Gæsteblogger Silke Grane: Et løft til brynene med Botox

Silke Grane er 47 år og ekspert i alt, hvad der forskønner-, booster- og beskytter huden – og om nogen, så er hun ekspert i, hvad der rent faktisk virker.

Med over 20 års erfaring inden for skønhedsbranchen, både som skønhedsredaktør på et utal af magasiner, ekspert på Go’ morgen Danmark og i dag som blogindehaver og leverandør af fast stof til Alt for damerne har hun prøvet det meste på egen krop; ligefra cremer og produkter til diverse behandlinger. For nyligt også fået foretaget:

hos N’AGE. Det fortæller hun meget mere om, i dette gæsteblogindlæg:

Jeg oplever virkelig tit, at rigtig mange har fordomme om Botox og Restylane, oftest er det uvidenhed, men selvfølgelig også fordi, vi har set så mange skrækeksempler på, hvad Botox og Restylane kan gøre ved ansigter. (Tv-serier som Hollywood Housewifes og Forsidefruerne er da i hvert fald det, jeg selv tænker på). Og så er der dem, som synes, det er snyd at benytte æstetiske behandlinger som disse, og som synes, at man højest bør få en økologisk ansigtsbehandling – og dem har jeg også fået nogle vidunderlige af, så ikke et ondt ord om dem! ????

Men hvorfor er det mere snyd end at farve hår, sætte kunstige negle på, blive spraytannet, få bleget tænder osv end at pleje sin hud med lidt mere end en creme?? Jeg har selvfølgelig også selv haft mine tanker, inden jeg prøvede disse behandlinger, og det er heller ikke noget, jeg har prøvet særligt tit, men det skal prøves af. For mit vedkommende handler det om at forbedre min hud og bevare mit eget udtryk, ikke forandre ansigtet med en gummibåd af et par læber eller en stiv betonpande. Nej, det er små forbedringer, så det ser naturligt og fint ud, det jeg synes, de er superdygtige til hos skønhedsklinikken N’AGE.

Mig før behandlingerne. Jeg skal i øvrigt skynde mig at sige, at jeg fik foretaget disse behandlinger for et par måneder siden, før vi fik denne super sommer, så jeg er selvfølgelig en del brunere på efterbillederne, og der er på ingen måde manipuleret med billederne.

Silke Grane, N'age, bryn, botox, restylane, Skinbooster,6 uger senere i en friskere (og mere brun) udgave. ????

Jeg er 47 år og er ikke ked af mine rynker, men jeg er forfængelig og vil gerne se velplejet og frisk ud så længe som muligt. Så det vigtigste for mig med disse behandlinger var, at det skulle se naturligt ud.

Silke Grane, N'age, bryn, botox, restylane, Skinbooster,

En selfie lige inden behandlingerne. Det hvide på kinderne er bedøvelsescreme til Skinbooster-behandlingen.

Disse behandlinger fik jeg

Jeg fik en behandling med Botulinum toxin (det man kender som Botox) omkring bryn for at løfte dem lidt i den yderste kant, og også lidt i de små rynker på siden af øjnene. Igen er det ikke fordi, jeg ønsker at være rynkefri, jeg er trods alt 47 år og skal have nogle rynker, men bare for at minimere dem lidt.

Derudover fik jeg en Skinbooster-behandling à to omgange på kinderne og lidt ved ved hagen, hvor jeg havde nogle dybe spændingsrynker i siderne. Skinbooster er den mindste og mest flydende form for Restylane, som sprøjtes ind i huden for at give den et boost. Behandlingen giver både mere glød til huden, så den generelt ser friskere ud, og så udglatter den linjerne, som specielt kan ses på billederne nedenfor. Men bemærk også lige, at mine øjenlåg på billedet til venstre er meget tungere og ligger mere ind over øjnene. Det er ret vildt! ????

Silke Grane, N'age, bryn, botox, restylane, Skinbooster,

Ved hagen, særligt i siderne, er det nok mest tydeligt, at de dybe rynker er blevet blødere og mindre dybe. Jeg er vild med, at jeg stadigvæk har mine egne træk og med det helt igennem naturlige look.

Silke Grane, N'age, bryn, botox, restylane, Skinbooster,

Jeg synes jo faktisk, at jeg ligner mig selv – bare friskere.

Silke Grane, N'age, bryn, botox, restylane, Skinbooster,

Botulinum toxin holder i 3-6 måneder, mens Skinboosteren holder i et års tid. Men husk nu, at selvom jeg har fået lavet disse behandlinger, så plejer jeg selvfølgelig stadigvæk min hud med gode produkter. For hvad nytter det at få løftet bryn og udglattet de små linjer, hvis huden ikke er velholdt ellers. ????

Til sidst lidt praktisk info på priserne og behandlingerne:

Skinboosterkur à 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum koster 8.800 kr.

Botulinum toxin koster fra 2300 kr (det er prisen for bekymringsrynke, pande eller øjne). Et brynløft koster faktisk kun 900 kr, men N’AGE oplyser, at det er meget sjældent, at man kun vil få lavet dette.

Tak til vores mange glade kunder

5
7 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
8 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela