Book tid

“Det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker”

I februar 2020 deltog sangerinde og N’AGE-ambassadør Lina Rafn i et presseevent i forbindelse med offentliggørelsen af en stor forbrugerundersøgelse af danskernes holdning til kosmetiske behandlinger. I undersøgelsen kom det blandt andet frem, at kun 48 % af alle kvinder er åbne omkring deres behandlinger. Her havde Lina en klar holdning:

– Jeg synes, det er vigtigt at tale åbent om kosmetiske behandlinger. Det er helt okay at sige: “Jeg har et forspring, og det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker – og du kan få samme forspring”. Hvis vi skal hjælpe vores medsøstre, nytter det ikke at stikke dem blår i øjnene, fortæller hun.

Derfor fortæller Lina åbent om, hvilke behandlinger hun benytter sig af for at holde sig smuk og frisk at se på.

– Mine kosmetiske behandlinger gør en stor forskel for mig – de betyder, at jeg bliver glad, når jeg ser på et billede af mig selv. For 10 år siden, da jeg var i midten af 30’erne, ærgrede jeg mig, når jeg så et billede af mig selv. Medmindre det var et selfie, selvfølgelig, der ser man jo altid pæn ud, griner Lina.

– Nu er jeg glad, når jeg ser et billede af mig selv, hvilket også har givet mig en mere afslappet holdning til det.

Den vigtige balance

Lina har blandt andet fået en kombinationsbehandling af Restylane og Botulinum Toxin. De to behandlinger komplimenterer hinanden og giver tilsammen det mest effektive og harmoniske resultat mod rynker og tabt volumen. Derudover har Lina med Restylane fået rettet op på nedadvendte mundvige og fået filler i hage og kæbelinje for et mere ungdommeligt og hjerteformet ansigt.

– I forhold til botox er balancen helt vildt vigtig for mig. Jeg skal have lavet de vrede rynker mellem øjenbrynene, kragetæerne ved øjnene og en lillebitte smule i panden. Jeg vil stadig gerne kunne være forbavset og løfte brynene lidt, men jeg gider ikke nødvendigvis have det vrede, skeptiske udtryk. Det er ikke en følelse, jeg behøver eksponere andre i mit liv for. Jeg har rigeligt med slagkraft – folk er ikke i tvivl, hvis jeg er sur, fortæller Lina med et glimt i øjet.

Hos N’AGE tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker ud fra en helhedsæstetik. Sådan skaber vi naturlige og harmoniske resultater, som gør dig friskere og gladere at se på. Det hele starter med en konsultation.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
2 dage siden
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
2 dage siden
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
2 dage siden
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
3 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
3 dage siden
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
3 dage siden
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
3 dage siden
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen
5
21. sep 2023
Super god behandling!
Super god behandling! Yderst professionel personale, som gav sig god tid, var grundig og omsorgsfuld....
Laila
5
21. sep 2023
Alt er lækkert
Alt er lækkert, rent og indbydende. Personalet er topkvalificerede og imødekommende 🙏🏻 ...
Simon Ryegaard