Gæsteblogger Mette Bloch er 50 år og står 100% ved sin forfængelighed!

Har du tænkt på at få “lavet noget” – haft lysten til det, men så trukket følehornene til dig af skræk for hvordan du mon kom til at se ud, og om andre ville dømme dig? – så læs med her!

Jeg er 50. Jep! – et flot rundt FEM NUL. Det er jeg pænt stolt af, og jeg føler mig på ingen måder ældre indeni, end da jeg var 26. Bare en 26 årig med mere livserfaring og mindre temperament, men lige det sidste er en helt anden sag, den tager vi en anden gang.

Jeg er fast kunde hos N’Age. Jeg elsker at komme på klinikken, og jeg kommer fordi jeg ved at jeg kan stole på at resultatet altid er i orden. Jeg kommer IKKE til at ligne en helt anden, jeg kommer IKKE til at se 20 år yngre ud, men det der kommer til at ske er at jeg kommer til at være den smukkeste udgave af mig som overhovedet muligt, uden at ændre på mine karaktertræk.

Mit favoritprodukt er Restylane. (ræ-sty-la-ne) sådan siger man det.

Restylane er lavet af hyaluronsyre, kroppens naturlige bindevævssubstans samt et sukkerstof. Med andre ord kender kroppen udemærket stoffet som bliver sprøjtet ind under huden der hvor du er faldet lidt sammen. Med alderen mister vi det faste bindevæv i huden, og især i ansigtet kan det føre til at du ser træt ud. Jeg gider ikke se træt ud. En af de ting der kan gøre mig deprimeret er, hvis jeg kigger mig i spejlet og ser træt ud, så derfor har jeg fået fyldt et par soverynker jeg får ved øjenbrynene, det øverste af mine kinder og min læbekant ud.

Hvordan ser man så ud lige bag efter? Og gør det ondt? spørger du måske.

Du kan godt hæve op hvis du får Restylane i din læbekant. Læberne er følsomme og det bedste er at holde noget koldt på dem så meget du kan den dag du får lavet behandlingen. For mig er hævelsen faldet markant efter 24 timer, og er helt væk efter 48. Smerten ved behandlingen er til at overse. Der er noget bedøvelse i, så det er kun få stik der lige får dig til at bide lidt ekstra hårdt sammen mens du forsøger at ligne en der er helt vildt sej.

Hvad så med vennerne? Hvad hvis de siger noget?

Altså denne her er min favorit! ? Jeg har haft venner der har kommenteret på at jeg har fået behandlinger hos N’Age. Ikke fordi de kunne se det sådan umiddelbart, men især hvis jeg har fået et kompliment af en helt anden, så har de følt sig nødsaget til lige at kommentere på at jeg altså har ”snydt”.

Jeg er holdt op med at komme med modargumenter. Jeg smiler bare og løfter øjenbrynene og indrømmer at mit hår også er farvet, at jeg har foundation på, mascara på mine øjenvipper, rouge på kinderne, et god støttende BH, og er jeg iført en kjole, så måske endda nylonstrømper og en lille hæl, for at få mine ben til at tage sig ekstra godt ud.

Jeg indrømmer blankt at det er snyd… snyd og bedrag at nette sig så meget, men hvad gør det når nu det gør mig selv glad?

Jeg kan love dig for at din veninde (for det er som oftest en kvinde) vil blive lettere rød i kinderne, for hun har gjort sig den samme umage.

Min pointe er at vi hver i sær vælger hvad vi føler gør os godt, hvad vi føler får os til at tage os ud på en måde så vi kan kende os selv, og at det ikke hører nogen steder hjemme at dømme hvad der er rigtigt for andre.

 

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
5 dage siden
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
5 dage siden
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF