Astrid Pedersen: Derfor er Ultherapy så populær

I dagens blogindlæg fortæller klinikchef og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Vejle Astrid Pedersen om en elsket behandling blandt vores kunder, ambassadører og ikke mindst hos kendte Hollywood-stjerner. Det er der specielt én god grund til: Du får et naturligt og effektivt løft helt uden at skulle under kniven.

Kosmetisk sygeplejerske Astrid Pedersen.

Nej tak til slappe elastikker

Behandlingen går under navnet Ultherapy. Ultherapy løfter og opstrammer løs og slap hud ved kæbelinje, øjne, hals, bryst og mave – og du kan føle dig helt tryg under behandlingen. Ultherapy er den eneste FDA-godkendte ultralydsmaskine til opstramning af slap og løs hud:

– Maskinen er udstyret med en scanningsfunktion og ultralydsbilleder, så vi har kontrol over, hvilket hudlag i huden vi behandler. Ultralyden skal nemlig leveres til de dybe, underliggende lag i huden, forklarer Astrid og fortsætter:

– Og i disse lag stimuleres huden til at danne nye kollagene fibre, der opstrammer huden! Med tiden bliver de kollagene fibre nemlig svagere, og ligesom en slap elastik begynder huden at hænge. Derfor er Ultherapy så populær en behandling hos så mange af vores kunder; den sætter gang i hudens egne processer og tilfører ikke noget ekstra. Den skruer egentlig blot tiden tilbage!

En effektiv behandling uden downtime

Ultherapy lyder næsten for god til at være sand – et ansigtsløft uden kirurgi! Derfor hører vi ofte spørgsmål om, hvor ondt det gør at blive behandlet.

– Nogle mærker næsten ikke smerten under Ultherapy, mens andre mærker det mere. Vores kunder fortæller os som regel, at det føles som en prikkende varme i huden, fortæller Astrid.

Det anbefales, at du tager smertestillende inden behandlingen, så du er dækket ind. I modsætning til et kirurgisk ansigtsløft varer Ultherapy kun omkring 30 minutter – og det er der to fordele ved ifølge Astrid:

– Det betyder både, at smerten heldigvis er kortvarig! Og så betyder det, at du efter behandlingen kan gå direkte tilbage til dine daglige gøremål – der er altså ingen downtime, som det kaldes.

Vil du se, hvordan en Ultherapy-behandling foregår? Så se Astrid behandle en kunde i videoen her!

Ventetiden er det hele værd!

Da Ultherapy påvirker naturlige processer i huden, kræver behandlingen tålmodighed. Det fulde resultat ses først efter seks måneder, efterhånden som de friske, nye kollagenfibre dannes – men ventetiden er det hele værd!

Læs bare, hvad nogle af vores kunder siger:

– Jeg har fået Ultherapy af flere omgange. Hvis bare jeg havde vidst det noget før, så var jeg begyndt for længst. Udover resultatet er jeg vildt overrasket over, at den også forebygger, så man ikke skal ud i kirurgi, fortæller vores kunde Mette på 55 år.

– Jeg elsker, at den kan laves hele året rundt, og at der ikke er nogen downtime. Resultatet er helt naturligt, og jeg er vild med fornemmelsen af, at huden bliver mere fast. Det begynder man at kunne mærke, et par måneder efter at behandlingen er lavet, siger 46-årige Charlotte.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja