Annette Heick: Derfor får jeg kosmetiske behandlinger

Tv-vært, sanger og skuespiller Annette Heick har været ambassadør for N’AGE i næsten 20 år og er dermed en af vores allerførste ambassadører. Det hele startede helt tilfældigt:

– Ida Bille Brahe hev simpelthen fat i mig på en messe og sagde: “De der pigmentforandringer, du render rundt med, dem kan jeg godt fjerne”. Det troede jeg ikke på dengang, for hudlægerne sagde noget andet. Men det lykkedes! fortæller Annette.

Ida Bille Brahe er stifter af N’AGE, som er Danmarks første kosmetiske klinik. Dermed er hun den mest erfarne kosmetiske sygeplejerske i landet – og så har hun en klar vision for N’AGE: Det skal udelukkende være naturlige resultater. Det er noget, Annette kan stå inde for:

– Jeg har ikke nævneværdige rynker, men jeg kan godt se på mig selv, at bekymringerne har været der – den slags fornægter sig desværre aldrig – men jeg har takket være de bedste behandlinger fra N’AGE kunnet holde selvværdet oppe uden at skulle gå på kompromis med mit naturlige udseende, forklarer hun.

“Hvem er ligeglade med deres udseende?”

I den kosmetiske branche er der mange fordomme. Det Annette også, og hun har derfor et klart svar på, hvorfor kosmetiske behandlinger gør en forskel for hende:

– For dem, der ikke fatter, hvorfor nogen får skønhedsbehandlinger, må det være det ord, der gør dem begribeligt, hvorfor behandlinger for visse mennesker er nødvendige: Selvværd! Jeg er helt enig i, at styrken skal komme indefra, og at man skal elske sig selv uanset hvad – ja ja, den sang har vi hørt mange gange – men hvor mange mennesker kan helt oprigtigt sige, at de er helt og aldeles ligeglade med, hvordan de ser ud? Ikke nogen, jeg kender. Naturligvis skal man elske sig selv, men hold da op, hvor det hjælper på processen, hvis det, man ser i spejlet, svarer overens med ens selvbillede, fortæller hun.

Se ligeså frisk ud, som du føler dig

Hos N’AGE hører vi ofte fra vores kunder, at de ønsker at se lige så friske ud, som de føler sig – og det er sjældent, at huden lystrer dét ønske af sig selv. Derfor kan du let hos N’AGE få reduceret træthedstegn såsom mørke rande, fine linjer i pande eller ved øjnene eller løs og hængende hud i underansigtet.

Til at udfylde dybe, mørke rande har vi fillerbehandlinger, til at reducere rynker og linjer har vi Botulinum Toxin, og til at opstramme løs hud har vi den populære Ultherapy-behandling, som Annette også er svært begejstret for.

– Jeg har to gange fået Ultherapy, og begge gange har jeg taget mig selv i efter tre måneder at tænke: “Arh, det virker jo ikke!” Men så pludselig sniger forandringen sig ind. Spor efter bekymringer og dårlig søvn udjævner sig. Det er egentlig bare det. Sådan kan jeg godt lide skønhedsbehandlinger – nogle, der ikke som sådan ændrer dine træk, men hvor folk, man møder, udbryder: “Gud, hvor ser du frisk ud i dag!”

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias