Gæsteblogger Eva Kruse: Hjertet vil det hele, men kan maveskindet holde?

Når man gifter sig med en yngre mand uden børn, må man jo være åben for at få nogle flere. – Det var jeg også, da jeg sagde ”ja” til min Peter for et par år siden. Men da jeg var 40+, opsøgte vi en fertilitetsklinik for at få undersøgt forholdene, og det viste sig, at min højre æggeleder var lukket. Det har den muligvis altid været, men de to første børn kom dog til verden uden indblanding. Nu ville skæbnen, at det ikke skulle være helt så let med det tredje barn. Det skulle tage et par år… Efter adskillige forsøg både med ivf og til sidst med en insemination lykkedes det at ramme et æg, der sad i venstre side og bum, jeg blev endelig gravid.

Årene med hormonbehandlinger, ændrede kostvaner og mindre intens motion og træning havde allerede raget et par ekstra kilo til sidebenene, og nu meldte tankerne sig om, hvordan min 45-årige gamle krop skulle kunne klare en graviditet og ikke mindst, hvordan den ville se ud efterfølgende.

Enhver ved, at elasticiteten i huden falder med årene, så min bekymring  – for især mit maveskind – begyndte at vokse. Tænk, hvis det ikke ville trække sig sammen igen? Tænk, hvis det ville komme til at hænge som en sprunget airbag, helt slapt og lasket ud over bukselindingen?

Jeg vidste naturligvis godt, at det betyder meget, hvor meget man tager på under graviditeten, hvor stor maven bliver, og derfor hvor meget huden skal strækkes og bære. Og med de første 3 måneders psyko-kvalme, der kun gik væk, når jeg følte mig mæt, og som derfor fik mig til at spise mere eller mindre konstant, var det lidt svært at holde vægten nede.

Jeg smurte selvfølgelig maveskindet – og hofterne huskede jeg også denne gang (dem glemte jeg med min første graviditet og fik strækmærker) med alskens olier og cremer. Jeg spiste masser af avokado, nødder og fisk og drak vand i store mængder. Men maven voksede, og den blev stor. Jeg er lille af statur og har ikke plads til så meget barn inde i kroppen, så det skal stort set alt sammen sidde udenpå, og maven endte med at rage ret langt ud i rummet. Jeg var mere og mere nervøs.

Men så var det, jeg kom til at tænke på Ultherapy, som jeg har fået lavet hos N’AGE i ansigtet og på halsen et par gange med et par års mellemrum og med et godt resultat.

Ultherapy er en ultralydsbehandling, som via ultralyd går ned i hudens dybere lag og angiveligt ’sparker til’ hudens egen collagen produktion, så den så at sige ’vækkes til live’ og derved spændes op indefra.

Ultherapy har ikke en umiddelbar og øjeblikkelig virkning, og man skal væbne sig lidt med tålmodighed, men jeg har set, hvordan mine ansigtsbehandlinger har givet præcist den opstrammende effekt, jeg så ofte har ønsket (når man står foran spejlet og laver det der løft med fingeren af huden på kinderne og tindingerne). Effekten kommer dog ikke hos mig efter 2-3 måneder, som hos nogle. Den kommer snarere efter 4-6 måneder, men pludselig en morgen, kan jeg se, at ”gardinet” ved den yderste øjenkrog er væk, eller at spændstigheden i vævet synes mere fast, og kæbelinien står skarpere.

Så jeg ringede til N’AGE, og vi planlagde et behandlingsforløb af min mave efter fødslen. Jeg har gået hos N’AGE gennem en årrække og har meget stor tillid til den ekspertise, som jeg møder hos dem, men også til den holdning til skønhed og aldring, som klinikken repræsenterer, hvor udgangspunktet ikke er at lave om på mennesker eller at forsøge at slette vores alder, men at få det bedste frem i hver enkelte persons udseende.

Jeg fødte min lille søn i august 2017, og hvilken skræk det var at se min mave! Det tog 4-5 uger, før jeg ikke lignede én, der stadig var højgravid, og der var så meget slap overskydende hud, at jeg aldrig ville have kunnet gå i mine gamle jeans igen. Jeg var rædselsslagen!

Ca. 2 måneder efter fødslen lavede vi den første Ultherapy behandling af mit maveskind, og ca. 5 måneder senere lavede vi så den anden behandling. Jeg har desuden brugt en Beauty Mouse fra Dermaroller for ved hjælp af rulning at booste huden yderligere. Derudover har jeg smurt maven med hyaluronsyre.

Billederne fra før første behandling og efter den anden behandling taler for sig selv – jeg har naturligvis også tabt mig nogle kilo over den samme periode, men jeg er ikke i tvivl om, at behandlingen har støttet mit gamle trætte skind i at trække sig sammen. Og behandlingen virker stadig! Selv nu i skrivende stund, hvor der er gået yderligere en månedstid siden, de sidste billeder blev taget, er maveskindet igen blevet en smule strammere.

Når jeg står op, er der stort set intet at se, og når jeg sidder, er det betydeligt bedre. Det er stadig ikke noget kønt syn at se ned på min mave, når jeg står på alle fire… der hænger stadig noget nærmest krøllet hud omkring en dybtliggende navle. Det ligner heldigvis ikke en sprunget airbag – snarere en lille tepose…  og jeg må jo bare sørge for ikke at kravle rundt på alle fire, når jeg er på stranden med min lille dreng (eller min mand).

Så fat mod alle I voksne kvinder, der drømmer om en efternøler eller går sent i gang med første barn. For det første behøver det ikke længere at være mændenes domæne at gifte sig med en yngre ’model’ og få et nyt kuld børn. Og for det andet er der hjælp at hente både for fertiliteten, maveskindet – og følelsen af frihed og ungdommelighed.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic