“Jeg gider da ikke ligne en gammel dame!”

Kommunikationsrådgiver, debattør og foredragsholder, Anna Thygesens, sociale liv peaker i december, og derfor gav hun sin hud lidt ekstra hjælp til at blive klar til den travle måned.

“For mig og mit måske lidt forstørrede sociale gen er december den absolut bedste måned på året. Jeg elsker, hvordan vi bygger op til juleaften med alle de traditioner, det indebærer. Mit sociale liv peaker, og hele måneden stormer jeg rundt til alle mulige julearrangementer, både professionelle og private,” lyder det begejstret fra Anna.

“Man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen fordeler sig under rynkerne!”

”Her op til jul har jeg fået N’AGES helt nye Profhilo-behandling, der forynger og booster hudens kollagene fibre. Jeg følger egentlig ikke med i, hvad der sker af nyheder inden for området, og jeg går ikke specielt meget op i hverken makeup eller skønhedsbehandlinger – men jeg gider da ikke ligne en gammel dame!” siger Anna, der også tidligere har fået både Restylane og Botulinum Toxin hos N’AGE.

“Profhilo-behandlingerne er en nem omgang, og det gør ikke ondt, men man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen selv fordeler sig i hudlommerne under rynkerne! En måned senere fik jeg en omgang mere, og allerede efter et par dage var resultatet rigtig fint,”

“Mine rynker er glattet flot ud, og den kreppede hud er faktisk forsvundet”

”Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet. Mine rynker i den nederste del af ansigtet er glattet flot ud, og den kreppede hud, som jeg havde på hals og underarmene, er faktisk forsvundet. Selvom jeg ikke har ambitioner om at ligne en på 32, så kan jeg ikke forstå, hvorfor man ikke skulle fikse de små ting, der generer en i hverdagen. Mine behandlinger hos N’AGE er lige så naturlige for mig som at gå til frisør, massør eller at træne. Tidligere på efteråret fik jeg også reduceret kragetæerne ved øjnene med Botulinum Toxin, fordi jeg simpelthen var så træt af alle sprækkerne ved øjnene og makeuppen, der nærmest sad i kager på grund af rynkerne,”

”Jeg vil helt klart anbefale Profhilo hos N’AGE til alle, der er trætte af rynkerne og synes, at huden godt kunne trænge til at blive strammet lidt op. N’AGE har styr på både sikkerhed og æstetik – de ved, hvad de gør, og de laver noget pænt, der passer til min alder. Jeg skal helt klart have en omgang Profhilo mere sidst i 2019.”

To Profhilo-behandlinger af ét område koster 7.500 kr., mens et dobbeltbehandlingsforløb á to behandlinger, af f.eks. begge arme, koster 13.500 kr.

Klik her for at booke din tid gratis og uforpligtende konsultation nu >>

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
18 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
19 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen