Mette Bloch: Ja, gu “snyder” jeg…!

Gæsteblogger Mette Bloch, foredragsholder og tidligere OL-vinder i roning.

Der vil altid være debat om skønhedsidealer. Hvad er ok og hvad er ikke? Er det i orden at få strammet op, få større bryster, få fedtsuget, få rettet rynker ud eller få Botox? – og hvem bestemmer i så fald?

Jeg er ind imellem blevet mødt med attituden: ”du snyder!” – eller: ”Sådan en naturlig pige som dig…. Får du lavet skønhedsbehandlinger??” – begge dele sagt med en blanding af hvad jeg kun kan tolke som foragt og misundelse.

Så lad mig gøre det helt klart og let for dig… JA! – det har jeg! – Jeg har fået Restylane så jeg ikke behøver tvinge mig selv til at sove på ryggen (for at undgå soverynker i ansigtet) – jeg sover nemlig hamrende dårligt når jeg ligger på ryggen – og dårlig søvn gør jo heller ikke ret meget godt for hverken krop eller sind.

Jeg har også fået Ulthera og Thermage hos n’age – begge behandlinger der arbejder i dybden og strammer op der hvor hverken cremer udefra eller motion kan nå… Når jeg så bliver mødt med ordet ”snyd” – så undres jeg… Jeg skal beskrive en faktisk og oplevet situation for dig.

Jeg sad på en café med en veninde, lad os kalde hende Bitten, da en 3. Veninde, hende kalder vi Carla, som vi ikke havde set længe kom hen til vores bord.

Vi inviterede Carla til at sidde ned, og aldrig havde hun sat sig før hun så på mig og sagde ”Guuuud!!! Hvor ser du godt ud!!! – du ser ikke en dag ældre ud end da jeg sidst så dig for…hvad er det? – 7 år siden???” Jeg nåede ikke at svare før Bitten udbrød: ”…hun har også snydt!”… Se lige her kunne jeg havde valgt mange måder at reagere på. Jeg valgte at ignorere det og give Carla et kompliment tilbage, og dermed tie Bittens kommentar ihjel. Men lad os nu lige se på situationen. Bitten sad på cafeen iført nylonstrømper, barberede ben indenunder, høje hæle, en ”stram-op-buks” (det har hun fortalt mig at hun bruger), farvet hår, (lettere touperet), foundation, mascara, læbestift, kindrødt, øjenskygge, plukkede bryn, spray-tan og push-up bh – og så siger hun at jeg snyder?

Måske det var en god idé at lade være med at blande sig så meget i hvad andre gør, for at føle sig godt tilpas med hvem de er. For mig handler det om at kunne kende mig selv når jeg ser mig i spejlet. Jeg skal ikke ligne en på 18, overhovedet ikke, men jeg vil heller ikke se ældre ud end jeg er. Så længe jeg er glad og har det godt, så må det være i orden. Så alle dem der har holdninger til andres valg når det kommer til skønhed, grib lige i egen barm først – push up eller ej.

Kærlig hilsen Mette.

Hvad tænker du? Har du oplevet noget lignende?

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
18 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
19 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen