Den berømte Fraxel Laser

SOM KIM KARDASHIAN FORTALTE OPRAH WINFREY:

GIRLS, YOU SHOULD GO GET A FRAXEL LASER ON YOUR FACE.”

Det er ikke kun de kendte i USA, der er blevet vilde med Fraxel behandlingen. Den er blevet et ’must have’ for mange danskere herhjemme. Lina Rafn er blandt andet en af dem, som ikke kan undvære den i sin skønhedsrutine.

FRAXEL GIVER DIG ENSARTETHED, SPÆNDSTIGHED OG EN SMUK GLØD

Med en Fraxel behandling kan du få ”hvisket” alle de synlige hudproblemer væk – også dem du måske troede var umulige. Det er en behandling til dig, der ønsker at give din hud mere ensartethed, spændstighed og en smuk glød.

 LINA RAFN: ”NU ER DER NUL KOMPROMIS.”

Vores smukke ambassadør Lina Rafn har som yngre lidt meget af akne, så hun har en masse små akne-ar i den nederste del af ansigtet – både omkring munden og på kinderne. Hun troede ikke, der fandtes en løsning mod det. Hun troede, det var hudproblemer, hun bare skulle leve med.

”Der er ingen tvivl om, at akne-ar og livsrynker rundt om øjnene ikke er noget, jeg kan gøre noget ved – lige meget hvor godt jeg behandler min hud udefra, så skal der altså noget andet til.” – Lina Rafn

Døjer du selv med akne-ar og rynker rundt om øjnene? Book en tid her og hør mere

LINA RAFN: ”ALT HVAD DER KAN GØRES, SKAL GØRE.”

Lina Rafn blev inspireret af den verdenskendte laser, og nu vil hun ikke længere gå på kompromis. Som hun selv siger: ”Alt hvad der kan gøre, skal gøres.”

Se Lina Rafn få Fraxel her:

 

Læs også, hvilke andre behandlinger Lina Rafn får hos N’AGE i blogindlægget Det er ikke bare gode gener eller noget vand jeg drikker.

FRAXEL: TRYLLEBEHANDLINGEN MOD DINE HUDPROBLEMER

Fraxel er en nænsom laserbehandling mod pigmentforandringer, akne-ar, operationsar, fine linjer, strækmærker og forstørrede porer.

 HVORDAN VIRKER FRAXEL?

Fraxel virker ved, at et præcist mønster af varmestråler laver mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne mere kollagen, som gør huden mere elastisk og glat.

Hvad skal du være opmærksom på?

Efter behandlingen er din hud lysfølsom i 14 dage. Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger for det bedste resultat. Nyere ar, der stadigvæk er lyserøde, vil kræve færre behandlinger.

Vil du gerne vinde et gavekort til en værdi af 5.000 kr.? Så gå ind på vores Instagram og deltag i vores #nagetweakments hashtag konkurrence.