De bedste behandlinger til moden hud

De fleste af vores modne kunder kommer til os med det samme ønske: De ønsker ikke at se væsentligt anderledes ud, men med tiden er der kommet nogle aldringstegn i form af blandt andet rynker, furer og pigmentering, som de ikke er glade for. Det er derfor ofte små justeringer, der får dig til at se smukkere, friskere og mere glad ud – og dem er vi heldigvis eksperter i at udføre!

Især har vi én slags kombinationsbehandling, der gør at vores kunder altid vender tilbage og fortæller, at de pludselig får så mange komplimenter fra deres omgangskreds – uden nogen lige kan sætte en finger på, hvad der er sket. Se eksempelvis dette flotte resultat!

Du kommer langt med denne kombination

Når det kommer til rynkebehandlinger, er kombinationen af Restylane og botox en sikker vinder. Alle kunderne på billederne i blogindlægget her har fået netop disse to behandlinger.

– Restylane er god til at genskabe den tabte volumen, der i langt højere grad end rynker får dig til at se ældre ud, fortæller Ida Bille Brahe, kosmetisk sygeplejerske og direktør for N’AGE og fortsætter:

– For at få det bedste resultat bliver behandlinger med Restylane ofte lavet i kombination med Botulinum Toxin for at opnå et mere harmonisk resultat.

Hvor Restylane giver fylde, afslapper botox den muskel, der forårsager rynken. Resultatet er et mere åbent, ungdommeligt og levende udtryk!

Vi forskønner uden at forandre

Hvis en kosmetisk behandling er lavet korrekt, er der nemlig ingen, som kan se præcist, hvad der er sket; kun at du ligner en gladere, friskere, smukkere og mere strålende udgave af dig selv. Et resultat, du sjældent kan opnå udelukkende gennem hudpleje.

– Mine veninder spurgte mig, om jeg var forelsket, fortæller en af vores kunder om reaktionerne på sin første kosmetiske behandling.

Eller den klassiske kommentar: – Gud, hvor ser du bare frisk ud! Har du sovet godt her i weekenden?

Du behøver ikke være nervøs for at ligne en anden efter en kosmetisk behandling. Vi forskønner dine eksisterende træk uden at forandre det unikke og smukke ved dig. Vi har en nordisk tilgang til skønhed, som indbefatter minimalisme og naturlighed – og det kommer til udtryk i vores resultater.

Ansigtet skal harmonere

I tråd med vores nordiske skønhedsideal har vi en holistisk tilgang til vores håndværk. Det vil sige, at vi eksempelvis ikke lader dig gå ud med et glat ansigt og en kreppet hals. Derfor har vi de dygtigste og mest erfarne kosmetiske sygeplejersker i branchen med et særligt øje for, hvad der passer til dig!

Vi møder ofte kunder, der har det svært ved at skulle være “sådan én, der får sprøjtet noget ind i huden” – mens de alligevel er kede af eksempelvis slap hud, dybe rynker eller mistet volumen. Hos N’AGE tager vi hånd om dine bekymringer og lytter til dine ønsker, når du kommer ind til den indledende samtale. Det er ikke forbudt eller skamfuldt at være forfængelig – faktisk mener vi, at det er ret selvkærligt at få en forskønnende kosmetisk behandling.

Book en tid her, og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig!

Tak til vores mange glade kunder

5
8 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
18 timer siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi