Kosmetiske behandlinger – men du er jo så ung!

Dagens gæsteblogger er Simone Mølle:

Lad mig starte med at præsentere mig selv. Mit navn er Simone, jeg er 27 år gammel, Chief Marketing Officer i Woomio og blogger gennem 6 år på simonemoelle.com. Jeg har fået lavet kosmetisk forskønnende behandlinger siden jeg var 23, og det er på ingen måde noget jeg skammer mig over. Faktisk er det et af mine foretrukne emner, at tage op på min blog for jeg er godt og grundigt træt af, at piger på min alder – i deres bedste alder som nogen vil mene – skammer sig over deres udseende når der er så mange muligheder.

Jeg føler nemlig selv, at vi kvinder er gode til at dømme hinanden, og sige: ”så lær dog at acceptere det!”, hvor jeg er i den helt anden grøft: ”Så gør dog noget ved det, og kom videre!”. Heldigvis synes jeg, at folk er blevet mere oplyste og accepterende overfor, at selv piger på min alder, ikke gider stille sig tilfreds med det naturen har givet dem. Det er dog de færreste, der offentligt tør stille sig op, og fortælle åbent om det de får lavet. Hvorfor? – Hvis det er pinligt at få lavet læber, er det så også pinligt at få farvet hår? Sat lidt på spidsen synes jeg, at disse to ting kan sidestilles, idet de begge udføres for, at se bedre ud. Kemisk er der endda mere dårligdom i en hårfarve (kontra Restylane, som består af 98% vand og 2 % hyaluron), men det tænker de færreste nok over.

Qua min blog, oplever jeg ihvertfald jævnligt piger, der skriver for råd og vejledning omkring et givent område, de ønsker at forbedre ved kosmetiske behandlinger.

Simpelthen fordi de ikke har andre at spørge. Og selvom det er en dejlig opgave, at hjælpe andre gennem mine erfaringer, så er det også trist at der ikke er flere yngre som vil stå frem. Med snart 4 år i denne fantastiske branche, har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert, og aldrig én eneste gang har jeg været ked af resultatet. Jeg har altid gået til en ny behandling med den instilling, at det skal se naturligt ud, hvilket skal forståes således at jeg vil være den bedst mulige udgave af mig selv. Det har resulteret i flere lip filler behandlinger, Restylane behandlinger under øjnene og senest Restylane skinbooster behandling hos N’age.
Ved at have startet i en så ung alder med at bruge Restylane, få ansigtsbehandlinger og generelt bruge rigtig gode ansigtscremer, kan jeg i forhold til mange af mine jævnalderende se, at mit ydre er meget ungdommeligt. Slut 20’erne er ellers der de første alderstegn melder deres ankomst, og ’so far’ har jeg været forskånet takket være en langsigtet indsats. Hvor mange ældre starter med Restylane og Botox/Azzalure for at se yngre ud, starter jeg med at forebygge. Så opfordringen for mig er simpelthen at det er fløjtende lige meget om du er i 20’erne – du er lige så meget berettiget til at være den bedste udgave af dig selv! Og med en tidlig indsats, kan denne udgave næsten holde så lang tid, som du ønsker ?
Det var alt fra mig for denne gang! Men jeg vender frygtelig tilbage snart med flere tanker fra en ung Restylane (og N’age) fan!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
4 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi