Book tid

Kosmetiske behandlinger – men du er jo så ung!

Dagens gæsteblogger er Simone Mølle:

Lad mig starte med at præsentere mig selv. Mit navn er Simone, jeg er 27 år gammel, Chief Marketing Officer i Woomio og blogger gennem 6 år på simonemoelle.com. Jeg har fået lavet kosmetisk forskønnende behandlinger siden jeg var 23, og det er på ingen måde noget jeg skammer mig over. Faktisk er det et af mine foretrukne emner, at tage op på min blog for jeg er godt og grundigt træt af, at piger på min alder – i deres bedste alder som nogen vil mene – skammer sig over deres udseende når der er så mange muligheder.

Jeg føler nemlig selv, at vi kvinder er gode til at dømme hinanden, og sige: ”så lær dog at acceptere det!”, hvor jeg er i den helt anden grøft: ”Så gør dog noget ved det, og kom videre!”. Heldigvis synes jeg, at folk er blevet mere oplyste og accepterende overfor, at selv piger på min alder, ikke gider stille sig tilfreds med det naturen har givet dem. Det er dog de færreste, der offentligt tør stille sig op, og fortælle åbent om det de får lavet. Hvorfor? – Hvis det er pinligt at få lavet læber, er det så også pinligt at få farvet hår? Sat lidt på spidsen synes jeg, at disse to ting kan sidestilles, idet de begge udføres for, at se bedre ud. Kemisk er der endda mere dårligdom i en hårfarve (kontra Restylane, som består af 98% vand og 2 % hyaluron), men det tænker de færreste nok over.

Qua min blog, oplever jeg ihvertfald jævnligt piger, der skriver for råd og vejledning omkring et givent område, de ønsker at forbedre ved kosmetiske behandlinger.

Simpelthen fordi de ikke har andre at spørge. Og selvom det er en dejlig opgave, at hjælpe andre gennem mine erfaringer, så er det også trist at der ikke er flere yngre som vil stå frem. Med snart 4 år i denne fantastiske branche, har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert, og aldrig én eneste gang har jeg været ked af resultatet. Jeg har altid gået til en ny behandling med den instilling, at det skal se naturligt ud, hvilket skal forståes således at jeg vil være den bedst mulige udgave af mig selv. Det har resulteret i flere lip filler behandlinger, Restylane behandlinger under øjnene og senest Restylane skinbooster behandling hos N’age.
Ved at have startet i en så ung alder med at bruge Restylane, få ansigtsbehandlinger og generelt bruge rigtig gode ansigtscremer, kan jeg i forhold til mange af mine jævnalderende se, at mit ydre er meget ungdommeligt. Slut 20’erne er ellers der de første alderstegn melder deres ankomst, og ’so far’ har jeg været forskånet takket være en langsigtet indsats. Hvor mange ældre starter med Restylane og Botox/Azzalure for at se yngre ud, starter jeg med at forebygge. Så opfordringen for mig er simpelthen at det er fløjtende lige meget om du er i 20’erne – du er lige så meget berettiget til at være den bedste udgave af dig selv! Og med en tidlig indsats, kan denne udgave næsten holde så lang tid, som du ønsker ?
Det var alt fra mig for denne gang! Men jeg vender frygtelig tilbage snart med flere tanker fra en ung Restylane (og N’age) fan!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen