Anna Thygesen: “Behandlerne sætter sig ind i mine behov”

PR-chef og erhvervskvinde Anna Thygesen elsker at blive behandlet hos N’AGE. Hun ønsker nemlig at vedligeholde sit smukke ydre uden at skulle gå på kompromis med de naturlige resultater. Derfor sværger hun til behandlinger, der konturerer og løfter ansigtet. Hos N’AGE ved vi, hvad der skal til. Læs hele Anna Thygesens oplevelse i dette blogindlæg!

Lad os lige starte med det flotte resultat:

Hvorfor valgte Anna Thygesen N’AGE?

Spørger man Anna Thygesen, hvorfor hun ønskede at få en kosmetisk behandling, er svaret kort og præcist:

– Jeg bruger N’AGE, fordi det er Danmarks ældste kosmetiske klinik og den klinik, som har holdt stilen, fortæller hun.

Hos N’AGE fokuserer vi på æstetiske resultater med en dedikation til at hjælpe vores kunder med at opnå deres skønhedsmål. Vores tilgang er baseret på avancerede teknologier og skræddersyede behandlingsplaner, der er designet til at forbedre og forny vores kunders naturlige skønhed.

– Hos N’AGE er det ekstremt ordentligt og gennemsigtigt, og det handler ikke om at komme til at ligne en på 18 år, siger Anna.

Og det er også derfor, vi forbeholder os retten til at sige “Nej”, hvis resultatet ikke stemmer overens med vores dybt forankrede værdier hos N’AGE. Hos os handler det ikke kun om at levere æstetiske forbedringer, men også om at sikre, at enhver behandling respekterer og fremmer sundhed, naturlighed og kundens individuelle skønhed.

“Jeg skal ikke se yngre ud, jeg skal bare se frisk ud”

Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker bruger avancerede teknikker og skånsomme metoder til at sikre, at vores behandlinger opnår de ønskede resultater. Uanset om det drejer sig om hudforbedring, mikroforyngelse eller andre æstetiske behandlinger, er vores fokus altid på at skabe et naturligt resultat og sund, strålende hud

– Når man nu kan fikse det på en ordentlig måde, så synes jeg, det er oplagt at gøre det. Jeg er dybest set rimelig afslappet med det, siger hun.

Anna Thygesen blev anbefalet vores mest populære kombinationsbehandling, der består af Restylane og botox. Restylane har hun fået ved øjnene for at mindske rande, og ved kæbelinje, kinder, hage og tindinger for at løfte og konturere ansigtet. Botox har hun fået i panden og mellem brynene for at give et friskere og mere imødekommende udtryk.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 2 % hyaluronsyre og 98 % vand. Behandlingen fugter huden indefra, hvilket gør huden mere spændstig, og så anvendes den til at give fylde og form til ansigtet. N’AGE har som den eneste kosmetiske klinik arbejdet med Restylane i 21 år.

Botox er en rynkereducerende injektionsbehandling, der mindsker mimiske rynker – altså rynker, der kommer ved bevægelse. Injektionen afslapper musklen, der skaber rynken, og resultatet er derfor et mere afslappet og friskt udtryk!

Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus er altid på hele dit ansigt, og derfor elsker vi kombinationsbehandlinger, da ingen behandling kan det hele – men sammen kan de give et smukt og harmonisk resultat, der passer til dig.

Solskadet hud

– Min hud i ansigtet er jo heller ikke specielt elastisk mere, og fedtet forsvinder, og man får flere rynker, og Anna fortsætter:

– Det kan godt være man kæmper med fedtet andre steder, men i ansigtet må det gerne blive – så det er det vi har koncentreret os med at rette op på.

Vi tilbyder en række avancerede behandlinger, der er designet til at bekæmpe solskader og genoprette hudens naturlige skønhed. Vores behandlingsmuligheder inkluderer laser, kemisk peeling, microneedling og klinisk hudplejeprodukter. Disse behandlinger er udviklet til at stimulere hudens fornyelse, reducere pigmentering og forbedre hudens struktur og tone.

– De behandlere, der er hos N’AGE er skide dygtige, og det kan sætte sig ind i mine behov, siger Anna.

Vores kosmetiske sygeplejersker er uhyre grundige perfektionister, der gerne tager sig ekstra tid til både at lade dig komme på plads og til at lytte og vurdere. Den grundighed er også din garanti for et resultat, der ser naturligt ud, og som passer til dig og dine ønsker.

Konstruktiv dialog med N’AGE

Hos N’AGE tror vi på, at et godt resultat starter med en god samtale. Ved at prioritere kommunikation og kunde dialog, kan vi skabe skræddersyede løsninger, der opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov, og derved sikre den højeste grad af tilfredshed.

– Du skal ikke se på en kosmetisk behandling som en fuldstændig ommøblering af dit ansigt, men mere som en naturlig måde at forfine dig selv på, siger Anna.

Hos N’AGE ved vi, at sund og skøn hud ikke er et quickfix, men kræver daglig vedligeholdelse i form af klinisk hudpleje kombineret med en sund livsstil og professionel vejledning i netop din hud hos kosmetiske sygeplejersker, du føler dig tryg ved.

Den trygge oplevelse er for os ensbetydende med et naturligt resultat, og for Anna er det væsentlig, at man ikke skal være flov over- eller tænke på, hvad andre tænker:

– Vi har jo alle sammen vores egen ret til at se ud, som vi vil, og skide på, hvad andre folk siger, og så have det godt med det, man gør!

Tak til vores mange glade kunder

5
5 dage siden
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld…
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld og et produkt som er Fantastisk altid...
Henrik Frederiksen
5
12. okt 2024
Super god oplevelse med god service😊
Super god oplevelse med god service😊 ...
maria
5
12. okt 2024
Personaler er meget professionelle og…
Personaler er meget professionelle og søde og meget hjælpsomme. De er gode til rådgivning og...
Alma
5
10. okt 2024
N’age springer alle grænserne for hvad…
N’age springer alle grænserne for hvad en god og personlig service er! Jeg giver min...
Signe
5
08. okt 2024
Fantastisk vejledning og behandling
Fantastisk, professionel og samtidig personlig service. Et meget opmærksomt personale. God vejledning. Virkelig god og...
H. Nielsen
5
01. okt 2024
Altid en vidunderlig oplevelse ved…
Altid en vidunderlig oplevelse ved Nage. Jeg bliver behandlet ved Emma, og hun giver bare...
Mie Kristine Jeppesen
5
30. sep 2024
Dejlig oplevelse
Behagelige, rolige og pæne lokaler. Sød velkomst af receptionisten. Sidst men ikke mindst, kyndig guidance...
Pia
5
29. sep 2024
Jeg fik en god forklaring på
Jeg fik en god forklaring på, hvad jeg ønskede at få gjort. ...
Sanne Rasmussen
5
29. sep 2024
Som altid MEGET tilfreds
Som altid MEGET tilfreds. Resultatet ses først efter et par uger. Hvis resultatet ikke er...
Nausikaa Tanne P.
5
29. sep 2024
Professionel perfektion
Jeg elsker de rolige omgivelser og professionelle, men venlige attitude hos N'age. Jeg har kunnet...
Annemette Islin Øvlisen