Hold nu kæft, jeg er træt af at der hele tiden skal råbes SNYD!

Dagens gæsteblogger er Karina von d’Ahé, hun er vores helt egen PR ansvarlige for n’ages klinikker landet over, desuden blogger hun også sin egen blog Ohyes

Fornylig spiste jeg en middag på Café Victor, to borde længere henne sidder smuk kendt kvinde, da hun forlader restauranten begynder mit nabobord med to veninder et sted i 40’erne at kommentere. Var det ikke XX (navnet på kendt kvinde)? Jo, det var, hold op hvor ser hun godt ud…! Er hun ikke langt over 50?! Anden veninde; Jo. Men hun bliver da også fikset!! Nå ja okay, så er det jo klart og så talte de ellers livligt videre de næste 5 minutter om ”at så kunne alle jo” og havde det også liiiiige set lidt unaturligt ud, for sådan ser ingen da ud i den alder osv. og til sidst i samtalen var hun faktisk slet ikke så fantastisk længere, hun blev totalt jordet, hun benyttede sig jo af ”snyd”.

Et par år tidligere var jeg i studiet hos TV2 Film og kommentere på skønhedsrutiner i forbindelse med Oscar uddelingen, jeg talte om hår og make-up, tendenser og hvad jeg kunne forestille mig de havde gjort op til den store dag, hvor det forventes at stjernerne ser helt fantastiske ud. Vi kom selvfølgelig også ind på non-kirurgiske behandlinger, for dem kunne jeg forestille mig der har været en del af. Hvor længe inden skal man gøre det osv. Så toner dejlige Glenn Close frem og én i studiet siger; Hun får i hvertfald ikke gjort noget ved sit ansigt, hun er jo en RIGTIG skuespilleRINDE og det ville hun aldrig gøre!

Okay så….Glenn Close er i dag 66 år. Et fantastisk talent med en dejlig udstråling og flot film karriere bag sig efter min mening. Men at tro at hun tilfældigvis bare aldrig har haft bekymringsrynker mellem øjenbrynene eller linjer fra næsen ned til at munden er simpelthen naivt, mit bud er at hun fået dem fjernet med Restylane og/eller Botox – og hvad så?! Hun er da stadig skøn og mega dygtig.

Overalt på de sociale medier ser jeg folk der skal hånes og latterliggøres med stemplet ”Botox” for tiden. Hver eneste gang en voksen/ældre toner flot frem og nogen siger sikke et dejligt smil eller flot kjole, kommer dette emne på banen – det er også bare fordi han eller hun har snydt, puha!

Hvad sker der for den tendens?

Hvorfor har vi behov for at gøre os til dommere over andre menneskers valg?

Var det også sådan før de sociale mediers tid?

Tænk hvis det var omvendt; Gud du ser smadret og rynket ud, det er ikke så godt hva?

Smag og behag er som bekendt individuel, jeg mener dog at dem der er imod hudforyngelse og rynkereduktion er værre til at pege fingre end omvendt. Hvis du er ked af dine linjer og rynker og synes du ser ældre ud end du føler dig, så gør noget ved det. Hvis du elsker din rynker og synes de vidner om liv og erfaring, så behold dem og nyd dig selv.

Jeg benytter mig af alverdens ting selv. Jeg farver mit hår, fordi jeg synes jeg er pænere med lyst hår end leverpostejsfarvet, jeg smører mig ind i selvbruner når jeg er blegnet, får gelénegle fra tid til anden, plukker mine øjenbryn, går med shape-wear under festkjolen osv. Jeg benytter mig ikke af Botox, da behovet ikke er der endnu, men er glad bruger af Restylane og Thermage.

For mig er det som at tage betrækket af min sofa og få det renset, købe en omgang Dylon for at ”spiffe” et par gamle jeans op i en frisk farve –alt sammen så tingene holder sig så pænt som muligt, så længe som muligt. Snyd, snyd og atter snyd. Now shoot me!

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
6 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela