Den bedste hudplejerutine til din alder

Hudpleje kan være en jungle – og når man først har fundet noget, der virker, holder man fast i det med næb og klør. Men faktisk er det en god idé løbende at skifte sin hudpleje ud til noget mere alderssvarende. På den måde sikrer du, at din hud får den optimale pleje hele livet igennem. I dette blogindlæg guider vi dig til, hvilke produkter der især er gode til hud i 20’erne, 30’erne, 40’erne og til huden over 50. Læs mere om hvert enkelt produkt ved at klikke på linket, der fører til N’AGE SHOP!

antioxidant

20’erne

Hvad er det ved udsigten til at blive 30 år, der bringer en ny opmærksomhed og viljestyrke til hudpleje i vores 20’ere? Du har helt sikkert prøvet at gå i panik over omstrejfende pletter og mikroskopiske linjer, du aldrig har set før. Er det hele mon i dit hoved, eller begynder din hud faktisk at ændre sig, når du går ind i livets tredje årti?

Ifølge kosmetisk sygeplejerske Ida Bille Brahe viser de første tegn på solskader sig generelt i 30’erne, da din huds reparationsevne bliver svagere – tænk milde brune pletter, kragetæer og kedelig hud. Men det er vigtigt at huske, at disse ændringer faktisk er en afspejling af tidligere adfærd – specielt lange dage med solbadning.

Den skade, du gør i 20’erne, vil dukke op i 30’erne, 40’erne og 50’erne, forklarer hun.

Der er altså tale om en kumulativ effekt; din hudpleje eller mangel på samme som ung kommer tilbage for at hjemsøge dig. Derfor er det vigtigt, at du skaber gode hudplejerutiner allerede i dine 20’ere. N’AGE anbefaler dig at vælge en simpel rutine med forebyggende evner:

30’erne

Din hud ser allerede anderledes ud, end den gjorde i 20’erne. I løbet af 30’erne begynder dine hormonniveauer at falde, produktionen af ​​kollagen og elastin svækkes, og din hud har ikke de samme selvreparerende evner, som den engang havde.

Hvis du var en stjerne til at huske din hudpleje og holde dig ude af solen, så har du gjort et fantastisk stykke forebyggende arbejde – men hvis vi skal være helt ærlige, hvor mange af os kan så sige det? De fleste vil opleve, at huden bærer præg af sene nætter, (lidt for) mange cocktails og UV-stråling.

Derfor er 30’erne det rigtige tidspunkt at påbegynde anti-aging hudpleje! Vores bedste råd til dig er, at du stopper med at bruge renseservietter i dit ansigt, rensevand og makeupfjerner og i stedet begynder at investere i din huds sundhed. Brug dine penge på de korrigerende produkter – du vil ikke fortryde det. Vi anbefaler:

40’erne

Hvis du er i 40’erne, er du begyndt at få synlige tegn på aldring som fine linjer, tørhed og plamager af solskader. Men heldigvis findes der fantastiske hudplejeingredienser, som kan afhjælpe problemerne. Se efter hudplejeprodukter til natten med hyaluronsyre for at binde fugt til din hud, antioxidanter for at hjælpe din hud med at komme sig fra miljøstressorer og retinol for at øge cellulær fornyelse.

Ydermere er det vigtigt at eksfoliere mindst én gang om ugen, fordi det øger kollagenproduktionen og fjerner døde hudceller – de kan få din hud til at se rigtig kedelig ud. Når du først starter, skal du kun eksfoliere en gang om ugen, især hvis du har følsom hud. Dette er primært for at vurdere, hvor tolerant din hud er, og hvor meget effekt du får. Efter to uger kan du gå videre to gange om ugen. I sidste ende er to til tre gange om ugen ideelt.

50’erne og derover

Naturligvis begynder den bedste hudpleje for kvinder over 50 med daglig ansigtsvask. Moden hud skal behandles med en mild, ikke-irriterende rens, der ikke stripper huden for ​​dens naturlige olier eller irriterer tør og følsom hud.

For at hjælpe med at opretholde pH-balancen i huden efter rens anbefaler N’AGE, at du bruger en toner, som også kan tilføre et ekstra lag fugt og skabe en god base for de hudplejetrin, der kommer efter.

En daglig ansigtsmassage gør underværker for huden i alle aldre, men er især transformerende for moden hud. Det hjælper med at afslappe og forme ansigtsmusklerne for mere definerede kindben og kæbe og reducerer væskeansamling samt forbedrer blodgennemstrømning, celleomsætning, og øger kollagenproduktionen. Kollagen er byggestenene i vores hud!

Til rynker, hyperpigmentering og solskader anbefaler vi retinol, en form for vitamin A, der, når det påføres på overfaldehuden, fremmer hudfornyelse, lysner hudtonen, rydder op i hyperpigmentering og hjælper med produktion af kollagen. Produktet fås i flere styrker, og du skal altid starte med den mildeste og arbejde din vej op.

Husk, at vi altid er klar til at hjælpe dig i klinikkerne, på telefon og på mail, hvis du har spørgsmål til hudpleje og behandlinger! Du kan også booke tid til en gratis hudanalyse og konsultation- sådan kan vi bedst muligt finde ud af, hvad din hud har brug for.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias