Mette Bloch: Ja, gu “snyder” jeg…!

Gæsteblogger Mette Bloch, foredragsholder og tidligere OL-vinder i roning.

Der vil altid være debat om skønhedsidealer. Hvad er ok og hvad er ikke? Er det i orden at få strammet op, få større bryster, få fedtsuget, få rettet rynker ud eller få Botox? – og hvem bestemmer i så fald?

Jeg er ind imellem blevet mødt med attituden: ”du snyder!” – eller: ”Sådan en naturlig pige som dig…. Får du lavet skønhedsbehandlinger??” – begge dele sagt med en blanding af hvad jeg kun kan tolke som foragt og misundelse.

Så lad mig gøre det helt klart og let for dig… JA! – det har jeg! – Jeg har fået Restylane så jeg ikke behøver tvinge mig selv til at sove på ryggen (for at undgå soverynker i ansigtet) – jeg sover nemlig hamrende dårligt når jeg ligger på ryggen – og dårlig søvn gør jo heller ikke ret meget godt for hverken krop eller sind.

Jeg har også fået Ulthera og Thermage hos n’age – begge behandlinger der arbejder i dybden og strammer op der hvor hverken cremer udefra eller motion kan nå… Når jeg så bliver mødt med ordet ”snyd” – så undres jeg… Jeg skal beskrive en faktisk og oplevet situation for dig.

Jeg sad på en café med en veninde, lad os kalde hende Bitten, da en 3. Veninde, hende kalder vi Carla, som vi ikke havde set længe kom hen til vores bord.

Vi inviterede Carla til at sidde ned, og aldrig havde hun sat sig før hun så på mig og sagde ”Guuuud!!! Hvor ser du godt ud!!! – du ser ikke en dag ældre ud end da jeg sidst så dig for…hvad er det? – 7 år siden???” Jeg nåede ikke at svare før Bitten udbrød: ”…hun har også snydt!”… Se lige her kunne jeg havde valgt mange måder at reagere på. Jeg valgte at ignorere det og give Carla et kompliment tilbage, og dermed tie Bittens kommentar ihjel. Men lad os nu lige se på situationen. Bitten sad på cafeen iført nylonstrømper, barberede ben indenunder, høje hæle, en ”stram-op-buks” (det har hun fortalt mig at hun bruger), farvet hår, (lettere touperet), foundation, mascara, læbestift, kindrødt, øjenskygge, plukkede bryn, spray-tan og push-up bh – og så siger hun at jeg snyder?

Måske det var en god idé at lade være med at blande sig så meget i hvad andre gør, for at føle sig godt tilpas med hvem de er. For mig handler det om at kunne kende mig selv når jeg ser mig i spejlet. Jeg skal ikke ligne en på 18, overhovedet ikke, men jeg vil heller ikke se ældre ud end jeg er. Så længe jeg er glad og har det godt, så må det være i orden. Så alle dem der har holdninger til andres valg når det kommer til skønhed, grib lige i egen barm først – push up eller ej.

Kærlig hilsen Mette.

Hvad tænker du? Har du oplevet noget lignende?

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette