Julie Ølgaard: “Et fuldstændigt vanvittigt resultat!”

Skuespiller og N’AGE-ambassadør Julie Ølgaards go to-behandling hos N’AGE er en behandling, der giver en utrolig smuk glød, mens den også reducerer fine linjer, karsprængninger og forstørrede porer. Det er ikke overraskende en af vores allermest populære behandlinger, der er en kombination af både Fraxel-laser og IPL, der henholdsvis forfiner hudstrukturen og ensarter hudtonen. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om Julies oplevelse med kombinationsbehandlingen!

Smuk hud uden makeup

Det er ingen hemmelighed, at Julie Ølgaard til daglig har travlt med både film, tv og mange andre spændende projekter. Derfor kan det føles som en gave at få lov til ikke at have makeup på og samtidig føle sig smuk og oplagt. Af den grund fik hun allerede til sin første konsultation hos N’AGE anbefalet kombinationen af Fraxel og IPL – og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Huden bliver bare vildt smuk og ensartet. Jeg elsker virkelig at gå uden makeup, fordi jeg bruger sindssygt meget makeup, når jeg arbejder som skuespiller – så jeg elsker, at behandlingen også får min hud til at se pæn ud uden makeup! fortæller Julie.

Fraxel-laser sætter gang i hudens fornyelsesproces ved at lave små, kontrollerede skader i huden, så den går i gang med at reparere sig selv. IPL er en multifunktionel laser, der både reducerer aldringstegn, farveforskelle, rødme og karsprængninger. Effekten af behandlingen er da også blevet bemærket af andre – både veninder og bekendte i træningscentret:

– Allerede første gang jeg havde fået behandlingen, var det fuldstændigt vanvittigt. To uger efter behandlingen sad jeg nede i træningscentret uden makeup, og der kom folk op til mig og spurgte, hvad jeg havde gjort for at få den glød. Og jeg tænkte: ”Okay, det er meget vildt!”, fortæller Julie glad.

Stor forskel på kort tid

– Jeg er vildt glad for kombinationen af Fraxel og IPL. Man kan så tydeligt se, at der sker noget ret hurtigt! Der er faktisk en del af mine veninder, der har fået behandlingen, fordi de har kunnet se, hvor stor en forskel det har gjort for min hud, forklarer Julie.

I de første par dage efter behandlingen kan huden godt være rød, hævet og skalle. Det er helt normalt – løsningen er ekstra meget fugt, pleje og ikke mindst solbeskyttelse! Men ikke lang tid derefter oplever langt de fleste en fornyet glød, jævnhed og en langt sundere hud.

Som regel kræver kombinationsbehandlingen mellem 3-5 behandlinger for det bedste resultat med minimum fire uger imellem. Fire uger efter sidste behandling vil du altså kunne se det endelige resultat. Vi anbefaler herefter, at du vedligeholder dit resultat med 1-2 årlige behandlinger!

Intet filter – bare vedligeholdelse

På sociale medier er det ikke unormalt at retouchere sine billeder og videoer med et udglattende og glødgivende filter. Julie Ølgaard har i stedet besluttet, at hun hellere vil bruge kræfter på at give sin hud en udglattende og glødgivende kosmetisk behandling!

Jeg har lavet en regel om, at jeg ikke må bruge filter på mine billeder – så giver IPL og Fraxel mig et naturligt filter i stedet, griner Julie.

Det skyldes altså hverken tilfældigheder eller udelukkende gode gener, at Julie ofte jævnligt får komplimenter for sin glød – hun investerer også i at opnå og vedligeholde den. Og det er hun i dag glad for, at hun har gjort.

– Jeg har lagt mærke til, at jeg godt kan se forskel på folk på min alder, som ikke gør så meget for sin hud, og så på min hud. Det er jo ikke tilfældigt. Ud over behandlingen plejer jeg jo også min hud meget og bruger gode produkter fra iS Clinical, der holder mit resultat ved lige.

Julie Ølgaard er ambassadør for det kliniske hudplejemærke iS Clinical, som vi forhandler i N’AGE SHOP. iS Clinicals produkter baserer sig på årelang og innovativ forskning – alle med videnskabeligt dokumenterede resultater.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja