Book tid

Få smuk hud med ZO Skin Health

Langt de fleste mennesker har nogle udfordringer med deres hud – det kan være alt fra akne, fine linjer og pigmentering til blot forstørrede porer og lidt træt hud. Uanset hvad der kan genere dig ved din hud, er du langt fra alene om det. Det ved vi hos N’AGE, fordi vi hver eneste dag møder kunder med selvsamme udfordringer, der ønsker hjælp gennem behandlinger og klinisk hudpleje. Heldigvis er de kommet til de rette!

Sådan får du en sund hud

Er du nået til det punkt, hvor du faktisk ønsker at gøre noget ved de ting, der generer dig ved din hud? Så er det allerførste skridt at opsøge en professionel. En hudekspert, der kan vejlede dig i lige præcis det, din hud har behov for og sammensætte et individualiseret hudplejeprogram ud fra vores store udvalg af klinisk hudpleje.

Hos N’AGE er alle vores kosmetiske sygeplejersker specialister i klinisk hudpleje. Klinisk hudpleje dækker over en særlig gruppe af hudpleje, der indeholder aktive ingredienser med mange års forskning og kliniske forsøg bag sig. Det betyder altså, at ved alle produkter, vi forhandler, er der både videnskabeligt belæg og klinisk dokumentation for effekt. Og fordi produkterne er så potente, forhandles de altså kun i autoriserede klinikker, hvor der er et trænet fagpersonale til at vejlede.

En af de kunder, der har fået hjælp hos os, fik anbefalet en startpakke fra det dermatologisk anerkendte ZO Skin Health – og se lige den flotte, sunde glød efter blot to måneders brug!

Daily Skincare Program

Startpakken fra ZO Skin Health hedder Daily Skincare Program og består af fire bestseller-produkter: Exfoliating Cleanser, Exfoliating Polish, Complexion Renewal Pads og Daily Power Defense! De fire produkter er til sammen med til at fremme cellefornyelsen, modvirke aldringstegn, pigmentering og urenheder samt give en finere hudoverflade og -struktur med masser af glød!

Getting Skin Ready

ZO Skin Healths hudfilosofi baserer sig i høj grad på den gode renserutine, der fjerner snavs, renser porerne i dybden og gør huden klar til plejende produkter. Et rensesystem, de kalder “Getting Skin Ready”, og som indgår i alle ZO Skin Healths startpakker. Det simple Getting Skin Ready-system består af tre trin: rens, eksfoliering og toner. Disse tre arbejder synenergisk sammen om at genoprette hudens sundhed, mens de skaber optimale betingelser for den resterende hudplejerutine.

Lige nu kan du spare 10 % på et Getting Skin Ready-kit på N’AGE SHOP, som indeholder en valgfri rens, en Exfoliating Polish og Complexion Renewal Pads. Husk at vælge rens, som passer til din hudtype!

  • Gentle Cleanser: Normal hud
  • Exfoliating Cleanser: Normal til fedtet hud med tendens til urenheder
  • Hydrating Cleanser: Normal til tør, sensitiv hud

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen