“Jeg gider da ikke ligne en gammel dame!”

Kommunikationsrådgiver, debattør og foredragsholder, Anna Thygesens, sociale liv peaker i december, og derfor gav hun sin hud lidt ekstra hjælp til at blive klar til den travle måned.

“For mig og mit måske lidt forstørrede sociale gen er december den absolut bedste måned på året. Jeg elsker, hvordan vi bygger op til juleaften med alle de traditioner, det indebærer. Mit sociale liv peaker, og hele måneden stormer jeg rundt til alle mulige julearrangementer, både professionelle og private,” lyder det begejstret fra Anna.

“Man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen fordeler sig under rynkerne!”

”Her op til jul har jeg fået N’AGES helt nye Profhilo-behandling, der forynger og booster hudens kollagene fibre. Jeg følger egentlig ikke med i, hvad der sker af nyheder inden for området, og jeg går ikke specielt meget op i hverken makeup eller skønhedsbehandlinger – men jeg gider da ikke ligne en gammel dame!” siger Anna, der også tidligere har fået både Restylane og Botulinum Toxin hos N’AGE.

“Profhilo-behandlingerne er en nem omgang, og det gør ikke ondt, men man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen selv fordeler sig i hudlommerne under rynkerne! En måned senere fik jeg en omgang mere, og allerede efter et par dage var resultatet rigtig fint,”

“Mine rynker er glattet flot ud, og den kreppede hud er faktisk forsvundet”

”Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet. Mine rynker i den nederste del af ansigtet er glattet flot ud, og den kreppede hud, som jeg havde på hals og underarmene, er faktisk forsvundet. Selvom jeg ikke har ambitioner om at ligne en på 32, så kan jeg ikke forstå, hvorfor man ikke skulle fikse de små ting, der generer en i hverdagen. Mine behandlinger hos N’AGE er lige så naturlige for mig som at gå til frisør, massør eller at træne. Tidligere på efteråret fik jeg også reduceret kragetæerne ved øjnene med Botulinum Toxin, fordi jeg simpelthen var så træt af alle sprækkerne ved øjnene og makeuppen, der nærmest sad i kager på grund af rynkerne,”

”Jeg vil helt klart anbefale Profhilo hos N’AGE til alle, der er trætte af rynkerne og synes, at huden godt kunne trænge til at blive strammet lidt op. N’AGE har styr på både sikkerhed og æstetik – de ved, hvad de gør, og de laver noget pænt, der passer til min alder. Jeg skal helt klart have en omgang Profhilo mere sidst i 2019.”

To Profhilo-behandlinger af ét område koster 7.500 kr., mens et dobbeltbehandlingsforløb á to behandlinger, af f.eks. begge arme, koster 13.500 kr.

Klik her for at booke din tid gratis og uforpligtende konsultation nu >>

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias