Få gang i en god hudplejerutine

Det kan være svært at finde rundt i hele hudplejejunglen, især når der bruges ord som antioxidanter og salicylsyre, og internettet kommer med uendeligt mange opslag med gode råd og vejledninger. For hvilke ingredienser passer egentlig bedst til den modne hud? Og hvordan undgår man at forværre akne? Vi giver dig alle svarene lige her!

Step 1: Brug en rens, der passer til din hudtype

Når du skal vælge din rens, er det vigtigt at tage hensyn til din hudtype. Blandt andet kan en rens med meget olie i nemlig forværre fedtet hud og urenheder.

Rens til fedtet hud og/eller urenheder

Salicylsyre fjerner overskydende talg i huden, fjerner døde hudceller og reducerer akne-udbrud – derfor er det rigtig godt at finde en rens, der indeholder det! Vi anbefaler Blemish + AGE Cleanser fra SkinCeuticals.

Rens til moden eller pigmenteret hud

Hvis du har moden eller pigmenteret hud, skal du lede efter en rens med glykolsyre (AHA).

Glykolsyre sætter nemlig gang i cellefornyelsen og er derfor rigtig god til at reducere rynker og pigmentforandringer i huden. Prøv Glycolic Renewal Cleanser fra SkinCeuticals.

Rens til tør hud

Du ved nok godt, at din hud skal have masser af fugt! Det får du i Gentle Cleanser fra SkinCeuticals, som er en creme-rens, der indeholder masser af plejende og blødgørende ingredienser.

En hurtig rens til dig på farten!

Nogle gange skal det gå lidt hurtigt, og her er Cleansing Complex fra iS CLINICAL ideel. Den kan både bruges, når man fjerner makeup, barberer sig eller blot skal rense huden. Produktet er egnet til alle hudtyper.

Step 2: Hold fast! Ændringer tager tid.

Måske du kan nikke genkendende til at have droppet hudplejerutinen eller dele af den, fordi du efter to uger stadig ikke så nogen forskel. Men det handler altså om at blive ved og være konsekvent!

Sådan får du gang i din hudplejerutine:

Start morgenen ud med at rense dit ansigt for at fjerne de affaldsstoffer, du har udskilt i løbet af natten. Herefter bør du bruge en toner, som afbalancerer og opfrisker huden. Så er det tid til at påføre en antioxidant. Antioxidanter sørger for at neutralisere frie radikaler, hjælper med at styrke huden og giver et bedre forsvar mod miljørelateret aldring. Når dette er påført og tørret ind i huden, skal du bruge en dagcreme, der gør, at huden ikke bliver tør eller irriteret i løbet af dagen. Til sidst, inden du går ud af døren, skal du huske en solcreme, der giver beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler hele dagen.

Step 3: Eksfolier din hud mindst en gang om ugen

Vi taber 50 millioner hudceller hver dag, og hvis ikke vi hjælper dem på vej, så risikerer vi, at de bliver hængende lidt for længe, efter at festen er slut.

Døde hudceller kan få din hud til at se både mat, grå og tør ud, så der er altså ikke tale om nogen sørgelig afsked. For at komme af med de døde hudceller skal du bruge et eksfolierende produkt mindst en gang om ugen, og gerne to, hvis du har tiden!

Hos N’AGE kan vi anbefale to fantastiske produkter til eksfoliering: Glycolic 10 Renew Overnight fra SkinCeuticals, som fornyer din hud, mens du sover, eller TriActive Exfoliating Masque fra iS CLINICAL, som polerer din hud på kort tid.

Step 4: Brug solcreme året rundt

Husker du solcreme hver dag? Solen er den største synder for din hud, fordi UV-strålingen er skyld i alt fra rynker til misfarvede pletter på huden.

Mange mennesker tror, at de kun behøver solcreme, når solens stråler brager ind gennem vinduerne, og der står stranddag i kalenderen. Det virker måske heller ikke logisk, at vi i Danmark skal bruge solcreme hver dag! Men sandheden er, at vi er nødt til at beskytte vores hud, både når vi kører bil, er ude at flyve eller cykler på arbejde.

Heldigvis er der ingen grund til at gå i panik, for solcreme findes i alverdens varianter. Har du endnu ikke prøvet en klinisk solcreme udviklet specielt til ansigtet, så er du i den grad gået glip af den hellige gral.

Hos N’AGE kan du både få solcreme med og uden tint, med mat og med blank finish og den helt klassiske SPF 50, som holder hele dagen. Køb de lækre solcremer her!

Step 5: Retinol er din ven, hvis du gør det rigtigt

Du har nok hørt om Retinol et par gange før, og det er simpelthen, fordi det er et af de bedst virkende midler mod fine linjer, urenheder og pigmentering. Retinol er et A-vitamin, der er en af de mest veldokumenterede hudplejeingredienser i verden.

Når du bruger Retinol, bliver din hud ekstra følsom over for lys, og det er derfor meget vigtigt, at du bruger en god antioxidant og solcreme ved siden af. Retinol Glow-pakken giver tilsammen en fantastisk glød og ungdommelig hud.

Husk!

Gå forsigtigt til værks, hvis du ikke har prøvet Retinol før. Vi anbefaler altid, at du starter med den mildeste Retinol 0,3 %, inden du prøver vores stærkere Retinol 0,5 % og Retinol 1,0 %. Retinol skal bruges om aftenen, og du kan med fordel starte med at bruge produktet hver anden dag, indtil huden er tilvænnet.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
5 dage siden
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF