“Det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker”

I februar deltog den smukke sangerinde og N’AGE ambassadør, Lina Rafn, i et presse-event i forbindelse med offentliggørelsen af en stor forbruger-undersøgelse af danskernes holdning til kosmetiske behandlinger. I forbruger-undersøgelsen kom det blandt andet frem, at kun 48 % af alle kvinder er åbne omkring deres behandlinger.

 

Her havde Lina en klar holdning: “Jeg synes, det er vigtigt at tale åbent om kosmetiske behandlinger. Det er helt okay at sige, ‘jeg har et forspring, og det ikke bare er gode gener eller noget vand, jeg drikker. Og du kan få samme forspring.’ Hvis vi skal hjælpe vores medsøstre nytter det ikke at stikke dem blår i øjnene.”

Derfor fortæller Lina åbent om, hvilke behandlinger hun benytter sig af for at holde sig smuk og frisk at se på.

 

Mine kosmetiske behandlinger gør en stor forskel for mig, da de betyder, jeg bliver glad, når jeg ser et billede af mig selv. For 10 år siden, da jeg altså bare var 33, ærgrede jeg mig, når jeg så et billede af mig selv. Medmindre det var et selfie, selvfølgelig, der ser man jo altid pæn ud,” griner Lina. “Nu er jeg glad, når jeg ser et billede af mig selv, hvilket også har givet mig en mere afslappet holdning til det.”

Den vigtige balance

“I forhold til Toxin, er balancen helt vildt vigtig for mig. Jeg skal have lavet de vrede rynker mellem øjenbrynene, kragetæerne ved øjnene og en lillebitte smule i panden. Jeg vil stadig gerne kunne være forbavset og løfte brynene lidt, men jeg gider ikke nødvendigvis have det vrede, skeptiske udtryk. Det er ikke en følelse, jeg behøver eksponere andre i mit liv for. Jeg har rigeligt med slagkraft – folk er ikke i tvivl, hvis jeg er sur,” siger Lina med sit karakteristiske glimt i øjet.

 

Lina har bl.a. fået lavet en kombinationsbehandling med Restylane og Botulinum Toxin. De to behandlinger komplementerer hinanden og giver tilsammen det mest effektive resultat mod rynker og tab af volumen. Derudover har Lina fået lagt Restylane i mundvigen for at rette op på den nedadvendte mundvige. Derudover har hun fået lagt Restylane i hagespidsen samt kæbelinjen for at opnå et mere ungdommeligt og hjerteformet ansigt.

Skræddersyet vejledning, så du også bliver glad for at se billeder af dig selv?

Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig til de smukke og naturlige resultater, du drømmer om, så du kan blive den bedste version af dig.

Book din tid her