Gæsteblogger Mette Bloch om CoolSculpting

Jeg har levet halvdelen af mit liv som letvægtsroer og TRUST me, det SIDSTE jeg taber, er mavedellen.

 

Coolsculpting? – er det nu noget nyt og trendy? – og hvad dælen er det??? – tænker du nok… gisner jeg…

Og ja, ja ja! – det er edder hamrende smart!

Det er noget nyt jeg har prøvet, hos N’Age (jeg smider linket nedenfor, så kan du trykke dér, når du nu er blevet nysgerrig)

For at tage det fra en ende af, så starter det altid med en udfordring/problem jeg gerne vil have løst, når jeg sådan tager ind til N’Age. Denne gang, så var det min “nuttede” mavedelle. Jeg har været på juicekur i 40 dage og levet halvdelen af mit liv som letvægtsroer og TRUST me, det SIDSTE jeg taber, er mavedellen. Alt andet hænger i gardiner før den genstridige krabat gider dampe væk fra den residens hvor den på besættermåde har besluttet sig for at trone.

Det var jeg pænt træt af, så jeg gik til N’Age da jeg hørte at de havde pressemøde om “Coolsculpting”. Jeg blev ikke bare glad, jeg var den pinlige i selskabet der brød ud i spontane klapsalver, fordi jeg syns’ det var så hamrende smart!

Så igen, for at tage det fra en ende af (nu lidt mere tæt på regulære fakta, kan du nok mærke) Så sætter du dig – eller, du næsten ligger, i en dejlig behagelig stol.

Inden da, har du med medarbejderen på klinikken fundet dit problemområde, og vurderet om det er noget der rent faktisk kan forsvinde med Coolsculpting.

Du får derefter sat noget på dit fedtdepot der ligner et mundstykke på en støvsuger. Og det er lige hvad det er! – Hvis du nogensinde har prøvet at støvsuge dig selv, så ved du hvordan det føles. Det gør ikke ondt, det gør mere på en måde så du udbryder et lille hvin mens du overvejer om du skal sige at det gør ondt, for til sidst at beslutte, at det gør det faktisk ikke. Den del er fin nok – men så kommer der en mærkelig følelse, nemlig kulde. Det område der er suget ind i mundstykket bliver nemlig nu kølet ned til, hvis jeg ikke husker fejl, -10 grader! – og det er koldt! – men du mærker kun at det er koldt i ganske få sekunder, så kan du ikke mærke området mere.

Den næste time er din helt alene. Afstessning, dameblade, facebook-surf, lige hvad du har lyst til. Jeg var meget tæt på at falde i søvn, så behageligt var det at ligge der.

Da min behandler, Christian, kom tilbage, stoppede han støvsugeren og tog mundstykket forsigtigt af. Min delle havde i den grad ændret sig. Nu var den ildrød og formet som en af de der aflange små smørpakker man kun køber hvis man ikke rigtig kan lide smør, eller ikke vil være ved det.

Området, huden, var stadig helt følelsesløs af kulde, og blev nu masseret til den havde genvundet sin oprindelige facon.

Mens følelsen gik fra kulde til prikken, varme og en let sviden, blev jeg støvsuget på den anden side af maven. Også en time til mig selv, fik jeg her.

Da jeg var færdig kunne jeg gå direkte videre til møde. Ingen smerte, ingen pinsler. Bare en rød mave.

Og hvordan virker det så? og har du set resultater?

– ja ja! jeg kommer jo til det nu!

De første par uger var jeg delvis følelsesløs i huden på maven. Ser du, kulden gør ikke skade på nerver og blodkar, men nerverne skal lige finde sig selv igen. Til gengæld kan fedt slet ikke tåle den slags kulde. Fedtceller er pumpet med vand, udover fedt, så når de bliver helt frosne, og derefter bliver masseret, så knuses de og går til grunde. De bliver i løbet af de næste uger udskilt. Det er ikke farligt. Og du belaster ikke din krop mere end hvis du spiser to stykker and til jul med en god hjemmelavet sovs til. Og efter 8-12 uger kan du tydeligt se at fedtet er væk! – Som i FORSVUNDET! – det er overdrevet fantastisk og endelig en måde at “punktslanke” sig på hvis du har et område der bare ikke kan trænes væk, eller hvor du som jeg skal se ud som om du er ved at besvime af sult, før den sidste støddæmper forsvinder.

Kig på siden her og nyd selv resultaterne… jeg er i hvert tilfælde meget glad.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh