Myter om Botox

Myte #1: Botox er grimt

Hos N’AGE er det primære fokus altid på det naturlige look. Vi synes heller ikke, at det er pænt at have et helt stift ansigt uden mimik. Faktum er, at Botulinum Toxin vil have en muskelafslappende effekt lige præcis der, hvor vi behandler dig med det – og ingen andre steder.

Vi kan også selv justere den injicerede mængde, så du stadig kan bevare mimikken. Når behandlingen udføres af professionelt og erfarent fagpersonale, udmærker Botulinum Toxin sig netop ved ikke at være noget, du lægger mærke til.

De af vores kunder, der benytter Botulinum Toxin, får udelukkende kommentarer på, at de ser friskere, sundere, mere udhvilede eller sågar yngre ud. De får ikke kommentarer på, at de er blevet synligt behandlet, for det kan deres omgivelser sjældent se.

Behandlingen er vores allermest populære, fordi den netop udføres så diskret hos os. Effekten forsvinder også efter cirka 4-6 måneder, så hvis man ikke bryder sig om effekten, vil det forsvinde helt naturligt af sig selv.

Denne kunde var ked af at have et ‘vredt udtryk’ og fik derfor behandlet sin bekymringsrynke med Botulinum Toxin. Kunden rynker sammen på begge billeder for at illustrere effekten af botox.

Myte #2: Botox er dyrt 

Det er svært at sætte værdi på glæden ved at slippe af med en markant fure mellem øjenbrynene – eller øjenrynker, der nok kommer af at smile meget, men som man ikke længere er glad for at møde i spejlet eller gense på fotos af sig selv.

Hos N’AGE er vi de førende eksperter i kosmetiske behandlinger. Derfor er prisen højere hos os end hos mange andre klinikker. Til gengæld er du garanteret et smukt og naturligt resultat, en grundig vejledning, opfølgende kontroller og en erfaren behandler, der har dig i centrum i dit forløb.

Myte #3: Botox er farligt

Helt teknisk er Botulinum Toxin en nervegift, men i kosmetiske og medicinske behandlinger benyttes injektionen i så små mængder, at det er ganske ufarligt. Hos en autoriseret klinik føres der nøje tilsyn med dit forløb med botox, med selve produktet, og så skal du først og fremmest godkendes af en dermatolog, før du kan blive behandlet.

Botox virker ved at afslappe musklen, der trækker huden sammen, så en mimisk rynke dannes og med tiden kan sætte sig fast. Effekten holder mellem 3-6 måneder og har ingen påvirkning på noget omkringliggende væv eller blodbanerne. Hos autoriserede klinikker er det en af de mest kontrollerede og ufarlige behandlinger at få.

Botulinum Toxin er den perfekte behandling til at komplimentere en Restylane-behandling. Mens Restylane giver øjeblikkelig fylde og ungdommelig glød, afslapper Botulinum Toxin de mimiske muskler, så rynkerne udglattes. Du får derfor både din glatte hud og den ungdommelige glød tilbage.

Nysgerrig på flere myter om botox? Så kan du læse blogindlægget her:

Tak til vores mange glade kunder

5
20 timer siden
At alle medarbejder er venlige
At alle medarbejder er venlige, hjælpsomme har altid tid og smile på læben. ...
Faranak Shams
5
21. jul 2024
Fantastisk oplevelse - også for en nybegynder
Mit første besøg hos N’AGE (Lyngby). Jeg har taget tilløb til en behandling af “bekymringsrynken”...
Kate
5
14. jul 2024
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen