcis din hud. Men bare rolig: I dette blogindlæg vil vi gennemgå, hvad antioxidanter er, hvordan du skal bruge dem, og hvilken der kan hjælpe dig!

Hvorfor skal jeg bruge antioxidanter?

Du kan sammenligne antioxidanter i din hudplejerutine med at tage en vitaminpille til din hud. Antioxidanter fra SkinCeuticals består af plejende vitaminer, der beskytter og plejer huden og forebygger blandt andet aldringstegn. Faktisk er antioxidanter et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, da huden til hverdag udsættes for miljøskader fra blandt andet luftforurening, vejr og stråling – der også går under navnet frie radikaler. Frie radikaler skader både hudens barriere og de dybere hudlag, mens de også påvirker hudcellernes dna, pigmenten, hudstrukturen og den generelle sundhed i huden.

Vitamin C i din hudpleje

Alle antioxidanterne fra SkinCeuticals indeholder vitamin C, som er en effektiv og meget populær antioxidant i hudpleje. Ud over at beskytte huden ved at neutralisere frie radikaler udjævner og lysner vitamin C også huden. Forskning viser, at vitamin C er en essentiel ingrediens, når det kommer til at styrke og reparere huden. Den reneste og mest potente form for vitamin C kaldes L-askorbinsyre, hvilket findes i alle SkinCeuticals’ antioxidanter.

Vitamin C stimulerer desuden også dannelsen af kollagen i huden. Kollagen er det, der gør huden jævn, elastisk og modstandsdygtig. Med alderen falder produktionen, så huden bliver mere slap, tynd og tør. Ved at have vitamin C som en nøgleingrediens i din hudplejerutine vil du styrke din huds naturlige forsvar og de kollagene fibre, så huden er frisk, spændstig og med masser af sund glød.

Du bruger antioxidanter i din hudplejerutine ved at påføre 4-5 dråber i ansigt, på hals og bryst hver morgen, efter at du har renset huden og anvendt toner. Derefter tilfører du fugt fra serum, fugtighedscreme og til sidst en effektiv solbeskyttelse.

Ung hud: Serum 10

Serum 10 er en mild antioxidant til den helt unge hud, der blot behøver beskyttelse fra vind og vejr. Antioxidanten indeholder 10 % rent vitamin C og ferulsyre, der både forebygger tidlige aldringstegn og giver huden liv og glød.

Den ideelle morgenrutine til den unge hud: Soothing Cleanser, Equalizing Toner, Serum 10, Hydrating B5, Daily Moisture og Ultra Facial UV Defense.

antioxidant
Soothing Cleanser, Equalizing Toner, Serum 10, Hydrating B5, Daily Moisture og Ultra Facial UV Defense.

Pigmenteret hud: Phloretin CF

Phloretin CF er en antioxidant udviklet til at forebygge ujævn pigmentering i huden. Phloretin er en potent ingrediens, der lysner og ensarter hudtonen. Sammen med vitamin C og ferulsyre får huden både pleje, beskyttelse og effektiv forebyggelse mod linjer og rynker.

Den ideelle morgenrutine til den pigmenterede hud: Glycolic Cleanser, Equalizing Toner, Phloretin CF, Discoloration Defense Serum, Daily Moisture og Advanced Brightening UV Defense.

Fedtet og uren hud: Silymarin CF

Silymarin CF er en ideel antioxidant til kombineret eller fedtet hud med tendens til urenheder og akne. Serummet indeholder en potent kombination af silymarin, vitamin C, ferulsyre og salicylsyre, der til sammen både plejer og beskytter huden, mens silymarin og salicylsyre trænger ned i porerne og desinficerer. Silymarin CF forebygger urenheder, mens den udjævner og giver glød.

Den ideelle morgenrutine til den fedtede hud med tendens til urenheder: Blemish + Age Cleanser, Blemish + Age Toner, Silymarin CF, Blemish + Age Defense, Daily Moisture og Oil Shield UV Defense.

antioxidant
Blemish + Age Cleanser, Blemish + Age Toner, Silymarin CF, Blemish + Age Defense, Daily Moisture og Oil Shield UV Defense.

Tør og sensitiv hud: C E Ferulic

C E Ferulic er et patenteret, prisvindende antioxidantserum, der effektivt beskytter huden mod frie radikaler. Serummet indeholder både vitamin C, vitamin E og ferulsyre, som forebygger effektivt aldringstegn og irritation i huden. Serummet giver en mere klar og strålende hudtone, mens det øger hudens fasthed. Hvis din hudtype ikke passer til hverken den fedtede, helt unge eller pigmenterede hud, anbefaler vi altid C E Ferulic, da den passer til de fleste hudtyper.

Den ideelle morgenrutine til den tørre og sensitive hud: Gentle Cleanser, Equalizing Toner, C E Ferulic, H.A. Intensifier, Daily Moisture og Ultra Facial UV Defense.

antioxidanter
Gentle Cleanser, Equalizing Toner, C E Ferulic, H.A. Intensifier, Daily Moisture og Ultra Facial UV Defense.

Du kan finde alle antioxidanter fra SkinCeuticals på N’AGE SHOP! Er du i tvivl om din hudtype? Så book tid til gratis hudanalyse hos N’AGE.

Tak til vores mange glade kunder

5
24 timer siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias