Guide: Sådan kommer du af med dine mørke rande

Guide: Sådan kommer du af med dine mørke rande

Mørke rande er et af de mindre charmerende aldringstegn. Faktisk er det et af de områder, vi behandler oftest – det giver dig nemlig et synligt friskere udseende at komme dem til livs. Så hvis du er træt af at se træt ud, kan du læse med i dagens blogindlæg. Her guider vi dig igennem, hvordan de let kan behandles hos N’AGE, og hvordan du med klinisk hudpleje selv kan forebygge mørke rande.

Overvejer du at få behandlet dine mørke rande? Så er første skridt at booke en gratis konsultation hos os!

Sådan behandler vi mørke rande

Som udgangspunkt behandler vi mørke rande med filler eller Sunekos. For at finde ud af, hvilken af de to der passer bedst til dig, skal du tale med en af vores kosmetiske sygeplejersker til en indledende konsultation.

Teosyal filler

Teosyal er en type filler, der er særligt udviklet til at reducere mørke rande under øjnene. Den består af en unik kombination af både stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre. Det betyder, at Teosyal er mere flydende end Restylane, så det virker mere udglattende i den fine hud under øjnene, mens det dog stadig giver fylde.

En behandling med Teosyal er en injektion under øjnene, så huden der får mere fylde og altså løftes op på niveau med resten af ansigtet. På den måde fjernes den fordybningen i huden og dermed den mørke skygge, der skaber et mere træt udseende.

Sunekos

Sunekos er også en injektionsbehandling, der består af en patenteret sammensætning af hyaluronsyre og aminosyrer. De to ingredienser stimulerer i samspil huden til at regenerere og reparere sig selv. På den måde bliver huden sat i gang med at danne nyt kollagen og elastin, der både gør huden omkring øjnene mere modstandsdygtig og spændstig. På den måde kan man sige, at Sunekos stimulerer hudens egne processer.

Mørke rande

Klinisk hudpleje forebygger

Man skal ikke kimse af klinisk hudpleje formuleret til øjenområdet. Huden om øjnene er tyndere og mere skrøbelig en resten af huden i ansigtet. Derfor trænger den til specifikt formuleret pleje, der forebygger forekomsten af aldringstegn og mørke rande. Her har vi udvalgt nogle af de mest effektive kliniske hudplejeprodukter til øjenpleje:

Eye Brightening Crème

Denne avancerede anti-age-øjencreme fra ZO Skin Health indeholder både retinol, ZPRO-komplex og koffein, som målrettet arbejder for at reducere aldringstegn, mørke rande og hævelser omkring øjnene.

A.G.E. Eye Complex

A.G.E. Eye Complex fra SkinCeuticals er en silkeblød øjencreme, der aktivt modvirker, at de kollagene fibre bliver nedbrudt. Øjencremen indeholder en potent kombination af Proxylane, blåbærekstrakt og peptider, der alle er med til at styrke huden om øjnene. Derudover tilfører øjencremen en optisk lysning af øjenområdet, der minimerer synligheden af mørke rande.

Eye Complex

Dette øjenkompleks fra iS Clinical kombinerer antioxidanter og vitaminer for at reducere udseendet af mørke rande og fine linjer ved øjnene. Komplekset giver næring til huden og beroliger, mens det også opstrammer og lysner.

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela