Guide: Kom aknear til livs én gang for alle

Guide: Kom aknear til livs én gang for alle

Det er en vanskelig opgave at komme af med akne. Når det så endelig lykkes, ønsker man bare, at huden er ren og fin igen. Men desværre efterlader akne som oftest aknear, og det er en frustrerende eftervirkning, når man nu endelig er sluppet af med det.

Hos N’AGE er vi eksperter i klinisk hudpleje og arreducerende behandlinger. I dette blogindlæg vil vi derfor dele, hvordan du med kosmetiske behandlinger og klinisk hudpleje kan komme dine aknear til livs – for good!

BEHANDLINGER MOD AKNEAR

Vores arreducerende behandlinger består af Fraxel, CO2-laser, Restylane Skinbooster og TCA-peeling. Den behandling, der passer bedst til din hud, er afhængig af, hvor mange og hvor dybe arrene er. Derfor er det vigtigt, at du starter med en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejerske. Den er gratis og uforpligtende som en del af vores service.

Aknear kosmetiske behandlinger

FRAXEL

Den absolut mest anvendte behandling til reducering af ar er Fraxel-laser. Fraxel er en revolutionerende laserbehandling, der effektivt og nænsomt reducerer ar uden langvarig downtime. Ved hjælp af et præcist mønster af laserstråler laves kontrollerede skader i huden, som straks går i gang med at reparere skaderne. Huden aktiveres derved selv til at regenerere. På den måde bliver hudens struktur både mere forfinet og spændstig.

FRAKTIONERET CO2-LASER

Fraktioneret CO2-laserbehandling fjerner effektivt dybe aknear og udføres udelukkende af hudlæger hos N’AGE. En behandling med fraktioneret CO2-laser er til hud med dybe aknear, da laseren effektivt formindsker ujævnheder i hudstrukturen. Ved en fraktioneret CO2-laserbehandling sker en mild forbrænding af huden, som får huden til at danne nye kollagene fibre. Det giver simpelthen en mere jævn og ensartet hud.

Vær opmærksom på, at du inden en CO2-laserbehandling også skal konsulteres med en af vores hudlæger, og at der er en længere downtime!

SKINBOOSTER

Restylane Skinbooster er god til de atrofiske aknear (fordybninger), da den kan fylde huller i huden ud og give en mere ensartet hudstruktur. Skinbooster er derfor en helt fantastisk behandling, som øjeblikkeligt giver huden fylde og glød. Skinbooster-behandlingen er en injektionsbehandling, der består af 2 procent hyaluronsyre, som er hudens egen naturlige fugtbinder, og 98 procent vand.

TCA-PEELING

Vores TCA-peeling hjælper effektivt med synligt at reducere aknear ved at give en kemisk eksfoliering i det yderste hudlag, så huden stimuleres til at danne nye, friske hudceller. TCA-peelingen modvirker også forstørrede porer, og på den måde kan den også virke forebyggende mod nye akneudbrud. Bemærk, at du skal til konsultation ved en af vores hudlæger inden behandlingen.

KLINISK HUDPLEJE

Du kan selv gøre en hel del for at reducere aknear eller vedligeholde resultatet fra din arreducerende behandling. Her har vi samlet et stærkt hold af kliniske hudplejeprodukter fra vores webshop, der alle bidrager til en mere jævn hudstruktur.

RETINOL

Retinol er en af de helt store spillere, når vi taler om hudpleje, der reducerer aknear. Faktisk er der kun få problemområder, som retinol ikke hjælper mod! Så hvis du ikke allerede anvender retinol i din hudpleje, bør du i hvert fald begynde at overveje at gøre det. Retinol er en type vitamin A, der meget effektivt stimulerer huden til at forny sig selv. Dette kan både reducere aldringstegn, forstørrede porer, ujævn pigmentering og ar!

Vi hos N’AGE anbefaler vi, at du starter med Retinol 0.3 fra SkinCeuticals, hvis du ikke har prøvet retinol før. Gennem opbygning af tolerance over længere tid vænner huden sig til ingrediensen, og her kan Retinol 0.5 tages i brug og derefter den stærkeste koncentration Retinol 1.0.

DERMAROLLER

En Dermaroller aktiverer med sine små, patenterede nåle huden til at forny og reparere sig selv ved at lave bittesmå skader i den. Det er faktisk klinisk dokumenteret, at en Dermaroller viser synlig forbedring af hudens struktur – og så øger den hudens optagelsesparathed med op til 200 gange. Det vil sige, at din øvrige hudpleje simpelthen lige stiger et gevaldigt niveau i effektivitet, hvis du også bruger en Dermaroller!

GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT

Glycolic 10 Renew Overnight er en natcreme med 10 procent glykolsyre. Glykolsyre er en meget potent, cellefornyende AHA-syre, og cremen er derfor oplagt til at reducere aknear. Cremen er både reparerende og udglattende, mens den blidt eksfolierer huden for døde hudceller og overskydende olie. Og så stimulerer den kollagendannelsen! Herudover indeholder cremen også olier fra jojoba og solsikkefrø, der giver fugt og pleje.

RETEXTURING ACTIVATOR

Retexturing Activator er et patenteret, oliefri serum, der både eksfolierer og forfiner hudstrukturen. Serummet indeholder også 20 procent glykolsyre, der meget effektivt trænger dybere ned i huden og stimulerer kollagendannelsen. Herudover indeholder serummet hyaluronsyre og kombucha, som plejer og blødgør huden.

Tak til vores mange glade kunder

5
22 timer siden
Nage Frederiksberg
Nage Frederiksberg er bare så god! Jeg fik en restylanebehandling ved Astrid, som var super...
Freja
5
14. nov 2021
Botox, Restylane, mm
Jeg er en fast kunde hos N'age og her især vil jeg rose Anne Neergaard,...
Consumer
5
10. nov 2021
Trygt sted at gå hen- samt få sparring og behandling.
Jeg har fået lavet laser behandling under mine øjne, og efter d 3. Behandling kan...
Lizette-Matricha Ranild
5
10. nov 2021
Filler behandling
Mit første indtryk af N'AGE ved Kongens Nytorv var meget positivt fra starten. Man mærker...
Mette
5
04. nov 2021
Så skete det igen!!!
Så skete det igen!!! Efter mange års kemoterapi, ligner jeg mildest talt,et meget gammelt Gråsteneræble!...
Line Palmer Lund
5
01. nov 2021
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse ...
Amalie
5
30. okt 2021
Ved hvert besøg kan man altid regne med…
Ved hvert besøg kan man altid regne med jordnært professionel behandling og rådgivning, der er...
Tina
5
28. okt 2021
Rart sted at komme
Jeg var inde til min 1. behandling for at få fjernet mine karspræninger på næse...
Pernille Nielsen
5
27. okt 2021
Det er altid en udsøgt fornøjelse at…
Det er altid en udsøgt fornøjelse at træde ind til N'AGE. Alle medarbejderne er så...
Maria A
5
27. okt 2021
Imødekommende personale
Imødekommende personale, og med indlevelse i ens problematik. ...
Sanne