Book tid

Annette Heick: Her er mine favoritbehandlinger

For smukke tv-vært, forfatter og skuespiller Annette Heick er der som regel meget at se til – men midt i den travle hverdag er det også vigtigt for hende at prioritere sig selv og sin hud.

– Når der er meget run på, er det et kæmpe frirum og en stor hjælp til min hud, at jeg kan få lagt et par jævnlige besøg ind hos N’AGE, fortæller Annette, som dog ikke ønsker at forynge eller forandre sin hud. For hende handler det om at vedligeholde huden og en smuk glød.

– Jeg vil have det godt med mig selv, når jeg ser mig på skærmen, og for mig handler det i høj grad om at vedligeholde mit udseende mere end forynge eller forandre. Jeg hører til dem, der mener, at hvis andre tydeligt kan se forandring, så er behandlingen mislykket. Det er kun én selv, der skal kunne se, at der er sket noget. Andre skal helst gerne kun tænke: “Hvor ser hun frisk ud!”, fortæller hun.

annette heick

“Det er helt vildt, hvor flot huden bliver bagefter”

Derfor er Annette ambassadør for N’AGE, hvor hun jævnligt får behandlinger, der gør huden smuk, frisk og spændstig. Særligt Annettes yndlingsbehandling, Ultherapy, er enormt effektiv til at stramme op og give huden et naturligt løft.

Ultherapy, som opstrammer mit underansigtet, er en vild behandling, fordi den gør det hele indefra! Man mærker ingenting. Måske lidt ømhed omkring kæben i de første dage, og så går der tid. Efter 5 måneder kan jeg virkelig se effekten. Det er nok den allerbedste af alle behandlinger, fortæller Annette.

annette heick

Annette, der før har været meget generet af både solskader og pigmentforandringer, hjælper dog ikke kun sin hud med Ultherapy, men får en række andre behandlinger, der er sammensat lige netop efter hendes behov.

– Jeg har faktisk fået ret mange behandlinger, og jeg har været glad for dem alle, men jeg synes, at de to behandlinger, der virker bedst sammen for mig, er Ultherapy og CO2-laser. Det er helt vildt, hvor flot huden bliver bagefter en behandling. Alle de gamle solskader er væk. Jeg er meget imponeret, forklarer Annette.

Til Annettes pigmentering har hun ud over CO2-laser også kastet sin kærlighed efter vores ansigtsbehandlinger:

Salicylsyrepeeling har jeg desuden anbefalet utroligt mange gange, fordi den vitterligt har fjernet alle mine pigmentforandringer. Og det siger ikke så lidt!

Injektioner, der gør en forskel

Annette er også glad for vores tre mest populære injektionsbehandlinger: Botulinum Toxin, Restylane og Profhilo. Selv siger hun om botox:

Botulinum Toxin har jeg fået mellem øjenbrynene og oppe ved hårgrænsen, fordi jeg engang imellem døjer med spændinger i hovedbunden. Jeg har det med at løfte mine øjenbryn meget hårdt, når jeg er stresset og træt. Og helt ærligt… det er sket en del over de seneste par år.

annette heick

– Derudover får jeg lagt lidt Restylane i to dybe ar, som jeg har på hagen og på kinden. Så bliver arrene knapt så tydelige, og det, synes jeg, er rigtig pænt, fortæller hun.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af vand og hyaluronsyre, der fugter og tilfører fylde til huden. Behandlingen anvendes som ofte i forbindelse med rynkereduktion og mindskelse af aldringstegn, men kan også bruges til at udjævne huden.

Sidst, men bestemt ikke mindst, bliver Annette behandlet med Profhilo. Denne behandling er ligesom Restylane en fugtgivende injektion, der gør huden mere spændstig. Forskellen er, at Restylane giver fylde, mens Profhilo i stedet stimulerer hudfornyelsen indefra. Resultatet med Profhilo er en meget naturlig udjævning af huden og et glow-givende fugtboost.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen