“Det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker”

I februar 2020 deltog sangerinde og N’AGE-ambassadør Lina Rafn i et presseevent i forbindelse med offentliggørelsen af en stor forbrugerundersøgelse af danskernes holdning til kosmetiske behandlinger. I undersøgelsen kom det blandt andet frem, at kun 48 % af alle kvinder er åbne omkring deres behandlinger. Her havde Lina en klar holdning:

– Jeg synes, det er vigtigt at tale åbent om kosmetiske behandlinger. Det er helt okay at sige: “Jeg har et forspring, og det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker – og du kan få samme forspring”. Hvis vi skal hjælpe vores medsøstre, nytter det ikke at stikke dem blår i øjnene, fortæller hun.

Derfor fortæller Lina åbent om, hvilke behandlinger hun benytter sig af for at holde sig smuk og frisk at se på.

– Mine kosmetiske behandlinger gør en stor forskel for mig – de betyder, at jeg bliver glad, når jeg ser på et billede af mig selv. For 10 år siden, da jeg var i midten af 30’erne, ærgrede jeg mig, når jeg så et billede af mig selv. Medmindre det var et selfie, selvfølgelig, der ser man jo altid pæn ud, griner Lina.

– Nu er jeg glad, når jeg ser et billede af mig selv, hvilket også har givet mig en mere afslappet holdning til det.

Den vigtige balance

Lina har blandt andet fået en kombinationsbehandling af Restylane og Botulinum Toxin. De to behandlinger komplimenterer hinanden og giver tilsammen det mest effektive og harmoniske resultat mod rynker og tabt volumen. Derudover har Lina med Restylane fået rettet op på nedadvendte mundvige og fået filler i hage og kæbelinje for et mere ungdommeligt og hjerteformet ansigt.

– I forhold til botox er balancen helt vildt vigtig for mig. Jeg skal have lavet de vrede rynker mellem øjenbrynene, kragetæerne ved øjnene og en lillebitte smule i panden. Jeg vil stadig gerne kunne være forbavset og løfte brynene lidt, men jeg gider ikke nødvendigvis have det vrede, skeptiske udtryk. Det er ikke en følelse, jeg behøver eksponere andre i mit liv for. Jeg har rigeligt med slagkraft – folk er ikke i tvivl, hvis jeg er sur, fortæller Lina med et glimt i øjet.

Hos N’AGE tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker ud fra en helhedsæstetik. Sådan skaber vi naturlige og harmoniske resultater, som gør dig friskere og gladere at se på. Det hele starter med en konsultation.

Tak til vores mange glade kunder

5
12 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
17 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
18 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
18 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen