Rande under øjnene

KOM AF MED MØRKE RANDE, RYNKER OG SOLSKADER

Øjnene er det første, vi fokuserer på ved et andet menneske, og det er med øjnene, man etablerer kontakten. Så hvad gør man, når øjnene får én til at se ikke blot ældre, men også mere træt ud, end man føler sig? Hos N’AGE tilbyder vi en række behandlinger, der giver dig de smukke og friske øjne tilbage! Vores dygtige sygeplejersker står altid klar til en gratis og uforpligtende konsultation.

Er du træt af at se træt ud?

Man siger, at øjnene er vinduet til sjælen, og hvor galopperende end kliché det end måtte være, er det ikke helt ved siden af. Derfor er det rigtig ærgerligt, når mørke rande omkring øjnene får dig til at se mere træt og uoplagt ud, end du egentlig føler dig. Mange tror, at for lidt søvn, er grunden til mørke rande opstår – men det er kun delvist korrekt. Læs med her, og bliv klogere på mørke rande, og hvordan du kommer dem til livs!

Mørke rande under øjnene indbefatter både poser eller mørke cirkler eller skygger under øjnene, eller i den inderste øjenkrog, der kan synes sorte, blålige eller lilla. For nogle er de mørke rande værre i vinterperioden. Mørke rande under øjnene er et af de mest udbredte hudproblemer, og er for mange enormt generende. Hos nogle skyldes de mørke rande under øjnene for lidt søvn, dårlig kost eller væske – men det er dog langt fra den store synder. Mørke rande er for mange i stedet genetisk betinget, og kan være svært at komme til livs, ved blot at droppe natteroderiet og gå tidligt i seng, eller ved en sund livsstil. De genetisk bestemte mørke rande kræver som oftest behandling. Her kan N’AGE hjælpe dig!

En af de mest anvendte behandlinger til mørke rande under øjnene er Teosyal, der er en ikke-permanent filler, der injiceres med en fin nål under øjnene. Med alderen falder fugtniveauet i huden, og de kollagene fibre svækkes. Huden vil derfor -blive tyndere og synke mere ind i huden, hvilket kan være med til at få dig til at se ældre og mere træt ud. Med filler kan du opnå et markant friskere udseende ved at styrke og udfylde huden. De dybe rande under øjnene fyldes let ud, så selve linjen, skyggen og den mørke farve reduceres. Behandlingen giver øjeblikkelige resultater og holder mellem 6-12 måneder. I løbet af de 6-12 måneder nedbryder kroppen filleren naturligt, og resultatet skal derfor holdes ved lige med gentagende behandlinger.

Behandling med filler til rande under øjnene

Hvad er filler?

Filler består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre og anvendes til en række af ting, heriblandt behandling af mørke rande. Filler bruges overordnet set til udfyldning af rynker, linjer og rande samt til volumen og konturering i ansigtet, som tabes i takt med den naturlige ældningsproces. N’AGE har arbejdet med filler siden 2003, og er de mest erfarne på markedet. Vi har bragt behandlinger med filler ind på det danske marked, og er tilmed en af de største klinikker i Norden, der udfører flest filler-behandlinger. Vores erfarne sygeplejerske udfører hvert år flere tusinde behandlinger, og du er altid i trygge hænder hos N’AGE

Vil du vide mere om behandlingsforløbet? Så læs mere om behandlingen nedenfor

HVAD KAN FILLER?

Filler har mange fordele! Produktet kan:

  • Reducere: nedadvendte mundvige, furen fra næsen til munden, mørke rande og rynker
  • Forstørre og forme: læber, kinder og/eller kindben
  • Tilføre: fugt og fasthed til ansigt, décolleté og hænder
  • Udjævne: bump på næsen og dybe aknear

Filler har den magiske effekt at trække år fra din alder… eller i hvert fald få det til at se sådan ud! Hudkvaliteten forbedres markant og bliver langt mere elastisk, øjeblikkeligt. Filler forbedrer også hudkvaliteten over tid, og vi ser derfor ofte, at en efterfølgende behandling vil kræve mindre filler end den forgangne.

SÅDAN FOREGÅR DIN BEHANDLING MED FILLER

Filleren injiceres med en tynd nål i det område, der skal behandles. Hos N’AGE arbejder vi med den filler fra Restylane. Resylane er den mest veldokumenterede type af filler på markedet, og har som de eneste i Danmark næsten 20 års erfaring med netop Restylane. Alt afhængig af, hvad du ønsker behandlet, er der en bestemt Restylane-type til lige netop det. Efter behandlingen vil du have små prikker i huden fra injektionsstederne, som hurtigt forsvinder. Nogle kan opleve lidt hævelse og blålige plamager, som også hurtigt forsvinder igen. Andre bivirkninger ses kun i sjældne tilfælde. Er du nervøs for din første behandling, kan du altid tage en snak med din behandler om dine tanker og overvejelser.

Dit behandlingsforløb med filler mod mørke rande

Hos N’AGE tager dit behandlingsforløb udgangspunkt i en gratis konsultation med en af vores kosmiske sygeplejersker. Her bruger I god tid på at vurdere, hvad der passer din hud, ønsker og muligheder. Hos N’AGE er tryghed i førersædet under hele dit behandlingsforløb. Når behandlingen er afsluttet, tilbydes du altid en kontroltid, hvor der følges op på resultatet og dine ønsker.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Resultatet med filler mod mørke rande er øjeblikkeligt
Øjeblikkeligt
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet med filler mod mørke rande holder mellem 6-12 måneder
6-12 måneder

Priser på filler mod mørke rande

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med filler mod mørke rande
4.300 DKK
Bestil gratis konsultation

ANDRE BEHANDLINGER TIL ØJNENE

SUNEKOS MOD MØRKE RANDE OG LINJER UNDER ØJNENE

Sunekos er en injektionsbehandling, der ligesom filler, mindsker mørke rande og linjer under øjnene. Sunekos indeholder en unik, patenteret kombination af aminosyrer og hyaluronsyre, som er ideel til behandling af mørke rande og linjer i øjenområdet. Sunekos er en naturlig stimulation af hudens egne processer, der vil blive stimuleret til at producere nyt kollagen og elastin, som reparerer og genopbygger huden.

Et behandlingsforløb med Sunekos vil medføre en øget fasthed og elasticitet af huden, en synlig reduktion af rynker og en lysere hudtone under øjnene. For det bedst mulige resultat i øjenområdet anbefaler vi 3 behandlinger med 2 ugers interval.

BEHANDLING AF ’KRAGETÆER’ – RYNKER VED ØJNENE

Med alderen mister huden sin spændstighed og bliver både mere løs og tynd – især hvis du har eksponeret huden for sol i mange år. Den løse hud om øjnene kan især give et træt udtryk og ælde dit ansigt synligt.

Linjer ved øjnene, der opstår ved bevægelse, kaldes også for smilerynker eller “kragetæer” og kan for mange være generende. Mange kan være kede af rynkerne, da det kan få en til at se vred, stresset eller bekymret ud. Hos N’AGE bruger vi Botulinum Toxin – også kendt som ”botox”- til at behandle disse typer af rynker i øjenområdet. Botox er et muskelafslappende præparat, der injiceres i huden. Det betyder, at musklerne ikke kan lave samme grad af sammentrækning i området og derfor ikke skabe folder i huden. Huden bliver derved udglattet, uden det ser kunstigt ud. Det er vigtigt at vælge en klinik med erfaring, for gode resultater -N’AGE runder snart 20 år, og har derfor enorm stor erfaring indenfor kosmetiske behandlinger! Hos N’AGE tager vi højde for dine ønsker, og behandlingen kan derfor tilpasses dine behov, så du selv bestemmer i hvilken grad dine rynker skal reduceres. Det er vigtigt at pointere at botox reducerer rynken og ikke mimikken i det behandlede område. Du beholder derved stadig din bevægelse og kendetegn i ansigtet!

En behandling med botox tager omkring 15 minutter. Efter behandlingen vil du kunne se små prikker fra injektionsstederne og eventuelt være lidt blålig i områderne.

Resultatet kommer i løbet af 3-10 dage, hvorefter ”kragetæerne” vil være fortid. Botox holder mellem 3-6 måneder i huden, og opfølgende behandling vil derfor være nødvendig for at opretholde resultatet. Ligeså er god hudpleje en vigtig del af opretholdelsen af et resultat.

Behandling med botox mod rynker ved øjnene

LASERBEHANDLINGER TIL HUD OMKRING ØJNENE

Døjer du med rynket, slap og solskadet hud ved øjnene, har vi en række behandlinger der kan hjælpe på netop disse udfordringer. Som oftest vil en kombination af behandlingerne give det allersmukkeste resultat!

FRAKTIONERET C02-LASER TIL RYNKER OG SOLSKADET HUD

Fraktioneret CO2-laser. Behandlingen laver små, kontrollerede skader i huden, der stimulerer huden til at reparere sig selv og danne ny, frisk kollagen i området. Med CO2-laser opnår du en strammere, finere og mere ensartet hud.

Fraktioneret CO2-laser er en god og langvarig behandling af dybe rynker og solskadet hud i øjenområdet. Behandlingen fungerer sådan, at et meget tyndt strålebundt af energi rettes mod det væv, der skal behandles, hvilket resulterer i at vævet opvarmes og derved fordamper. Behandlingen kræver en godkendelse hos en N’AGE-hudlæge inden den igangsættes. Inden behandlingen vil vores erfarne kliniske sygeplejerske og hudlæger ligeså vejlede og klæde dig godt på, til din behandling.

Laseren giver en smuk og ensartet hud, ved generelt at reducere ujævnheder i hudstrukturen. Laseren øger kollagendannelsen i huden, og resultatet vil derfor kunne ses over tid, og holder i årevis. Allerede en uge efter endt behandling, vil noget af resultatet kunne ses. Yderligere resultater ses 4-5 måneder efter endt behandlingen.

Behandling med Fraktioneret CO2-laser mod rynker og solskadet hud ved øjnene

FRAXEL TIL FINE LINJER OM ØJNENE

Har du små, fine linjer under øjnene, vil vi anbefale en behandling med Fraxel!

Fraxel er en nænsom laserbehandling, der kan hjælpe dig af med uønskede linjer og solskader. Laserbehandlingen er enorm effektiv og skånsom for den sarte hud i øjenområdet. Derudover vil behandlingen virke hudforyngende, opstrammende of forfiner huden.

Behandlingen laver en minimal indgriben i huden, og er derfor ekstremt sikker. Behandlingens helt store fordel er, at den kan målrettes til et præcist og afgrænset område i huden, som fx øjenområdet. Laseren laver mikroskopiske kanaler i huden, ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler. Huden kickstartes til at reparere skaderne, og derved aktiveres den til at danne en ny, smuk hud.

TUNG OG LØS HUD OVER ØJNENE

Tunge og løse øjenlåg er for mange virkelig generende! Hos N’AGE har vi et fantastisk ikke-kirurgisk indgreb, til dig, der ønsker friske og løftede øjne!

Til at opstramme tunge og løse øjenlåg bruger vi den avancerede Ultherapy-behandling, som er et alternativ til et kirurgisk ansigtsløft. Ultherapy-behandling løfter og opstrammer løs og slap hud, ved hjælp af ultralydsbølger. Huden stimuleres indefra til at forny sig selv, og producere kollagen, hvilket har en opstrammende effekt i de dybere hudlag.

Hos N’AGE er din tryghed altid i fokus, hvilket afspejler sig i vores behandlinger. Vores Ultherapy-maskine er FDA-godkendt, hvilket er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan.

Behandlingen med Ultherapy tager omkring en time, og der er ingen downtime efter endt behandling. Det endelige resultat af Ultherapy viser sig efter 6 måneder, hvor huden er både fastere, glattere og mere spændstig! Resultatet holder mellem 1-5 år alt afhængig af hudkvalitet. Altså; et ansigtsløft helt uden kirurgi!

Behandling med Ultherapy mod tunge og løse øjenlåg

KOMBINATIONSBEHANDLING

Laserbehandlinger og filler er en forrygende kombinationsbehandling til behandling af øjenområdet og mørke rande! Hvor laserbehandlingen overordnet set opstrammer, udjævner og mindsker forekomsten af rynker, vil filler være prikken over i’et og udfylde de dybe genstridige rynker i huden omkring øjnene.

ALTID GRATIS KONSULTATION

Hos N’AGE tager alle behandlinger udgangspunkt i en gratis og uforpligtende konsultation. Vi vægter din tryghed, ønsker og forventninger enormt højt! Du vil sammen med en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker gennemgå din hud, og et forventet resultat ud fra dine ønsker og muligheder. På behandlingsdagen er der altid afsat god tid, så du føler dig i de tryggeste hænder. Der vil lige så altid være plads til undren og spørgsmål, i forbindelse med en behandling.

Efter endt behandling vil en mulig kontroltid altid tilbydes. Her kan du sammen med en kosmetisk sygeplejerske følge op på dit resultat, og sikre, at det opfylder lige præcist dine ønsker og forventninger.

Hos N’AGE er du i fokus!

5 HUDPLEJEFAVORITTER TIL MØRKE RANDE

Ønsker du at reducere mørke rande, rynker, solskader og løs hud omkring øjnene er vores behandlinger fantastiske! Supplerende til behandlingerne er god hudpleje ideel. Øjenområdet er sart, og kræver den rette pleje. Hos (N’AGE SHOP) har vi et bredt udvalg af klinisk hudpleje, der kan give din hud hvad den fortjener. Vi har her samlet 5 favorit produkter fra vores shop til dig der ønsker at slippe af med mørke rande, rynker, linjer, solskader og løs hud omkring øjnene.

A.G.E. EYE COMPLEX

A.G.E Eye Complex fra SkinCeuticals er en avanceret rynkereducerende og fugtgivende øjencreme, hvis ingredienser aktivt bekæmper mørke rande, linjer og smilerynker også kaldet ”kragetæer”. Cremen modvirker, at de elasticitetssikrende kollagene fibre i huden bliver nedbrudt, og huden bevarer fugten og synes mere fast.

YOUTH EYE COMPLEX

Youth Eye Complex er IS Clinicals mest effektive anti-age øjencreme. Cremen reducerer hævelse, bekæmper udseendet af linjer, rynker, “kragetæer” og mørke rande under øjnene. De mørke rande bliver synligt lysere, og den tynde hud omkring øjnene bliver hydreret og beskyttet, så den fremstår fastere og glattere.

C-EYE SERUM ADVANCE+

C-Eye Serum Advance+ fra IS Clinical er et øjenserum med potente ingredienser, der sammen mindsker hævede øjenomgivelser. Serummet indeholder vitamin C, hvilket styrker kollagenproduktionen og styrker hudens eget forsvar. Serummet mindsker forekomsten af linjer og rynker, og beskytter derudover den tynde hud mod UV-stråling. Huden omkring øjnene vil opnå en forbedret hudtone og struktur.

INTENSE EYE CRÉME

Intense Eye Créme fra ZO Skin Health er en retinolcreme. Øjencremen reducerer synlige rynker og linjer og forbedrer samtidig hudtonen og hudens struktur. Hævelse, ujævnheder og rande under øjnene formindskes ved jævnlig brug af cremen. Derudover har cremen den fordel at beskytte mod frie radikaler, som kan lave skade i huden.

EYE BRIGHTENING CRÈME

Eye Brightening Créme er ZO Skin Healths bedste øjencreme målrettet mørke rande og solskader! Øjencremen indeholder retinol, som målrettet reducerer linjer og hævelse i øjenområdet. Cremens formel understøtter hudens elasticitet, mens den også blødgør og plejer.

Ønsker du at dykke dybere ned i vores luksuriøse klinisk hudplejeunivers, kan du klikke forbi vores webshop her N’AGE SHOP

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic