Gæsteblogger Mette Bloch om CoolSculpting

Jeg har levet halvdelen af mit liv som letvægtsroer og TRUST me, det SIDSTE jeg taber, er mavedellen.

 

Coolsculpting? – er det nu noget nyt og trendy? – og hvad dælen er det??? – tænker du nok… gisner jeg…

Og ja, ja ja! – det er edder hamrende smart!

Det er noget nyt jeg har prøvet, hos N’Age (jeg smider linket nedenfor, så kan du trykke dér, når du nu er blevet nysgerrig)

For at tage det fra en ende af, så starter det altid med en udfordring/problem jeg gerne vil have løst, når jeg sådan tager ind til N’Age. Denne gang, så var det min “nuttede” mavedelle. Jeg har været på juicekur i 40 dage og levet halvdelen af mit liv som letvægtsroer og TRUST me, det SIDSTE jeg taber, er mavedellen. Alt andet hænger i gardiner før den genstridige krabat gider dampe væk fra den residens hvor den på besættermåde har besluttet sig for at trone.

Det var jeg pænt træt af, så jeg gik til N’Age da jeg hørte at de havde pressemøde om “Coolsculpting”. Jeg blev ikke bare glad, jeg var den pinlige i selskabet der brød ud i spontane klapsalver, fordi jeg syns’ det var så hamrende smart!

Så igen, for at tage det fra en ende af (nu lidt mere tæt på regulære fakta, kan du nok mærke) Så sætter du dig – eller, du næsten ligger, i en dejlig behagelig stol.

Inden da, har du med medarbejderen på klinikken fundet dit problemområde, og vurderet om det er noget der rent faktisk kan forsvinde med Coolsculpting.

Du får derefter sat noget på dit fedtdepot der ligner et mundstykke på en støvsuger. Og det er lige hvad det er! – Hvis du nogensinde har prøvet at støvsuge dig selv, så ved du hvordan det føles. Det gør ikke ondt, det gør mere på en måde så du udbryder et lille hvin mens du overvejer om du skal sige at det gør ondt, for til sidst at beslutte, at det gør det faktisk ikke. Den del er fin nok – men så kommer der en mærkelig følelse, nemlig kulde. Det område der er suget ind i mundstykket bliver nemlig nu kølet ned til, hvis jeg ikke husker fejl, -10 grader! – og det er koldt! – men du mærker kun at det er koldt i ganske få sekunder, så kan du ikke mærke området mere.

Den næste time er din helt alene. Afstessning, dameblade, facebook-surf, lige hvad du har lyst til. Jeg var meget tæt på at falde i søvn, så behageligt var det at ligge der.

Da min behandler, Christian, kom tilbage, stoppede han støvsugeren og tog mundstykket forsigtigt af. Min delle havde i den grad ændret sig. Nu var den ildrød og formet som en af de der aflange små smørpakker man kun køber hvis man ikke rigtig kan lide smør, eller ikke vil være ved det.

Området, huden, var stadig helt følelsesløs af kulde, og blev nu masseret til den havde genvundet sin oprindelige facon.

Mens følelsen gik fra kulde til prikken, varme og en let sviden, blev jeg støvsuget på den anden side af maven. Også en time til mig selv, fik jeg her.

Da jeg var færdig kunne jeg gå direkte videre til møde. Ingen smerte, ingen pinsler. Bare en rød mave.

Og hvordan virker det så? og har du set resultater?

– ja ja! jeg kommer jo til det nu!

De første par uger var jeg delvis følelsesløs i huden på maven. Ser du, kulden gør ikke skade på nerver og blodkar, men nerverne skal lige finde sig selv igen. Til gengæld kan fedt slet ikke tåle den slags kulde. Fedtceller er pumpet med vand, udover fedt, så når de bliver helt frosne, og derefter bliver masseret, så knuses de og går til grunde. De bliver i løbet af de næste uger udskilt. Det er ikke farligt. Og du belaster ikke din krop mere end hvis du spiser to stykker and til jul med en god hjemmelavet sovs til. Og efter 8-12 uger kan du tydeligt se at fedtet er væk! – Som i FORSVUNDET! – det er overdrevet fantastisk og endelig en måde at “punktslanke” sig på hvis du har et område der bare ikke kan trænes væk, eller hvor du som jeg skal se ud som om du er ved at besvime af sult, før den sidste støddæmper forsvinder.

Kig på siden her og nyd selv resultaterne… jeg er i hvert tilfælde meget glad.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic