Hold nu kæft, jeg er træt af at der hele tiden skal råbes SNYD!

Dagens gæsteblogger er Karina von d’Ahé, hun er vores helt egen PR ansvarlige for n’ages klinikker landet over, desuden blogger hun også sin egen blog Ohyes

Fornylig spiste jeg en middag på Café Victor, to borde længere henne sidder smuk kendt kvinde, da hun forlader restauranten begynder mit nabobord med to veninder et sted i 40’erne at kommentere. Var det ikke XX (navnet på kendt kvinde)? Jo, det var, hold op hvor ser hun godt ud…! Er hun ikke langt over 50?! Anden veninde; Jo. Men hun bliver da også fikset!! Nå ja okay, så er det jo klart og så talte de ellers livligt videre de næste 5 minutter om ”at så kunne alle jo” og havde det også liiiiige set lidt unaturligt ud, for sådan ser ingen da ud i den alder osv. og til sidst i samtalen var hun faktisk slet ikke så fantastisk længere, hun blev totalt jordet, hun benyttede sig jo af ”snyd”.

Et par år tidligere var jeg i studiet hos TV2 Film og kommentere på skønhedsrutiner i forbindelse med Oscar uddelingen, jeg talte om hår og make-up, tendenser og hvad jeg kunne forestille mig de havde gjort op til den store dag, hvor det forventes at stjernerne ser helt fantastiske ud. Vi kom selvfølgelig også ind på non-kirurgiske behandlinger, for dem kunne jeg forestille mig der har været en del af. Hvor længe inden skal man gøre det osv. Så toner dejlige Glenn Close frem og én i studiet siger; Hun får i hvertfald ikke gjort noget ved sit ansigt, hun er jo en RIGTIG skuespilleRINDE og det ville hun aldrig gøre!

Okay så….Glenn Close er i dag 66 år. Et fantastisk talent med en dejlig udstråling og flot film karriere bag sig efter min mening. Men at tro at hun tilfældigvis bare aldrig har haft bekymringsrynker mellem øjenbrynene eller linjer fra næsen ned til at munden er simpelthen naivt, mit bud er at hun fået dem fjernet med Restylane og/eller Botox – og hvad så?! Hun er da stadig skøn og mega dygtig.

Overalt på de sociale medier ser jeg folk der skal hånes og latterliggøres med stemplet ”Botox” for tiden. Hver eneste gang en voksen/ældre toner flot frem og nogen siger sikke et dejligt smil eller flot kjole, kommer dette emne på banen – det er også bare fordi han eller hun har snydt, puha!

Hvad sker der for den tendens?

Hvorfor har vi behov for at gøre os til dommere over andre menneskers valg?

Var det også sådan før de sociale mediers tid?

Tænk hvis det var omvendt; Gud du ser smadret og rynket ud, det er ikke så godt hva?

Smag og behag er som bekendt individuel, jeg mener dog at dem der er imod hudforyngelse og rynkereduktion er værre til at pege fingre end omvendt. Hvis du er ked af dine linjer og rynker og synes du ser ældre ud end du føler dig, så gør noget ved det. Hvis du elsker din rynker og synes de vidner om liv og erfaring, så behold dem og nyd dig selv.

Jeg benytter mig af alverdens ting selv. Jeg farver mit hår, fordi jeg synes jeg er pænere med lyst hår end leverpostejsfarvet, jeg smører mig ind i selvbruner når jeg er blegnet, får gelénegle fra tid til anden, plukker mine øjenbryn, går med shape-wear under festkjolen osv. Jeg benytter mig ikke af Botox, da behovet ikke er der endnu, men er glad bruger af Restylane og Thermage.

For mig er det som at tage betrækket af min sofa og få det renset, købe en omgang Dylon for at ”spiffe” et par gamle jeans op i en frisk farve –alt sammen så tingene holder sig så pænt som muligt, så længe som muligt. Snyd, snyd og atter snyd. Now shoot me!

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic