Er du træt af at se træt ud?

Man siger, at øjnene er vinduet til sjælen, og hvor galopperende end kliché det end måtte være, er det ikke helt ved siden af. Øjnene er utroligt udtryksfulde og det første, vi fokuserer på ved et andet menneske. Derfor er det rigtig ærgerligt, når mørke rande, rynker og slap hud omkring øjnene får dig til at se mere træt og uoplagt ud, end du egentlig føler dig. Heldigvis er der råd for de udfordringer med kosmetiske behandlinger! I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvordan du kan komme lige netop dine træthedstegn til livs.

mørke rande
Denne kunde er behandlet med filler under øjnene.

Mørke rande under øjnene

Både din alder, genetik og livsstil har indflydelse på, om du får mørke rande. Nogle af os er født med en dybere rand end andre, som skaber en mørk skyggeeffekt. Alderen spiller ind, da dit fedtvæv omkring øjnene både mindskes og synker, så der opstår en forhulning under øjet. Samtidig mister din hud sin spændstighed, så der opstår rynker og folder om øjnene.

For at komme dine rande under øjnene til livs, bruger vi som regel en filler kaldet Teosyal. Med filler fyldes randene ud, så huden under øjnene løftes op på niveau med resten, og den mørke skyggen reduceres. Kunden ovenover har fået filler i sine rande under øjnene.

En anden behandling, der reducerer den mørke farve under øjnene, er Sunekos, der ligesom filler også er en injektionsbehandling. Med Sunekos stimuleres huden under øjnene ved hjælp af en unik kombination af hyaluronsyre og aminosyrer til at blive mere fast og spændstig, så huden ikke falder sammen. Se lige det smukke resultat med Sunekos her:

sunekos mørke rande
Denne kunde er blevet behandlet med Sunekos under øjnene.

Rynker om øjnene

Med alderen mister huden sin spændstighed og bliver både mere løs og tynd – især hvis du har eksponeret huden for sol i mange år. Den løse hud om øjnene kan især give et træt udtryk og ælde dit ansigt synligt. Til rynker om øjnene kan flere typer behandlinger være løsningen. Som oftest vil en kombination af behandlingerne give det allersmukkeste resultat!

Botox

En hurtig og effektivt rynkereducerende behandling er naturligvis botox. Den anvendes på de såkaldte mimiske rynker, altså de rynker, der opstår, når du bevæger ansigtet. Derfor vil en behandling med botox være oplagt til smilerynkerne og andre rynker om øjnene, der forårsages af mimik.

Botox er et muskelafslappende lægemiddel, der altså gør, at den bevægelse, der skaber rynken, ikke er lige så kraftig længere. På den måde lægger huden sig ikke i de samme folder, og rynkerne reduceres betydeligt.

Filler

Hvis dine rynker skyldes tørhed eller manglende fylde, kunne en fillerbehandling være løsningen. Filler består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, så behandlingen giver både et fugtboost, der styrker hudens elasticitet, og en let og naturlig udfyldning af de fine linjer.

Laser

Til de fine linjer om øjnene anvendes også laserbehandlinger, herunder Fraxel og fraktioneret CO2-laser. Fraxel-laser er en præcis og kontrolleret laser, der målrettet behandler ujævn hudstruktur, så den bliver mere ensartet.

CO2-laser er til moderate til dybe rynker og kræver en konsultation hos en hudlæge forinden, mens behandlingen også udelukkende udføres af hudlæger. Behandlingen er særdeles effektiv til at reducere rynker, opstramme huden, ensarte og udglatte.

rynker om øjnene
Denne kunde har fået en kombinationsbehandling med botox, filler og Fraxel.

Tung og løs hud over øjnene

Til løs og slap hud har vi den innovative behandling til opstramning og løft: Ultherapy. Behandlingen er det tætteste, du kommer på et kirurgisk løft af øjenlåget uden brug af kniv og helt uden risici, ar og downtime. Ultherapy løfter huden med ultralydsbølger, som stimulerer huden til at forny sig selv og producere frisk kollagen. Dermed opstrammes huden via sine egne naturlige processer indefra, så den igen bliver glat og spændstig.

øjenløft
Denne kunde har fået et løft af øjenlåget med Ultherapy.

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
4 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi