Annette Heick: Derfor får jeg kosmetiske behandlinger

Tv-vært, sanger og skuespiller Annette Heick har været ambassadør for N’AGE i næsten 20 år og er dermed en af vores allerførste ambassadører. Det hele startede helt tilfældigt:

– Ida Bille Brahe hev simpelthen fat i mig på en messe og sagde: “De der pigmentforandringer, du render rundt med, dem kan jeg godt fjerne”. Det troede jeg ikke på dengang, for hudlægerne sagde noget andet. Men det lykkedes! fortæller Annette.

Ida Bille Brahe er stifter af N’AGE, som er Danmarks første kosmetiske klinik. Dermed er hun den mest erfarne kosmetiske sygeplejerske i landet – og så har hun en klar vision for N’AGE: Det skal udelukkende være naturlige resultater. Det er noget, Annette kan stå inde for:

– Jeg har ikke nævneværdige rynker, men jeg kan godt se på mig selv, at bekymringerne har været der – den slags fornægter sig desværre aldrig – men jeg har takket være de bedste behandlinger fra N’AGE kunnet holde selvværdet oppe uden at skulle gå på kompromis med mit naturlige udseende, forklarer hun.

“Hvem er ligeglade med deres udseende?”

I den kosmetiske branche er der mange fordomme. Det Annette også, og hun har derfor et klart svar på, hvorfor kosmetiske behandlinger gør en forskel for hende:

– For dem, der ikke fatter, hvorfor nogen får skønhedsbehandlinger, må det være det ord, der gør dem begribeligt, hvorfor behandlinger for visse mennesker er nødvendige: Selvværd! Jeg er helt enig i, at styrken skal komme indefra, og at man skal elske sig selv uanset hvad – ja ja, den sang har vi hørt mange gange – men hvor mange mennesker kan helt oprigtigt sige, at de er helt og aldeles ligeglade med, hvordan de ser ud? Ikke nogen, jeg kender. Naturligvis skal man elske sig selv, men hold da op, hvor det hjælper på processen, hvis det, man ser i spejlet, svarer overens med ens selvbillede, fortæller hun.

Se ligeså frisk ud, som du føler dig

Hos N’AGE hører vi ofte fra vores kunder, at de ønsker at se lige så friske ud, som de føler sig – og det er sjældent, at huden lystrer dét ønske af sig selv. Derfor kan du let hos N’AGE få reduceret træthedstegn såsom mørke rande, fine linjer i pande eller ved øjnene eller løs og hængende hud i underansigtet.

Til at udfylde dybe, mørke rande har vi fillerbehandlinger, til at reducere rynker og linjer har vi Botulinum Toxin, og til at opstramme løs hud har vi den populære Ultherapy-behandling, som Annette også er svært begejstret for.

– Jeg har to gange fået Ultherapy, og begge gange har jeg taget mig selv i efter tre måneder at tænke: “Arh, det virker jo ikke!” Men så pludselig sniger forandringen sig ind. Spor efter bekymringer og dårlig søvn udjævner sig. Det er egentlig bare det. Sådan kan jeg godt lide skønhedsbehandlinger – nogle, der ikke som sådan ændrer dine træk, men hvor folk, man møder, udbryder: “Gud, hvor ser du frisk ud i dag!”

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja