Guide: Sådan kommer du af med dine mørke rande

Guide: Sådan kommer du af med dine mørke rande

Mørke rande er et af de mindre charmerende aldringstegn. Faktisk er det et af de områder, vi behandler oftest – det giver dig nemlig et synligt friskere udseende at komme dem til livs. Så hvis du er træt af at se træt ud, kan du læse med i dagens blogindlæg. Her guider vi dig igennem, hvordan de let kan behandles hos N’AGE, og hvordan du med klinisk hudpleje selv kan forebygge mørke rande.

Overvejer du at få behandlet dine mørke rande? Så er første skridt at booke en gratis konsultation hos os!

Sådan behandler vi mørke rande

Som udgangspunkt behandler vi mørke rande med filler eller Sunekos. For at finde ud af, hvilken af de to der passer bedst til dig, skal du tale med en af vores kosmetiske sygeplejersker til en indledende konsultation.

Teosyal filler

Teosyal er en type filler, der er særligt udviklet til at reducere mørke rande under øjnene. Den består af en unik kombination af både stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre. Det betyder, at Teosyal er mere flydende end Restylane, så det virker mere udglattende i den fine hud under øjnene, mens det dog stadig giver fylde.

En behandling med Teosyal er en injektion under øjnene, så huden der får mere fylde og altså løftes op på niveau med resten af ansigtet. På den måde fjernes den fordybningen i huden og dermed den mørke skygge, der skaber et mere træt udseende.

Sunekos

Sunekos er også en injektionsbehandling, der består af en patenteret sammensætning af hyaluronsyre og aminosyrer. De to ingredienser stimulerer i samspil huden til at regenerere og reparere sig selv. På den måde bliver huden sat i gang med at danne nyt kollagen og elastin, der både gør huden omkring øjnene mere modstandsdygtig og spændstig. På den måde kan man sige, at Sunekos stimulerer hudens egne processer.

Mørke rande

Klinisk hudpleje forebygger

Man skal ikke kimse af klinisk hudpleje formuleret til øjenområdet. Huden om øjnene er tyndere og mere skrøbelig en resten af huden i ansigtet. Derfor trænger den til specifikt formuleret pleje, der forebygger forekomsten af aldringstegn og mørke rande. Her har vi udvalgt nogle af de mest effektive kliniske hudplejeprodukter til øjenpleje:

Eye Brightening Crème

Denne avancerede anti-age-øjencreme fra ZO Skin Health indeholder både retinol, ZPRO-komplex og koffein, som målrettet arbejder for at reducere aldringstegn, mørke rande og hævelser omkring øjnene.

A.G.E. Eye Complex

A.G.E. Eye Complex fra SkinCeuticals er en silkeblød øjencreme, der aktivt modvirker, at de kollagene fibre bliver nedbrudt. Øjencremen indeholder en potent kombination af Proxylane, blåbærekstrakt og peptider, der alle er med til at styrke huden om øjnene. Derudover tilfører øjencremen en optisk lysning af øjenområdet, der minimerer synligheden af mørke rande.

Eye Complex

Dette øjenkompleks fra iS Clinical kombinerer antioxidanter og vitaminer for at reducere udseendet af mørke rande og fine linjer ved øjnene. Komplekset giver næring til huden og beroliger, mens det også opstrammer og lysner.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja