Annette Heicks venner spørger om hun har fået løftet øjnene…

Nu har jeg fået spørgsmålet tre gange indenfor et halvt år, og svaret er nej. Men jeg er overrasket over, at mine venner spørger, for der må jo være en årsag. Og den eneste årsag jeg kan komme i tanker om er Ultherapy!! Jeg fik behandlingen hos n’age sidste vinter, og jeg har gået spændt og ventet på en forandring. Det, der er så svært med den slags behandlinger er, at der kan gå ret lang tid, før man begynder at se effekten, og fordi forandringen sniger sig langsomt ind, så bemærker man den ofte ikke selv, hvilket kan være frustrerende. For mit eget vedkommende gik der 5-6 måneder, før jeg kunne se, at det havde haft en rigtig flot effekt. Specielt på linjerne fra næsen ned mod munden, som er min evige irritation. Og så vennerne, der har bemærket noget ved øjenomgivelserne.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig en opfølgende behandling på underansigtet og halsen, men nu får huden lige en pause. Jeg vil ikke lyve. Det er en hård behandling. Den gør ikke ondt at få, men man er ret øm i huden i flere uger efter. Ultherapy står for mig som den perfekte behandling, fordi det hudens egen proces, der naturligt forynger huden.

Annette

————————————————————————————————————————–

Se Malene’s før og efter billeder 6 mdr. efter hendes Ultherapy behandling i øjenomgivelserne. Vi beklager den ringe billedekvalitet.

Kh. n’age redaktionen.