Et par ord fra Annette Heick…

Annette Heick N'AGE ambassadørJeg bilder mig ind, at jeg har været med fra starten hos N’AGE…

Ida Bille Brahe hev simpelthen fat i mig på en messe og sagde: “De der pigmentforandringer, du render rundt med, dem kan jeg godt fjerne”. Det troede jeg ikke på dengang, for hudlægerne sagde noget andet. Men det lykkedes! Jeg har i dag den fineste hud.

Jeg er 44 år, og jeg har ikke nævneværdige rynker. Jeg kan godt se på mig selv, at bekymringerne har stået i kø det seneste års tid – den slags fornægter sig desværre aldrig – men jeg har takket være de bedste behandlinger fra N’AGE kunnet holde selvværdet oppe.

For dem, der ikke fatter, hvorfor nogen får skønhedsbehandlinger, må det være det ord, der gør dem begribeligt, hvorfor behandlinger for visse mennesker er nødvendige: Selvværd! Jeg er helt enig i, at styrken skal komme indefra, og at man skal elske sig selv uanset hvad. Ja ja, den sang har vi hørt mange gange. Men hvor mange mennesker kan helt oprigtigt sige, at de er helt og aldeles ligeglade med, hvordan de ser ud? Ikke nogen jeg kender. Naturligvis skal man elske sig selv, men hold da op, hvor det hjælper på processen, hvis det, man ser i spejlet, svarer overens med ens selvbillede.

Jeg har to gange fået Ultherapy, og begge gange har jeg taget mig selv i efter tre måneder at tænke: “arh…det virker jo ikke!” Men så!! pludselig…så sniger forandringen sig ind. Spor efter bekymringer og dårlig søvn udjævner sig. Det er egentlig bare det. Sådan kan jeg godt lide skønhedsbehandlinger…altså nogen, der ikke som sådan ændrer ens træk, men hvor folk man møder udbryder: Gud, hvor ser du frisk ud i dag!

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
18 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
19 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen