Behandlinger til din alder

Du kan gøre meget for dig selv og dit udseende med de rigtige produkter, men de kan desværre heller ikke gøre alt – og især ikke, hvis du begynder på produkterne for sent. Men så er det godt, vores behandlinger kan gøre det for dig! Læs med, og find ud af, hvilke behandlinger der passer bedst til din alder.

20’erne

Har du solskader? Eller er du træt af barbering?
Når du er i 20’erne, begynder din huds produktion af hyaluronsyre at falde. Det resulterer i, at din hud ikke længere er så spændstig og glat, som den før har været. Hvis du vil gøre noget ved det, eller forebygge at det sker, så er Restylane Skinbooster den perfekte behandling. Restylane Skinbooster er en injektionsbehandling, der indeholder stabiliseret hyaluronsyre. Det høje hyaluronsyre-indhold gør, at hudens kollagene fibre bliver forynget og boostet. Restylane Skinbooster vil typisk anvendes som en kur over tre gange med 3-4 ugers interval. Restylane Skinbooster kan hydrere dine læber, give fylde i ansigtet og reducere akne-ar.

Mange af os får pigmentpletter, der både kan være resultat efter solskader, men også af hormonelle forandringer. Ligegyldigt årsagen kan de være frustrerende, men her kan IPL heldigvis hjælpe. IPL er en teknologi, der med lysenergibølger finder og absorberes i ujævne farver i huden. Når lysbølgen rammer den ujævne farve, bliver energien i lysbølgen udviklet til en varme, som ødelægger de farvede element. Det vil altså sige, at IPL også kan reducere ar, karsprængninger og andre ujævnheder i huden. IPL kan også bruges til permanent hårfjerning, hvis du er træt af at bruge tid på at barbere og vokse dig. Faktisk bruger den gennemsnitlige kvinde 72 dage (!) på bare at barbere ben – den tid kunne vi godt bruge bedre, ikke?

30’erne

Ser du ud, som du føler dig?
I 30’erne kommer de første aldringstegn, typisk i form af kragetæer, rynker i panden og mellem brynene. Her anbefaler vi Botulinum Toxin for at afslappe musklerne og fjerne de første mimiske rynker,” siger Patricia, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE, Kongens Nytorv.

Botulinum Toxin, bedre kendt som Botox, får musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes. Vi kan sagtens skabe resultater, hvor du beholder nogle af de fine linjer og rynker, du egentlig er glad for – f.eks. de søde smilerynker. Behandlingen er næsten smertefri og er færdig efter 15 minutter. Når du er blevet behandlet, er det vigtigt, at du ikke dyrker hård motion i de første 24 timer. Du kan lægge makeup 2-3 timer efter behandlingen.

Husk, at Botox reducerer dine rynker – ikke din mimik. Ofte anbefaler vi en kombinationsbehandling med Restylane, så du også får genskabt din naturlige fylde i ansigtet.

40’erne

Savner du volumen?
Efter du er blevet 40, falder din krops naturlige produktion af kollagen og hyaluronsyre. Det resulterer i rynker og dybe furer, som ikke alle er lige glade for. Samtidig mister mange deres volumen og elasticitet i ansigtet, der kan få os til at se mere trætte ud, end vi egentlig er. Her er Restylane den mest effektive behandling til både at genskabe volumen og elasticitet og reducere rynker og dybe furer markant. Restylane består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der også findes i kroppen. Produktionen af stoffet bliver dog mindre, jo ældre vi bliver, og det er også en af grundene til, at du mister volumen.

Tit anbefaler vi en kombinationsbehandling med Restylane og Botulinum Toxin for at give dig det mest optimale resultat.

Skal der strammes op?

Føler du, at din hud er begyndt at hænge mere end højst nødvendigt? I 40’erne begynder mange af vores kunder at få behandlinger med Ultherapy.

Ultherapy er en af vores mest populære behandlinger, der opstrammer løs hud overalt på kroppen. Ultherapy er en fokuseret ultralydsbehandling, der leverer energi i form af ultralyd til de underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Energien varmer de underliggende hudlag op, som bliver stimuleret til selv at danne ny, frisk kollagen og samtidig styrke de svage kollagene fibre.

+ 50’erne

Opstramning af løs hud
En Ultherapy-behandling er den eneste FDA-godkendte ultralydsbehandling på markedet og kan behandle løs hud ved kæbelinje, øjne, hals, décolleté og mave. Mange af vores kunder i 50’erne og 60’erne er glade for behandlingen, fordi den skruer tiden lidt tilbage og strammer det løse hud op, man for alvor oplever i +50’erne.

Huden omkring kæbelinjen, halsen og décolleté bliver slapt og begynder at hænge i 50’erne. Til at opstramme den løse hud bruger vi Ultherapy. Behandlingen er det bedste og sikreste alternativ til at få et kirurgisk løft, men uden risici og downtime. Ultherapy stimulerer din huds produktion af kollagen, så kroppen agerer og ser ud, som da den var yngre. På denne måde opstrammes huden sikkert og effektivt indefra, uden du skal lægge dig under kniven”, fortæller Ida Bille Brahe, kosmetisk sygeplejerske og direktør hos N’AGE.

Læs mere om Ultherapy her.

Få et glat og fyldigt udseende
Restylane Skinbooster er en behandling, der fylder huden op indefra. Den udglatter rynker og fine linjer og giver et glat og fyldigt udseende.
I 50’erne er tabet af volumen og spændstighed i huden markant. Huden vil blive slappere – hvis man ikke behandler. Vi anbefaler derfor især Restylane og Ultherapy
Både 
Restylane og Restylane Skinbooster genskaber den tabte volumen, der i langt højere grad end rynker får dig til at se ældre ud.
– Ida Bille Brahe, direktør og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE på Kongens Nytorv.


Vi vil selvfølgelig altid gerne se dig til en gratis og uforpligtende konsultation, så vi sammen kan lægge en behandlingsplan, der passer lige til dig.

Book en tid lige her.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias