Annette Heick: Her er mine favoritbehandlinger

For smukke tv-vært, forfatter og skuespiller Annette Heick er der som regel meget at se til – men midt i den travle hverdag er det også vigtigt for hende at prioritere sig selv og sin hud.

– Når der er meget run på, er det et kæmpe frirum og en stor hjælp til min hud, at jeg kan få lagt et par jævnlige besøg ind hos N’AGE, fortæller Annette, som dog ikke ønsker at forynge eller forandre sin hud. For hende handler det om at vedligeholde huden og en smuk glød.

– Jeg vil have det godt med mig selv, når jeg ser mig på skærmen, og for mig handler det i høj grad om at vedligeholde mit udseende mere end forynge eller forandre. Jeg hører til dem, der mener, at hvis andre tydeligt kan se forandring, så er behandlingen mislykket. Det er kun én selv, der skal kunne se, at der er sket noget. Andre skal helst gerne kun tænke: “Hvor ser hun frisk ud!”, fortæller hun.

annette heick

“Det er helt vildt, hvor flot huden bliver bagefter”

Derfor er Annette ambassadør for N’AGE, hvor hun jævnligt får behandlinger, der gør huden smuk, frisk og spændstig. Særligt Annettes yndlingsbehandling, Ultherapy, er enormt effektiv til at stramme op og give huden et naturligt løft.

Ultherapy, som opstrammer mit underansigtet, er en vild behandling, fordi den gør det hele indefra! Man mærker ingenting. Måske lidt ømhed omkring kæben i de første dage, og så går der tid. Efter 5 måneder kan jeg virkelig se effekten. Det er nok den allerbedste af alle behandlinger, fortæller Annette.

annette heick

Annette, der før har været meget generet af både solskader og pigmentforandringer, hjælper dog ikke kun sin hud med Ultherapy, men får en række andre behandlinger, der er sammensat lige netop efter hendes behov.

– Jeg har faktisk fået ret mange behandlinger, og jeg har været glad for dem alle, men jeg synes, at de to behandlinger, der virker bedst sammen for mig, er Ultherapy og CO2-laser. Det er helt vildt, hvor flot huden bliver bagefter en behandling. Alle de gamle solskader er væk. Jeg er meget imponeret, forklarer Annette.

Til Annettes pigmentering har hun ud over CO2-laser også kastet sin kærlighed efter vores ansigtsbehandlinger:

Salicylsyrepeeling har jeg desuden anbefalet utroligt mange gange, fordi den vitterligt har fjernet alle mine pigmentforandringer. Og det siger ikke så lidt!

Injektioner, der gør en forskel

Annette er også glad for vores tre mest populære injektionsbehandlinger: Botulinum Toxin, Restylane og Profhilo. Selv siger hun om botox:

Botulinum Toxin har jeg fået mellem øjenbrynene og oppe ved hårgrænsen, fordi jeg engang imellem døjer med spændinger i hovedbunden. Jeg har det med at løfte mine øjenbryn meget hårdt, når jeg er stresset og træt. Og helt ærligt… det er sket en del over de seneste par år.

annette heick

– Derudover får jeg lagt lidt Restylane i to dybe ar, som jeg har på hagen og på kinden. Så bliver arrene knapt så tydelige, og det, synes jeg, er rigtig pænt, fortæller hun.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af vand og hyaluronsyre, der fugter og tilfører fylde til huden. Behandlingen anvendes som ofte i forbindelse med rynkereduktion og mindskelse af aldringstegn, men kan også bruges til at udjævne huden.

Sidst, men bestemt ikke mindst, bliver Annette behandlet med Profhilo. Denne behandling er ligesom Restylane en fugtgivende injektion, der gør huden mere spændstig. Forskellen er, at Restylane giver fylde, mens Profhilo i stedet stimulerer hudfornyelsen indefra. Resultatet med Profhilo er en meget naturlig udjævning af huden og et glow-givende fugtboost.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja