Få arkorrektion med Fraxel

Få arkorrektion med Fraxel

Ar kommer i mange varianter. De kan være brede, bulede, og der kan opstå farveforskelle i arret. Det kan være til stor kosmetisk gene, hvis man har et uskønt ar, som man er ked af. Der er heldigvis hjælp at hente! Hos N’AGE har vi 20 års erfaring med kosmetiske behandlinger, og vi har hjulpet mange med ønsket om at reducere et uønsket ar. Med den effektive Fraxel-behandling kan vi behandle ar og reducere synligheden af dem! Lyder det som en behandling for dig? Så læs med her!

Huden kickstartes til reparation

Fraxel-laser er en nyere, revolutionerende behandlingsmetode til at reducere ar. Laseren kan både behandle strækmærker, aknear og ar efter operation eller forbrænding. Fraxel-laseren laver kontrollerede skader i huden, hvor det yderste hudlag forbliver intakt, mens laserens varmestråler arbejder. De kontrollerede skader, der påføres huden, vil fremme reparationen og helingen af huden, så dit ar vil hele op langt pænere. Idet huden reparerer de kontrollerede skader, aktiveres de elastiske fibre samt produktionen af kollagen i huden. De kollagene fibre kan ses som hudens byggesten, og jo stærkere de er, desto bedre er din hud til at hele og reparere sig selv!

Dit behandlingsforløb

Hos N’AGE ligger en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker forud for enhver behandling. Her vurderer de, hvad der er den rette behandling på baggrund af dine ønsker og muligheder. Der vil være afsat god tid til at drøfte de spørgsmål, du måtte ligge inde med i forbindelse med behandlingen. Hos N’AGE kommer din tryghed altid i første række!

Inden din behandling

Inden en behandling med Fraxel skal dit ar være uden sårskorpe. Behandles et ar tidligt opnås den bedste effekt af behandlingen. Fraxel kan også anvendes på ældre ar, som er kosmetisk generende, med gode resultater! Inden selve behandlingen skal du komme som minimum 45 minutter før behandlingen for at få påsmurt en bedøvende creme på området. Ligeledes skal du have læst og underskrevet samtykkeerklæringen for Fraxel-behandlingen. Alt dette vil du også blive informeret om til din indledende konsultation.

Find samtykkeerklæringen for Fraxel her.

Selve behandlingen

En behandling med Fraxel af ar tager cirka 30 minutter. Fraxel-laseren vil påføre et præcist mønster af laserstråler, som laver en mikroskopisk varmepåvirkning af huden. Huden vil reagere på de kontrollerede skader fra laseren og straks gå i gang med at reparere sig selv. Huden vil derved forny sine celler og styrke den naturlige kollagenproduktion i huden. Normalt anbefaler vi mellem 3-5 behandler alt afhængig af din hudkvalitet. Efter dine behandler vil resultatet af dit ar forblive permanent.  

Efter behandlingen

Efter en behandling af Fraxel af ar vil du opleve rødme og hævelse, og at huden føles varm og stram i det behandlede område. Nogle føler, at huden stikker og svier lidt. Alt dette er normale reaktioner på behandlingen og optræder kun kortvarigt efter behandlingen. Nogle oplever lidt rødme i op til et par dage, hvilket også er helt normalt. Er du utryg eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

Kombinationsbehandlingen

Er dit ar meget rødt, vil du med fordel kunne behandle det med en kombination af Fraxel- og IPL-laser. Hvor Fraxel reducerer og forbedrer arret, vil IPL mindske det røde pigment i arret. IPL fungerer sådan, at den søger efter og absorberer ujævne farver i huden og destruerer dem. Man kan derfor med fordel behandle røde ar med IPL. Til en gratis og uforpligtende konsultation vil du i fællesskab med din behandler planlægge det rette behandlingsforløb for lige netop dig.

Spørgsmål og svar til arkorrektion

Hvor hurtigt skal jeg behandle mit ar?

Er du for nylig blevet opereret eller har du fået en skade, der har efterladt et ar, vil du opnå det bedste resultat ved at behandle det hurtigst muligt, efter at sårskorpen er faldet af. Har du et ældre ar, der er kosmetisk generende, kan vi også sagtens behandle det!

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det varierer fra person til person, men vi anbefaler omkring 3-5 behandlinger afhængig ad hudkvalitet. Din behandler vil klarlægge et forventet behandlingsforløb til en gratis konsultation.

Gør behandlingen ondt?

Smerte er meget individuelt og varierer fra person til person. Mange beskriver smerten som en stikkende og varm følelse i huden. Inden behandlingen vil du få påsmurt bedøvende creme på området, som også vil tage en del af smerten.   

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF