Julie Ølgaard: “Et fuldstændigt vanvittigt resultat!”

Skuespiller og N’AGE-ambassadør Julie Ølgaards go to-behandling hos N’AGE er en behandling, der giver en utrolig smuk glød, mens den også reducerer fine linjer, karsprængninger og forstørrede porer. Det er ikke overraskende en af vores allermest populære behandlinger, der er en kombination af både Fraxel-laser og IPL, der henholdsvis forfiner hudstrukturen og ensarter hudtonen. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om Julies oplevelse med kombinationsbehandlingen!

Smuk hud uden makeup

Det er ingen hemmelighed, at Julie Ølgaard til daglig har travlt med både film, tv og mange andre spændende projekter. Derfor kan det føles som en gave at få lov til ikke at have makeup på og samtidig føle sig smuk og oplagt. Af den grund fik hun allerede til sin første konsultation hos N’AGE anbefalet kombinationen af Fraxel og IPL – og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Huden bliver bare vildt smuk og ensartet. Jeg elsker virkelig at gå uden makeup, fordi jeg bruger sindssygt meget makeup, når jeg arbejder som skuespiller – så jeg elsker, at behandlingen også får min hud til at se pæn ud uden makeup! fortæller Julie.

Fraxel-laser sætter gang i hudens fornyelsesproces ved at lave små, kontrollerede skader i huden, så den går i gang med at reparere sig selv. IPL er en multifunktionel laser, der både reducerer aldringstegn, farveforskelle, rødme og karsprængninger. Effekten af behandlingen er da også blevet bemærket af andre – både veninder og bekendte i træningscentret:

– Allerede første gang jeg havde fået behandlingen, var det fuldstændigt vanvittigt. To uger efter behandlingen sad jeg nede i træningscentret uden makeup, og der kom folk op til mig og spurgte, hvad jeg havde gjort for at få den glød. Og jeg tænkte: ”Okay, det er meget vildt!”, fortæller Julie glad.

Sådan foregår behandlingerne

Fraxel

Fraxel

Se Julies behandling med Fraxel-laser i videoen her.
IPL

IPL

Se, hvordan en IPL-behandling foregår.

Stor forskel på kort tid

– Jeg er vildt glad for kombinationen af Fraxel og IPL. Man kan så tydeligt se, at der sker noget ret hurtigt! Der er faktisk en del af mine veninder, der har fået behandlingen, fordi de har kunnet se, hvor stor en forskel det har gjort for min hud, forklarer Julie.

I de første par dage efter behandlingen kan huden godt være rød, hævet og skalle. Det er helt normalt – løsningen er ekstra meget fugt, pleje og ikke mindst solbeskyttelse! Men ikke lang tid derefter oplever langt de fleste en fornyet glød, jævnhed og en langt sundere hud.

Som regel kræver kombinationsbehandlingen mellem 3-5 behandlinger for det bedste resultat med minimum fire uger imellem. Fire uger efter sidste behandling vil du altså kunne se det endelige resultat. Vi anbefaler herefter, at du vedligeholder dit resultat med 1-2 årlige behandlinger!

Intet filter – bare vedligeholdelse

På sociale medier er det ikke unormalt at retouchere sine billeder og videoer med et udglattende og glødgivende filter. Julie Ølgaard har i stedet besluttet, at hun hellere vil bruge kræfter på at give sin hud en udglattende og glødgivende kosmetisk behandling!

Jeg har lavet en regel om, at jeg ikke må bruge filter på mine billeder – så giver IPL og Fraxel mig et naturligt filter i stedet, griner Julie.

Det skyldes altså hverken tilfældigheder eller udelukkende gode gener, at Julie ofte jævnligt får komplimenter for sin glød – hun investerer også i at opnå og vedligeholde den. Og det er hun i dag glad for, at hun har gjort.

– Jeg har lagt mærke til, at jeg godt kan se forskel på folk på min alder, som ikke gør så meget for sin hud, og så på min hud. Det er jo ikke tilfældigt. Ud over behandlingen plejer jeg jo også min hud meget og bruger gode produkter fra iS Clinical, der holder mit resultat ved lige.

Julie Ølgaard er ambassadør for det kliniske hudplejemærke iS Clinical, som vi forhandler i N’AGE SHOP. iS Clinicals produkter baserer sig på årelang og innovativ forskning – alle med videnskabeligt dokumenterede resultater.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias