“Det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker”

I februar 2020 deltog sangerinde og N’AGE-ambassadør Lina Rafn i et presseevent i forbindelse med offentliggørelsen af en stor forbrugerundersøgelse af danskernes holdning til kosmetiske behandlinger. I undersøgelsen kom det blandt andet frem, at kun 48 % af alle kvinder er åbne omkring deres behandlinger. Her havde Lina en klar holdning:

– Jeg synes, det er vigtigt at tale åbent om kosmetiske behandlinger. Det er helt okay at sige: “Jeg har et forspring, og det er ikke bare gode gener eller noget vand, jeg drikker – og du kan få samme forspring”. Hvis vi skal hjælpe vores medsøstre, nytter det ikke at stikke dem blår i øjnene, fortæller hun.

Derfor fortæller Lina åbent om, hvilke behandlinger hun benytter sig af for at holde sig smuk og frisk at se på.

– Mine kosmetiske behandlinger gør en stor forskel for mig – de betyder, at jeg bliver glad, når jeg ser på et billede af mig selv. For 10 år siden, da jeg var i midten af 30’erne, ærgrede jeg mig, når jeg så et billede af mig selv. Medmindre det var et selfie, selvfølgelig, der ser man jo altid pæn ud, griner Lina.

– Nu er jeg glad, når jeg ser et billede af mig selv, hvilket også har givet mig en mere afslappet holdning til det.

Den vigtige balance

Lina har blandt andet fået en kombinationsbehandling af Restylane og Botulinum Toxin. De to behandlinger komplimenterer hinanden og giver tilsammen det mest effektive og harmoniske resultat mod rynker og tabt volumen. Derudover har Lina med Restylane fået rettet op på nedadvendte mundvige og fået filler i hage og kæbelinje for et mere ungdommeligt og hjerteformet ansigt.

– I forhold til botox er balancen helt vildt vigtig for mig. Jeg skal have lavet de vrede rynker mellem øjenbrynene, kragetæerne ved øjnene og en lillebitte smule i panden. Jeg vil stadig gerne kunne være forbavset og løfte brynene lidt, men jeg gider ikke nødvendigvis have det vrede, skeptiske udtryk. Det er ikke en følelse, jeg behøver eksponere andre i mit liv for. Jeg har rigeligt med slagkraft – folk er ikke i tvivl, hvis jeg er sur, fortæller Lina med et glimt i øjet.

Hos N’AGE tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker ud fra en helhedsæstetik. Sådan skaber vi naturlige og harmoniske resultater, som gør dig friskere og gladere at se på. Det hele starter med en konsultation.

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela