“Jeg gider da ikke ligne en gammel dame!”

Kommunikationsrådgiver, debattør og foredragsholder, Anna Thygesens, sociale liv peaker i december, og derfor gav hun sin hud lidt ekstra hjælp til at blive klar til den travle måned.

“For mig og mit måske lidt forstørrede sociale gen er december den absolut bedste måned på året. Jeg elsker, hvordan vi bygger op til juleaften med alle de traditioner, det indebærer. Mit sociale liv peaker, og hele måneden stormer jeg rundt til alle mulige julearrangementer, både professionelle og private,” lyder det begejstret fra Anna.

“Man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen fordeler sig under rynkerne!”

”Her op til jul har jeg fået N’AGES helt nye Profhilo-behandling, der forynger og booster hudens kollagene fibre. Jeg følger egentlig ikke med i, hvad der sker af nyheder inden for området, og jeg går ikke specielt meget op i hverken makeup eller skønhedsbehandlinger – men jeg gider da ikke ligne en gammel dame!” siger Anna, der også tidligere har fået både Restylane og Botulinum Toxin hos N’AGE.

“Profhilo-behandlingerne er en nem omgang, og det gør ikke ondt, men man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen selv fordeler sig i hudlommerne under rynkerne! En måned senere fik jeg en omgang mere, og allerede efter et par dage var resultatet rigtig fint,”

“Mine rynker er glattet flot ud, og den kreppede hud er faktisk forsvundet”

”Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet. Mine rynker i den nederste del af ansigtet er glattet flot ud, og den kreppede hud, som jeg havde på hals og underarmene, er faktisk forsvundet. Selvom jeg ikke har ambitioner om at ligne en på 32, så kan jeg ikke forstå, hvorfor man ikke skulle fikse de små ting, der generer en i hverdagen. Mine behandlinger hos N’AGE er lige så naturlige for mig som at gå til frisør, massør eller at træne. Tidligere på efteråret fik jeg også reduceret kragetæerne ved øjnene med Botulinum Toxin, fordi jeg simpelthen var så træt af alle sprækkerne ved øjnene og makeuppen, der nærmest sad i kager på grund af rynkerne,”

”Jeg vil helt klart anbefale Profhilo hos N’AGE til alle, der er trætte af rynkerne og synes, at huden godt kunne trænge til at blive strammet lidt op. N’AGE har styr på både sikkerhed og æstetik – de ved, hvad de gør, og de laver noget pænt, der passer til min alder. Jeg skal helt klart have en omgang Profhilo mere sidst i 2019.”

To Profhilo-behandlinger af ét område koster 7.500 kr., mens et dobbeltbehandlingsforløb á to behandlinger, af f.eks. begge arme, koster 13.500 kr.

Klik her for at booke din tid gratis og uforpligtende konsultation nu >>

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF