Book tid

“Jeg gider da ikke ligne en gammel dame!”

Kommunikationsrådgiver, debattør og foredragsholder, Anna Thygesens, sociale liv peaker i december, og derfor gav hun sin hud lidt ekstra hjælp til at blive klar til den travle måned.

“For mig og mit måske lidt forstørrede sociale gen er december den absolut bedste måned på året. Jeg elsker, hvordan vi bygger op til juleaften med alle de traditioner, det indebærer. Mit sociale liv peaker, og hele måneden stormer jeg rundt til alle mulige julearrangementer, både professionelle og private,” lyder det begejstret fra Anna.

“Man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen fordeler sig under rynkerne!”

”Her op til jul har jeg fået N’AGES helt nye Profhilo-behandling, der forynger og booster hudens kollagene fibre. Jeg følger egentlig ikke med i, hvad der sker af nyheder inden for området, og jeg går ikke specielt meget op i hverken makeup eller skønhedsbehandlinger – men jeg gider da ikke ligne en gammel dame!” siger Anna, der også tidligere har fået både Restylane og Botulinum Toxin hos N’AGE.

“Profhilo-behandlingerne er en nem omgang, og det gør ikke ondt, men man kan nærmest mærke, hvordan hyaluron-gelen selv fordeler sig i hudlommerne under rynkerne! En måned senere fik jeg en omgang mere, og allerede efter et par dage var resultatet rigtig fint,”

“Mine rynker er glattet flot ud, og den kreppede hud er faktisk forsvundet”

”Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet. Mine rynker i den nederste del af ansigtet er glattet flot ud, og den kreppede hud, som jeg havde på hals og underarmene, er faktisk forsvundet. Selvom jeg ikke har ambitioner om at ligne en på 32, så kan jeg ikke forstå, hvorfor man ikke skulle fikse de små ting, der generer en i hverdagen. Mine behandlinger hos N’AGE er lige så naturlige for mig som at gå til frisør, massør eller at træne. Tidligere på efteråret fik jeg også reduceret kragetæerne ved øjnene med Botulinum Toxin, fordi jeg simpelthen var så træt af alle sprækkerne ved øjnene og makeuppen, der nærmest sad i kager på grund af rynkerne,”

”Jeg vil helt klart anbefale Profhilo hos N’AGE til alle, der er trætte af rynkerne og synes, at huden godt kunne trænge til at blive strammet lidt op. N’AGE har styr på både sikkerhed og æstetik – de ved, hvad de gør, og de laver noget pænt, der passer til min alder. Jeg skal helt klart have en omgang Profhilo mere sidst i 2019.”

To Profhilo-behandlinger af ét område koster 7.500 kr., mens et dobbeltbehandlingsforløb á to behandlinger, af f.eks. begge arme, koster 13.500 kr.

Klik her for at booke din tid gratis og uforpligtende konsultation nu >>

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen