Har du husket at spise chokolade i dag? Annelies 4 råd til sund hud

Jeg hedder Annelie Tavassoli, og jeg er kosmetiske sygeplejerske hos N’AGE. Jeg har mange års erfaring indenfor branchen og har en stor viden og interesse for kroppens indre og ydre balance. I sær hvordan denne balance påvirker hudens tilstand og struktur. Huden afslører meget mere, end vi aner, og det er vigtigt, at vi plejer den ligeså godt indefra, som vi gør udefra.

Huden er kroppens største organ, og den fortæller os om alt fra hormonforstyrrelser og skader på indre organer til usund kost og mangel på søvn.

Huden er også det største sanseorgan, og hudkontakt i form at let berøring frigiver hormonet Oxytocin, som beroliger og sænker stresshormoner i kroppen.

Det er derfor ikke så underligt, at interessen for sund og frisk hud er stor – faktisk større end nogensinde.

Vi er konstant på udkig efter skønhedstips og nye trends, som kan beskytte vores overflade, bremse hudens aldring og genskabe den ungdommelige friskhed og elasticitet.

Og ja, heldigvis er der meget, vi kan gøre for både at reparere huden, men også for at forebygge hudens aldringsproces. Når man ikke selv arbejder i branchen, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i cremer og behandlinger – det forstår jeg godt!

Derfor får du i dette blogindlæg mine 4 tips til, hvordan du kan bremse hudens aldring – alle tips er videnskabeligt beviste og lige til at gå til.

1. Verdens bedste anti-age creme

Nu tænker du måske straks, at jeg vil give dig navnet på en eksklusiv creme, som koster tusindevis af kroner. Det er slet ikke tilfældet. Det er nemlig så enkelt som en god solcreme!

80 % af hudens aldring skyldes faktisk solens UV stråler!

At beskytte huden imod disse stråler er den absolut bedste gave, du kan give dig selv!

Når du vælger din solcreme, er det vigtigt, at den passer til netop din hudtype. Det er også en god idé at vælge et serum og en dagcreme med antioxidanter, som forstærker solcremens beskyttende effekt.

Min absolutte personlige favorit er SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense med SPF 50. Cremen har en svag tint og giver dig en perfekt finish oven på din dagcreme.

Kom gerne forbi din n’age klinik og prøv den. Jeg er sikker på, at du vil elske den lige så højt som jeg!

2. Den mest aktive anti-age ingrediens

A-vitamin (Retinoider) har en fantastisk hudforyngende effekt. Retinoider stimulerer Fibroblasterne som danner Collagen og Elastin, og som udjævner pigmenteringer. Det er også videnskabeligt bevist, at Vitamin A forbedrer solskader, linjer, rynker og Acne.

Rynker og solskader ser vi i alle afskygninger hos N’AGE. Vi har derfor et stort udbud af behandlinger, som passer til forskellige hud- og skadestyper.

Kemiske peelings er fantastiske, hvis man ønsker en generel opfriskning af huden. Har du pigmentfejl skal du vælge en Salicyl peeling eller en IPL lysbehandling.

Til de mimiske rynker i det øvre ansigt er Botox/Azzalure den absolut bedste behandling, mens Restylane er rigtig godt til fine linjer, rynker og dybere furer.

Har du større solskader, rynker, linjer, ar eller pigmentfejl, er Fraktioneret co2 laser den mest effektive behandling for din hud.

Synes du, at det er lidt svært at finde rundt i? Bare rolig. Mine kollegaer og jeg har mange års erfaring, og vi hjælper dig altid med at finde den helt rigtige løsning til en gratis konsultation.

3. Stil det biologiske ur 10 år tilbage

Man siger “the best things in life are for free”. Jeg tror ikke, at det var mit næste punkt, man havde i tankerne, da man fandt på det udtryk, men det har faktisk en vigtig betydning i denne sammenhæng.

Videnskabelige studier viser, at 3 timers træning om ugen bremser aldring og spoler din biologiske alder 10 år tilbage! Det hele skyldes naturlige væksthormoner – og så er det helt gratis!

Hormonerne udskilles de første 3 – 4 timer af din dybe søvn, hvis du har dyrket motion i dagslys, styrketrænet eller dyrket intensivt løb. Hormonerne reparer hudens celler, giver dig en tykkere og mere spændstig hud og mindsker skadelig inflammation. Jo bedre du sover, og jo større muskelmasse du har, desto mere hormon udskiller kroppen.

Man skal selvfølgelig aldrig overdrive hverken træning eller søvn, men med moderate mængder kan man opnå utrolige resultater på både krop og hud.

4. Spis dig smuk og glad

Vidste du, at du faktisk kan spise dig til naturlig solbeskyttelse? Ja, den er god nok! Ved at spise opvarmede tomater hver dag danner din hud Lycopen, som har en naturlig evne til at beskytte huden imod UV stråler.

En kost rig på Antioxidanter, som du får igennem grøntsager og frugt, bremser de skadelige inflammatoriske processer i kroppen, som opstår i forbindelse med fx stress, forurening og usund livsstil.

Har du, ligesom jeg, et ”weak spot” for chokolade, så er dette tip lige noget for dig!
Mørk chokolade (min. 70 %) er den absolut bedste beskyttelse imod frie ilt radikaler. 1-2 stykker om dagen vil glæde både dig og din hud. Win win!

Proteiner er ikke bare hype! Proteiner fra bl.a. fisk, æg, kalkun, sojabønner og mandler er kroppens byggesten. Collagen og Elastin er faktisk proteiner, så det giver rigtig god mening at spise rigelig med proteiner af god kvalitet for at opnå en bedre hudstruktur. Dine kostvaner har rigtig stor betydning for hele kroppen og ikke mindst huden. Hvis du synes, at det kan være svært at finde hoved og hale i et marked fuld af proteinprodukter og kosttilskud, så er mit bedste råd til dig at prøve Super Elixir, som jeg selv bruger.

Dette kosttilskud indeholder proteiner, vitaminer og mineraler samt sporstoffer, som hjælper fordøjelsessystemet, det hormonelle system, hår, hud og negle, kredsløbet og nervesystemet.

Navnet Super Elixir er slet ikke tilfældigt, for det er lidt af en trylledrik.

Du kan købe det på nage.dk og i N’AGEs klinikker.

Ved at følge disse 4 små råd i din dagligdag, vil du opleve en mere ungdommelig, frisk og spændstig hudstruktur. Naturligvis kan man gøre rigtig meget med cremer og behandlinger hos n’age, men det er altid et rigtig godt udgangspunkt at starte indefra, og du vil hurtigt kunne mærke en forskel.

I min optik handler det bare om at tage det bedste fra to verdener.

God fornøjelse, og vi ses i klinikken.

Du kan booke en tid hos N’AGE her

Tak til vores mange glade kunder

5
23 timer siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias