Et par ord fra Annette Heick…

Annette Heick N'AGE ambassadørJeg bilder mig ind, at jeg har været med fra starten hos N’AGE…

Ida Bille Brahe hev simpelthen fat i mig på en messe og sagde: “De der pigmentforandringer, du render rundt med, dem kan jeg godt fjerne”. Det troede jeg ikke på dengang, for hudlægerne sagde noget andet. Men det lykkedes! Jeg har i dag den fineste hud.

Jeg er 44 år, og jeg har ikke nævneværdige rynker. Jeg kan godt se på mig selv, at bekymringerne har stået i kø det seneste års tid – den slags fornægter sig desværre aldrig – men jeg har takket være de bedste behandlinger fra N’AGE kunnet holde selvværdet oppe.

For dem, der ikke fatter, hvorfor nogen får skønhedsbehandlinger, må det være det ord, der gør dem begribeligt, hvorfor behandlinger for visse mennesker er nødvendige: Selvværd! Jeg er helt enig i, at styrken skal komme indefra, og at man skal elske sig selv uanset hvad. Ja ja, den sang har vi hørt mange gange. Men hvor mange mennesker kan helt oprigtigt sige, at de er helt og aldeles ligeglade med, hvordan de ser ud? Ikke nogen jeg kender. Naturligvis skal man elske sig selv, men hold da op, hvor det hjælper på processen, hvis det, man ser i spejlet, svarer overens med ens selvbillede.

Jeg har to gange fået Ultherapy, og begge gange har jeg taget mig selv i efter tre måneder at tænke: “arh…det virker jo ikke!” Men så!! pludselig…så sniger forandringen sig ind. Spor efter bekymringer og dårlig søvn udjævner sig. Det er egentlig bare det. Sådan kan jeg godt lide skønhedsbehandlinger…altså nogen, der ikke som sådan ændrer ens træk, men hvor folk man møder udbryder: Gud, hvor ser du frisk ud i dag!

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette