Gæsteblogger Mette Bloch er 50 år og står 100% ved sin forfængelighed!

Har du tænkt på at få “lavet noget” – haft lysten til det, men så trukket følehornene til dig af skræk for hvordan du mon kom til at se ud, og om andre ville dømme dig? – så læs med her!

Jeg er 50. Jep! – et flot rundt FEM NUL. Det er jeg pænt stolt af, og jeg føler mig på ingen måder ældre indeni, end da jeg var 26. Bare en 26 årig med mere livserfaring og mindre temperament, men lige det sidste er en helt anden sag, den tager vi en anden gang.

Jeg er fast kunde hos N’Age. Jeg elsker at komme på klinikken, og jeg kommer fordi jeg ved at jeg kan stole på at resultatet altid er i orden. Jeg kommer IKKE til at ligne en helt anden, jeg kommer IKKE til at se 20 år yngre ud, men det der kommer til at ske er at jeg kommer til at være den smukkeste udgave af mig som overhovedet muligt, uden at ændre på mine karaktertræk.

Mit favoritprodukt er Restylane. (ræ-sty-la-ne) sådan siger man det.

Restylane er lavet af hyaluronsyre, kroppens naturlige bindevævssubstans samt et sukkerstof. Med andre ord kender kroppen udemærket stoffet som bliver sprøjtet ind under huden der hvor du er faldet lidt sammen. Med alderen mister vi det faste bindevæv i huden, og især i ansigtet kan det føre til at du ser træt ud. Jeg gider ikke se træt ud. En af de ting der kan gøre mig deprimeret er, hvis jeg kigger mig i spejlet og ser træt ud, så derfor har jeg fået fyldt et par soverynker jeg får ved øjenbrynene, det øverste af mine kinder og min læbekant ud.

Hvordan ser man så ud lige bag efter? Og gør det ondt? spørger du måske.

Du kan godt hæve op hvis du får Restylane i din læbekant. Læberne er følsomme og det bedste er at holde noget koldt på dem så meget du kan den dag du får lavet behandlingen. For mig er hævelsen faldet markant efter 24 timer, og er helt væk efter 48. Smerten ved behandlingen er til at overse. Der er noget bedøvelse i, så det er kun få stik der lige får dig til at bide lidt ekstra hårdt sammen mens du forsøger at ligne en der er helt vildt sej.

Hvad så med vennerne? Hvad hvis de siger noget?

Altså denne her er min favorit! ? Jeg har haft venner der har kommenteret på at jeg har fået behandlinger hos N’Age. Ikke fordi de kunne se det sådan umiddelbart, men især hvis jeg har fået et kompliment af en helt anden, så har de følt sig nødsaget til lige at kommentere på at jeg altså har ”snydt”.

Jeg er holdt op med at komme med modargumenter. Jeg smiler bare og løfter øjenbrynene og indrømmer at mit hår også er farvet, at jeg har foundation på, mascara på mine øjenvipper, rouge på kinderne, et god støttende BH, og er jeg iført en kjole, så måske endda nylonstrømper og en lille hæl, for at få mine ben til at tage sig ekstra godt ud.

Jeg indrømmer blankt at det er snyd… snyd og bedrag at nette sig så meget, men hvad gør det når nu det gør mig selv glad?

Jeg kan love dig for at din veninde (for det er som oftest en kvinde) vil blive lettere rød i kinderne, for hun har gjort sig den samme umage.

Min pointe er at vi hver i sær vælger hvad vi føler gør os godt, hvad vi føler får os til at tage os ud på en måde så vi kan kende os selv, og at det ikke hører nogen steder hjemme at dømme hvad der er rigtigt for andre.

 

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
6 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
24 timer siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela