Er du træt af at se træt ud?

Resultatet efter Restylane under øjnene, også kaldet “tåretrug.”

Man siger, at dine øjne er vinduer til sjælen. Hvor galopperende en kliché det end måtte være, er det ikke helt ved siden af. Øjnene er utroligt udtryksfulde og det første, vi fokuserer på ved et andet menneske.
Derfor er det rigtig ærgerligt, når rande får en til at se mere træt og uoplagt ud, end man føler sig.

Både din alder og genetik har indflydelse. Nogle af os er født med en dybere rand end andre, som skaber en mørk skyggeeffekt. Alderen spiller ind, da dit fedtvæv omkring øjnene både mindskes og synker, så der opstår en forhulning under øjet. Samtidig mister din hud sin spændstighed, så der opstår rynker og folder om øjnene.

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vi tilbyder en række behandlinger, der giver dig smukke, friske og funklende øjne.

Mørke rande under øjnene

Før og efter Restylane mod rande under øjnene.

For at komme dine rande under øjnene til livs, bruger vi RestylaneDe dybe rande under øjnene fyldes ud, så skyggen og den mørke farve reduceres. Dermed opnår du et markant friskere udseende og en spændstigere hud med en fin, ensartet hudtone under øjnene.

Behandlingen giver øjeblikkelige resultater, og den holder cirka 1 år.

Læs mere om Restylane >>

Eller book en gratis og uforpligtende konsultation her >>

Rynker om øjnene

Før og efter fraktioneret Co2 laser mod solskader, rynker og slap hud.

Med tiden mister huden sin spændstighed og bliver løs. Især hvis du har eksponeret huden for sol i mange år. Den løse hud om øjnene kan især give et træt udtryk og ælde dit ansigt signifikant. Vi anvender fraktioneret Co2 laser til at behandle solskadet, rynket og slap hud. Behandlingen udføres af vores erfarne dermatologer. Dit resultat bliver en glattere, finere og mere ensartet hud.

Behandlingen kan med fordel kombineres med Restylane for at skabe et harmonisk og helstøbt resultat, hvis du også har en forhulning under øjnene.

Læs mere om fraktioneret Co2 laser her >>

Eller book en gratis og uforpligtende konsultation her >>

Tung og løs hud over øjnene

Før og efter Ultherapy for løft af huden over øjet.

Ultherapy er en innovativ behandling til opstramning og løft af løs hud. Behandlingen er det tætteste, du kommer på et kirurgisk løft af øjenlåget uden brug af kniv og helt uden risici, ar og downtime. Ultherapy løfter huden med ultralydsbølger, som stimulerer huden til at forny sig selv og producere frisk kollagen. Dermed opstrammes huden via sine egne naturlige processer indefra, så den igen bliver glat og spændstig.

Læs mere om Ultherapy her >>

Eller book en gratis og uforpligtende konsultation her >>

 

Priser

Restylane er en meget individuel behandlingen, og prisen varierer efter den benyttede mængde af produktet. Prisen starter fra 2.500 kr.

Prisen for fraktioneret Co2 laser i øjenområdet er 5.000 kr.

Ultherapy på øjenområdet inklusivt et øjenbrynsløft, som let løfter dit øjenlåg, koster 10.000 kr.