“Botox er farligt” og andre fjollede skrøner

Myte #1: ‘Botox’ er farligt

Nej, Botox er ikke farligt. Men rygtet er opstået, fordi det virkningsfulde stof i præparatet er giftstoffet Botulinum Toxin, der virker muskelafslappende. Når det bliver brugt i skønhedsbehandlinger, er det en ufarlig, mikroskopisk dosis, der udelukkende virker lokalt lige netop dér, hvor din behandler injicerer den. Dernæst har vi et stort kendskab til Botulinum Toxin. Det har været brugt kosmetisk siden 2003 i Danmark, men har været brugt medicinsk i over 40 år.  Botulinum Toxin er biologisk nedbrydeligt, og virkningen aftager derfor igen. En behandling holder mellem 3 og 6 måneder.

Myte #2: ‘Botox’ er grimt

Denne kunde var ked af sit ‘vrede udtryk” og fik derfor behandlet sin bekymringsrynke med Botulinum Toxin.

Aldrig hos N’AGE, vi fokuserer altid på det naturlige look! Botulinum Toxin vil have en muskelafslappende effekt lige præcis der, hvor vi behandler dig med det. Når behandlingen udføres af professionelt og erfarent fagpersonale, udmærker Botulinum Toxin sig netop ved ikke at være noget, du lægger mærke til.

De af vores kunder, der benytter Botulinum Toxin, får kommentarer på, at de ser ‘friske’, ‘sunde’, ‘udhvilede’ eller ‘yngre’ ud – ikke på det, at de er blevet behandlet, for det kan deres omgivelser sjældent se. Behandlingen er blandt vores allermest populære, fordi den netop er så diskret: Nok forsvinder den eller de rynker, du ville sige farvel til, men dit ansigt er det samme, bare uden de markante linjer, du er træt af.

Myte #3: ‘Botox’ er dyrt 

Det er svært at sætte værdi på glæden ved at slippe af med en markant fure mellem øjenbrynene – eller øjenrynker, der nok kommer af at smile meget, men som man ikke længere er glad for at møde i spejlet eller gense på fotos af sig selv.

Det koster mindre end et par vinterstøvler og – afhængig af, hvor du bor, selvfølgelig – mindre end en omgang farve, kur og klip hos byens fine frisør at vinke farvel til de rynker, du er træt af. Eksempelvis koster en Botulinum Toxin behandling af den (nogle gange lidt for) tydelige ‘bekymringsrynke‘, en del af os har mellem øjenbrynene, kun 2.300 kroner at få gjort usynlig de næste cirka seks måneder. Smilerynkerne omkring øjnene behandler vi for 2.300 kroner.

 

Psst… Vidste du,

… at Botulinum Toxin også kan bruges til at give et lille øjenbrynsløft? Så hvis du har lidt tunge øjenlåg, så kan denne behandling skabe et lille mirakel.

Botulinum Toxin er faktisk også den perfekte behandling til at komplimentere en Restylane-behandling. Mens Restylane giver øjeblikkelig fylde og ungdommelig glød, afslapper Botulinum Toxin de mimiske muskler, så rynkerne udglattes. Du får derfor både din glatte hud og den ungdommelige glød tilbage.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette