De bedste behandlinger til moden hud

De fleste af vores modne kunder kommer til os med det samme ønske: De ønsker ikke at se væsentligt anderledes ud, men med tiden er der kommet nogle aldringstegn i form af blandt andet rynker, furer og pigmentering, som de ikke er glade for. Det er derfor ofte små justeringer, der får dig til at se smukkere, friskere og mere glad ud – og dem er vi heldigvis eksperter i at udføre!

Især har vi én slags kombinationsbehandling, der gør at vores kunder altid vender tilbage og fortæller, at de pludselig får så mange komplimenter fra deres omgangskreds – uden nogen lige kan sætte en finger på, hvad der er sket. Se eksempelvis dette flotte resultat!

Du kommer langt med denne kombination

Når det kommer til rynkebehandlinger, er kombinationen af Restylane og botox en sikker vinder. Alle kunderne på billederne i blogindlægget her har fået netop disse to behandlinger.

– Restylane er god til at genskabe den tabte volumen, der i langt højere grad end rynker får dig til at se ældre ud, fortæller Ida Bille Brahe, kosmetisk sygeplejerske og direktør for N’AGE og fortsætter:

– For at få det bedste resultat bliver behandlinger med Restylane ofte lavet i kombination med Botulinum Toxin for at opnå et mere harmonisk resultat.

Hvor Restylane giver fylde, afslapper botox den muskel, der forårsager rynken. Resultatet er et mere åbent, ungdommeligt og levende udtryk!

Vi forskønner uden at forandre

Hvis en kosmetisk behandling er lavet korrekt, er der nemlig ingen, som kan se præcist, hvad der er sket; kun at du ligner en gladere, friskere, smukkere og mere strålende udgave af dig selv. Et resultat, du sjældent kan opnå udelukkende gennem hudpleje.

– Mine veninder spurgte mig, om jeg var forelsket, fortæller en af vores kunder om reaktionerne på sin første kosmetiske behandling.

Eller den klassiske kommentar: – Gud, hvor ser du bare frisk ud! Har du sovet godt her i weekenden?

Du behøver ikke være nervøs for at ligne en anden efter en kosmetisk behandling. Vi forskønner dine eksisterende træk uden at forandre det unikke og smukke ved dig. Vi har en nordisk tilgang til skønhed, som indbefatter minimalisme og naturlighed – og det kommer til udtryk i vores resultater.

Ansigtet skal harmonere

I tråd med vores nordiske skønhedsideal har vi en holistisk tilgang til vores håndværk. Det vil sige, at vi eksempelvis ikke lader dig gå ud med et glat ansigt og en kreppet hals. Derfor har vi de dygtigste og mest erfarne kosmetiske sygeplejersker i branchen med et særligt øje for, hvad der passer til dig!

Vi møder ofte kunder, der har det svært ved at skulle være “sådan én, der får sprøjtet noget ind i huden” – mens de alligevel er kede af eksempelvis slap hud, dybe rynker eller mistet volumen. Hos N’AGE tager vi hånd om dine bekymringer og lytter til dine ønsker, når du kommer ind til den indledende samtale. Det er ikke forbudt eller skamfuldt at være forfængelig – faktisk mener vi, at det er ret selvkærligt at få en forskønnende kosmetisk behandling.

Book en tid her, og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig!

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja